Japoniškas peilis YANAGIBA 24 cm, ruda, Lion Sabatier

Code: LS3502344
36,39 €
Pardavime (1 pcs)

Jei ieškote geriausios įrangos savo kulinariniams kūriniams, Lion Sabatier tikrai jums patiks. Aukščiausios kokybės prancūziški peiliai, kurių gamybos tradicijos skaičiuoja jau daugiau nei 200 metų, negali būti kitokie nei tiesiog... tobuli!

  • japoniškas peilis YANAGIBA puikiai tinka žuviai, mėsai ir daržovėms pjaustyti
  • tinka suši, sašimi ir kitiems patiekalams, kuriuos reikia tiksliai supjaustyti
  • netinka plauti indaplovėje, rekomenduojame plauti rankomis ir iš karto nusausinti minkšta šluoste

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • japoniškas peilis YANAGIBA puikiai tinka žuviai, mėsai ir daržovėms pjaustyti
  • tinka suši, sašimi ir kitiems patiekalams, kuriuos reikia tiksliai supjaustyti
  • pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno X50CrMoV15, užtikrinančio ilgaamžiškumą ir atsparumą korozijai
  • ašmenys itin aštrūs, todėl galima tiksliai pjaustyti plonus gabalėlius
  • ergonomiška rankena iš prabangios egzotiškos Zebrano medienos užtikrina patogų ir saugų laikymą
  • gražus dizainas su elegantiška ABS įmaute
  • gerai subalansuotas, kad būtų lengva valdyti ir valdyti
  • tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą pjaustant
  • idealiai tinka profesionaliems virėjams ir maisto gaminimo entuziastams
  • gražus ir stilingas bet kurios virtuvės priedas

Papildoma informacija:

  • ašmenų ilgis: 240 mm
  • medžiaga: nerūdijantis plienas X50CrMoV15, egzotinė mediena Zebrano, ABS
  • netinka plauti indaplovėje, rekomenduojame plauti rankomis ir iš karto nusausinti minkšta šluoste
  • nepamirškite reguliariai galąsti

Additional parameters

Category: Japoniški peiliai
Weight: 1.92 kg
Vnt. skaičius rinkinyje: 1 ks
Produkto tipas: Japoniškas peilis
Medžiaga: Nerūdijantis plienas
Ašmenų ilgis: 24 cm
Spalva: Ruda
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: Lion Sabatier
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: