Japoniškas mėsos peilis GYUTOH 6000MCT 24 cm, klevas, Miyabi
Code: MB34073241Related products
Product detailed description
"Kiekvienas japonų virtuvės šefas tiki, kad jo siela tampa peilio dalimi nuo tos akimirkos, kai jis pradeda su juo dirbti. Niekada nedėkite savo sielos į indaplovę!"
Masaharu Morimoto, japonų virtuvės ekspertas ir virėjas
Itin aštrus japoniškas peilis GYUTOH daro įspūdį savo stabilia autentiškos japoniškos formos geležte. Šis peilis pasižymi išskirtine pjovimo galia ir puikiai tinka mėsai pjaustyti. Aukštesnis antgalis idealiai tinka pjauti lopšio/šliaužimo būdu.24 cm ilgio ašmenys, minkšta pereinamoji apsauga ir tvirta ergonomiška rankena užtikrina visišką kontrolę. GYUTOH peilis taip pat išpopuliarėjo tarp vakarietiško stiliaus virėjų.
Specifikacijos: geležtės ilgis 24 cm, rankenos ilgis 14,2 cm, svoris 0,234 kg
MIYABI 6000MCT peilių serijoje dera puikus funkcionalumas, unikalus dizainas ir estetika. Jų įspūdingas savybes įvertins kiekvienas profesionalas ir entuziastingas maisto gaminimo naujokas. Japoniški peiliai yra unikalūs daugiausia dėl savo geležtės ir rankenos dizaino. Kiekvienas atskiras peilis yra autentiškas "peilių miesto" Seki meistrų darbo rezultatas. Itin kieta "Micro Carbide MC63" miltelinio plieno šerdis padengta 2 plieno sluoksniais. Speciali Tsuchime ašmenų apdaila yra rankų darbo, o tekstūrinis paviršius sukuria originalią funkcinę išvaizdą. Tsuchime Japonijoje lyginamas su mėnuliu, atsispindinčiu vandenyno paviršiuje. Susidarę įdubimai veiksmingai apsaugo pjaustytus ingredientus nuo prilipimo, o peilis yra itin galingas. Siekiant dar geresnių plieno savybių, buvo naudojamas unikalus CRYODUR® grūdinimo procesas, kurio metu plienas užšaldomas -196 °C temperatūroje. Gauta medžiaga pasižymi ypatingu 63 Rockwell kietumu. Peilis simetriškai nušlifuotas rankomis. Tradicinis Honbazuke rankinis galandinimas yra patikrintas šimtmečių peilių meistrų darbo patirties. Tai daugiapakopis šlifavimo procesas, kurio metu peilis pirmiausia galandamas vertikaliai ir horizontaliai besisukančiu šlifavimo akmeniu, o galiausiai geležtė poliruojama odiniu honavimo diržu. Tvirta rankena, pagaminta iš egzotiškos Cocobolo Pakka medienos, yra ne tik puikiai subalansuota, bet ir stabili. Tamsus medienos atspalvis suteikia prabangos įspūdį. Naudojama natūrali medžiaga puikiai simbolizuoja japonų pagarbą gamtai. Įmantri rankenos puošyba slypi azijietiško stiliaus detalėse - nerūdijančiojo plieno logotipo kojelė, mozaikos faktūros dekoratyvinis smeigtukas ir aukso bei raudonos spalvos linija suteikia stiprių estetinių įspūdžių.
- Itin kieta "Micro Carbide MC63" miltelinio plieno šerdis
- Kietumas 63 Rockwell
- CRYODUR® - unikalus užšaldymo ir grūdinimo metodas
- 3 plieno sluoksniai
- "Tsuchime" ašmenų paviršius - rankų darbo
- Autentiška, siaura japoniška forma
- Simetriškas pjūvis
- Honbazuke unikalus trifazis rankinis šlifavimas
- Didelis ašmenų išlaikymas, atsparumas korozijai ir optimalus lankstumas
- Ergonomiška ir stabili rankena, pagaminta iš egzotiškos Cocobolo Pakka medienos
- Puikus balansas, kad peilį būtų patogu valdyti
- Nerūdijančio plieno kojelė su logotipu
- Negalima plauti indaplovėje
Grožis ir tikslumas - pagrindiniai japonų kultūros bruožai, ir tą pačią filosofiją jau nuo XIV a. puoselėja MIYABI prekės ženklas iš Seki, Japonijos stalo įrankių centro. Tradicinis japonų peilių gamintojas sujungė savo precizišką meistriškumą su patikrintais Vokietijos prekės ženklo ZWILLING J gamybos procesais ir standartais. A. HENKELS. Taigi verslo grupė ZWILLING galėjo išplėsti savo asortimentą, gamindama savo autentiškus japoniškus peilius pačioje Japonijos peilių pramonės širdyje.
Japoniškų kardų gamyba Tekančios Saulės šalyje jau daugelį šimtmečių yra tradicija. Samurajų kardai žavėjo ir žavisi savo unikalia elegancija, aštrumu, grožiu ir techniniu tobulumu. Preciziškai pagaminti MIYABI instrumentai su autentiškais japoniškais ašmenimis yra vertas šios tradicijos tęsėjas. Stulbinantis, beveik chirurginis ašmenų aštrumas išsaugo naudojamų žaliavų tekstūrą . Būkite tokie pat reiklūs kaip japonų virėjai, o jūsų tikslas visada bus tobulai skaniai atrodantis patiekalas.
Rekomendacijos ir priežiūra:
- Nenaudokite peilių itin kietiems ingredientams pjaustyti, pvz., šaldytiems maisto produktams
- Nelaikykite peilio ilgą laiką vandenyje ar druskoje
- Venkite lenkti peilį
- Kad peilis išliktų aštrus, po naudojimo jį patartina plauti rankomis su švelniu plovikliu ir iš karto išdžiovinti
- Apsaugokite ašmenis nuo smūgių
- Jei peilio ilgai nenaudosite, patartina jį suvynioti į sausą audinį arba laikraštinį popierių. Laikraščių spausdinimo mašinoje naudojama rašalo alyva apsaugo ašmenis nuo galimos korozijos
- Atliekant priežiūrą, ašmenis galima nuvalyti aliejuje pamirkyta šluoste, taip padidinant atsparumą korozijai
- Laikykite peilį saugioje vietoje
Additional parameters
Category: | Japoniški peiliai |
---|---|
Weight: | 0.4 kg |
Dydis: | 24 cm |
Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
Produkto tipas: | Japoniškas Santoku peilis |
Ašmenų ilgis: | 24 cm |
Kolekcija: | MIYABI 6000MCT |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Gamintojas: | MIYABI |
Margin-category: | B |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!