Japoniškas pjaustymo peilis SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, klevas, Miyabi

Code: MB34400241
Brand: MIYABI
502 €
Pardavime (1 pcs)

"Norint mėgautis maisto gaminimu, pirmiausia reikia įsigyti tikrai gerą peilį."

Detailed information

Product detailed description

"Norint mėgautis maisto gaminimu, pirmiausia reikia įsigyti tikrai gerą peilį."

Rokusaburo Michiba, japonų virtuvės ekspertas ir virtuvės šefas

Itin aštrus japoniškas SUJIHIKI peilis plona ilga geležte puikiai pjausto ploną mėsą. Dėl mažo ašmenų aukščio sumažėja trintis ir peilis lengviau įsiskverbia į mėsą. Jei anksčiau dirbote su europietiškais peiliais, jus nustebins nepaprastai ploni ašmenys. SUJIHIKI yra japoniška vakarietiško filė peilio versija. Be didelių pastangų supjaustykite žalią mėsą ir žuvį smulkiais griežinėliais. Taip pat įvertinsite neprilygstamą peilio geometriją pjaustydami kepsnius, kumpius ar paukštienos krūtinėlę. Jei mėgstate jautienos carpaccio, šis peilis turėtų būti privalomas jūsų virtuvėje. Patogi, puikiai subalansuota D formos klevo rankena puikiai priglunda prie rankos.

Rekomendacija: dėl plonų ašmenų šis peilis netinka mėsai su kaulais apdoroti.

Specifikacijos: geležtės ilgis 24 cm, rankenos ilgis 11,4 cm, svoris 186 g

MIYABI 5000MCD 67 serijos įrankis yra tinkamas kandidatas į asmeninį peilį visam gyvenimui. Blizgantis damasceno raštas su šalčio ašmenų gėlėmis yra unikalus ir simbolizuos jūsų individualumą. Ryškus raštas laisvai atsispindi medinėje rankenoje ir sukuria pagarbą ir nuolankumą keliantį meno kūrinį.

Kiekvienas atskiras peilis yra autentiškas "peilių miesto" Seki meistrų darbo rezultatas. Tradicinis meistriškumas ir šiuolaikinės technologijos leido pasiekti aukščiausią įmanomą kokybę tarp komerciškai gaminamų peilių. Itin kietą "Micro Carbide MC66" miltelinio plieno šerdį gaubia 132 dviejų skirtingų kietumų plieno sluoksniai. Dėl specialios geležtės apdailos geležtė įgauna sluoksniuotą tekstūrą, todėl kiekvienas peilis turi originalų ir unikalų damaskietiškų gėlių raštą. Siekiant dar geresnių savybių, plienas grūdinamas naudojant unikalų CRYODUR® procesą, kurio metu jis užšaldomas -196 °C temperatūroje. Gauta medžiaga pasižymi ypatingu 66 Rockwell kietumu. Peilis rankomis simetriškai nušlifuotas į "V" formą 10° kampu. Tradicinis Honbazuke rankinis galandinimas yra patikrintas šimtmečių peilių meistrų darbo patirties. Tai daugiapakopis šlifavimo procesas, kurio metu peilis pirmiausia galandamas vertikaliai ir horizontaliai besisukančiu šlifavimo akmeniu, o galiausiai geležtė poliruojama odiniu honavimo diržu. Dėl pleišto formos pjovimo briaunos ašmenys lengvai įsiskverbia į maisto produktus. Klasikinė "D" formos rankena pagaminta iš stabilizuotos klevo medienos. Pripažintas sodrus medžio tekstūros raštas yra unikalus kiekvienoje detalėje.

Naudojamos medžiagos atspindi sutelktą gamtos išteklių galią. Medienos tekstūra atspindi laiką ir gamtos stichijas, pasakodama savitą istoriją. Auksinis mozaikinis antgalis primena dekoratyvinę ikoninių japoniškų kardų apsaugą, o azijietiška reljefinė kojelė vaizdingai įjungia peilio energiją.

  • Itin kieta "Micro Carbide MC66" miltelinio plieno šerdis
  • Itin didelis anglies kiekis
  • Kietumas 66 Rockwell
  • CRYODUR® - unikalus užšaldymo ir grūdinimo metodas
  • 133 plieno sluoksniai
  • Damasceno (gėlių) dizainas
  • Autentiška, siaura japoniška forma
  • V formos pleišto formos pjūvis
  • Honbazuke unikalus trifazis rankinis šlifavimas
  • "Katana Edge
  • Didelis ašmenų išlaikymas, atsparumas korozijai ir optimalus lankstumas
  • Patogi D formos rankena iš stabilizuoto klevo medienos
  • Puikus balansas, kad peilį būtų patogu valdyti
  • Nerūdijančio plieno įspausta pėda su logotipu
  • Viso gyvenimo garantija nuo geležtės gamybos defektų
  • Negalima plauti indaplovėje

Grožis ir tikslumas - pagrindiniai japonų kultūros bruožai, ir tą pačią filosofiją jau nuo XIV a. puoselėja MIYABI prekės ženklas iš Seki, Japonijos stalo įrankių centro. Tradicinis japonų peilių gamintojas sujungė savo precizišką meistriškumą su patikrintais Vokietijos prekės ženklo ZWILLING J gamybos procesais ir standartais. A. HENKELS. Taigi verslo grupė ZWILLING galėjo išplėsti savo asortimentą, gamindama savo autentiškus japoniškus peilius pačioje Japonijos peilių pramonės širdyje.

Japoniškų kardų gamyba Tekančios Saulės šalyje jau daugelį šimtmečių yra tradicija. Samurajų kardai žavėjo ir žavisi savo unikalia elegancija, aštrumu, grožiu ir techniniu tobulumu. Preciziškai pagaminti MIYABI instrumentai su autentiškais japoniškais ašmenimis yra vertas šios tradicijos tęsėjas. Stulbinantis, beveik chirurginis ašmenų aštrumas išsaugo naudojamų žaliavų tekstūrą . Būkite tokie pat reiklūs kaip japonų virėjai, o jūsų tikslas visada bus tobulai skaniai atrodantis patiekalas.

Rekomendacijos ir priežiūra:

  • Nenaudokite peilių itin kietiems ingredientams pjaustyti, pvz., šaldytiems maisto produktams
  • Nelaikykite peilio ilgą laiką vandenyje ar druskoje
  • Venkite lenkti peilį
  • Kad peilis išliktų aštrus, po naudojimo jį patartina plauti rankomis su švelniu plovikliu ir iš karto išdžiovinti
  • Apsaugokite ašmenis nuo smūgių
  • Jei peilio ilgai nenaudosite, patartina jį suvynioti į sausą audinį arba laikraštinį popierių. Laikraščių spausdinimo mašinoje naudojama rašalo alyva apsaugo ašmenis nuo galimos korozijos
  • Atliekant priežiūrą, ašmenis galima nuvalyti aliejuje pamirkyta šluoste, taip padidinant atsparumą korozijai
  • Laikykite peilį saugioje vietoje

Additional parameters

Category: Japoniški peiliai
Weight: 0.6 kg
Vnt. skaičius rinkinyje: 1 ks
Produkto tipas: Japoniškas Santoku peilis
Kolekcija: MIYABI 5000MCD 67
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: MIYABI
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: