Japoniškas pjaustymo peilis SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi

Code: MB33950241
Brand: MIYABI
192 €
Pardavime (2 pcs)

"Virtuvė, kurioje nerandate gero peilio, nėra virtuvė."

Detailed information

Product detailed description

"Virtuvė, kurioje nerandate gero peilio, nėra virtuvė."

Masaharu Morimoto, japonų virtuvės ekspertas ir virėjas

Itin aštrus japoniškas SUJIHIKI peilis plona ilga geležte puikiai pjausto ploną mėsą. Dėl mažo ašmenų aukščio sumažėja trintis ir peilis lengviau įsiskverbia į mėsą. Jei anksčiau dirbote su europietiškais peiliais, jus nustebins nepaprastai ploni ašmenys. SUJIHIKI yra japoniška vakarietiško filė peilio versija. Be didelių pastangų supjaustykite žalią mėsą ir žuvį smulkiais griežinėliais. Taip pat įvertinsite neprilygstamą peilio geometriją pjaustydami kepsnius, kumpius ar paukštienos krūtinėlę. Jei mėgstate jautienos carpaccio, šis peilis turėtų būti privalomas jūsų virtuvėje. Tvirta, gerai subalansuota, ergonomiška egzotinės medienos rankena puikiai priglunda prie rankos ir sumažina rankų įtampą dirbant įvairiais kampais.

Rekomendacija: dėl plonų ašmenų šis peilis netinka mėsai su kaulais apdoroti.

Specifikacijos: ašmenų ilgis 24 cm

Maisto gaminimo malonumas prasideda nuo pasiruošimo darbų, kuriuose peiliui tenka neprilygstamas pagrindinis vaidmuo. Japoniški peiliai iš serijos MIYABI 4000FC grakščiai atliks visus maisto ruošimo ritualus. Peiliai su tradicinėmis rankenomis buvo kuriami akcentuojant eleganciją ir maksimalų praktiškumą bei saugumą.

Geležtė pagaminta iš FC61 dvigubai grūdinto chromuoto plieno. Kad būtų pasiektos dar geresnės savybės, naudotas unikalus CRYODUR® grūdinimo procesas, kurio metu plienas užšaldomas -196 °C temperatūroje. Gauta medžiaga pasižymi išskirtiniu kietumu. Tradicinis Honbazuke rankinio galandinimo procesas yra patikrintas šimtus metų trukusio peilių meistrų darbo. Tai daugiapakopis šlifavimo procesas, kurio metu peilis pirmiausia galandamas vertikaliai ir horizontaliai besisukančiu šlifavimo akmeniu, o galiausiai geležtė poliruojama odiniu honavimo diržu. Simetriškas šlifavimas ir katanos briauna užtikrina lengvą skverbimąsi per žaliavas. Išpjauta apsauga neleidžia pirštams nuslysti ant ašmenų.

Aštuonkampė rankena puikiai kontroliuoja pjūvį ir užtikrina veiksmingą atramą pjaustant. Ebonijaus mediena yra natūraliai ilgaamžė ir stabili dėl savo didelio grūdėtumo. Dekoratyvinis rankenos kaištis yra tinkamas ir dekoratyvinis būdas. Puikiai subalansuotas peilis užtikrina patogumą ir padeda išvengti rankos nuovargio. MIYABI 4000FC peiliai visiškai patenkins jūsų troškimą įsigyti precizišką japoniškos kilmės įrankį.

  • Pagamintas iš dvigubai grūdinto chromuoto plieno FC61
  • Kietumas 61 Rockwell
  • CRYODUR® - unikalus užšaldymo ir (arba) grūdinimo metodas
  • 2 sluoksnių ašmenys
  • Išpjovos apsauga padidina naudojimo saugumą
  • Autentiška, siaura japoniška forma
  • Ašmenys Katana kraštas
  • Simetriškas pjūvis
  • Honbazuke unikalus trifazis rankinis šlifavimas
  • Didelis ašmenų išlaikymas, atsparumas korozijai ir optimalus lankstumas
  • Patogi rankena, pagaminta iš pakka medienos
  • Aštuonkampio formos, impregnuota mediena
  • Puikus balansas, kad peilį būtų patogu valdyti
  • Dekoratyvinis smeigtukas
  • Graviruotas logotipas
  • Negalima plauti indaplovėje
  • Viso gyvenimo garantija nuo geležtės gamybos defektų

Grožis ir tikslumas - pagrindiniai japonų kultūros bruožai, ir tą pačią filosofiją jau nuo XIV a. puoselėja MIYABI prekės ženklas iš Seki, Japonijos stalo įrankių centro. Tradicinis japonų peilių gamintojas sujungė savo precizišką meistriškumą su patikrintais Vokietijos prekės ženklo ZWILLING J gamybos procesais ir standartais. A. HENKELS. Taigi verslo grupė "ZWILLING" galėjo išplėsti savo asortimentą ir pati gaminti autentiškus japoniškus peilius pačioje Japonijos peilių pramonės širdyje.

Japoniškų kardų gamyba Tekančios Saulės šalyje jau daugelį šimtmečių yra tradicija. Samurajų kardai žavėjo ir žavisi savo unikalia elegancija, aštrumu, grožiu ir techniniu tobulumu. Preciziškai pagaminti MIYABI instrumentai su autentiškais japoniškais ašmenimis yra vertas šios tradicijos tęsėjas. Stulbinantis, beveik chirurginis ašmenų aštrumas išsaugo naudojamų žaliavų tekstūrą . Būkite tokie pat reiklūs kaip japonų virėjai, o jūsų tikslas visada bus tobulai skaniai atrodantis patiekalas.

Rekomendacijos ir priežiūra:

  • Nenaudokite peilių itin kietiems ingredientams pjaustyti, pvz., šaldytiems maisto produktams
  • Nelaikykite peilio ilgą laiką vandenyje ar druskoje
  • Venkite lenkti peilį
  • Kad peilis išliktų aštrus, po naudojimo jį patartina plauti rankomis su švelniu plovikliu ir iš karto išdžiovinti
  • Apsaugokite ašmenis nuo smūgių
  • Jei peilio ilgai nenaudosite, patartina jį suvynioti į sausą audinį arba laikraštinį popierių. Laikraščių spausdinimo mašinoje naudojama rašalo alyva apsaugo ašmenis nuo galimos korozijos
  • Atliekant priežiūrą, ašmenis galima nuvalyti aliejuje pamirkyta šluoste, taip padidinant atsparumą korozijai
  • Laikykite peilį saugioje vietoje

Additional parameters

Category: Japoniški peiliai
Weight: 0.17 kg
Dydis: 24 cm
Vnt. skaičius rinkinyje: 1 ks
Produkto tipas: Japoniškas Santoku peilis
Ašmenų ilgis: 24 cm
Kolekcija: MIYABI 4000FC
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: MIYABI
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: