Japoniškas pjaustymo peilis CHUTOH 7000D 16 cm, MIYABI
Code: MB34542161Related products
Product detailed description
"Kiekvieno virėjo peilis - tai žvilgsnis į jo sielą."
Rokusaburo Michiba, japonų virtuvės ekspertas ir virtuvės šefas
Itin aštrus vidutinio dydžio japoniškas CHUTOH peilis, idealiai tinkantis pjaustyti mėsą ar žuvį. Ploni ir stabilūs 16 cm ilgio ašmenys užtikrina visišką pjovimo kontrolę. Šiuo peiliu mėsą pjaustysite chirurginiu tikslumu. CHUTOH galite naudoti ne tik mėsai, bet ir didesniems daržovių ir vaisių gabalams. Šis išskirtinis pjaustymo įrankis su patogia rankena neturėtų trūkti ne tik azijiečių virėjų būtiniausioje įrangoje.
Specifikacijos: ašmenų ilgis 16 cm, rankenos ilgis 14 cm, svoris 0,443 kg
MIYABI 7000D serijos peiliai pasižymi aukšta apdirbimo kokybe - iš pirmo žvilgsnio negalima paneigti, kad juose daug dėmesio skiriama estetikai. Tvirta, sunkesnė juodos spalvos rankena derinama su nerūdijančiuoju plienu, kad sukurtų modernią išvaizdą. Didesnis peilių svoris ir ypatingas šios serijos peilių aštrumas leidžia išnaudoti visą pjovimo potencialą, kurį lemia paties peilio svoris. Šios serijos peiliai savo svoriuprilygsta vakarietiško stiliaus peiliams, o tai ypač patiks tiems, kurie mėgsta dirbti su sunkesniais įrankiais. Apsauga yra integruota į geležtę iš vieno plieno gabalo. Užtikrinamas tinkamas svorio paskirstymas ir tiksli bei saugi peilio kontrolė. Apsaugos nerūdijančiojo plieno detalės sklandžiai pereina į rankeną ir padidina jos tvirtumą.
Peilio šerdis pagaminta iš CMV60 didelio kietumo plieno, kurio sudėtyje yra kobalto, molibdeno ir vanadžio. Kad būtų pasiektos dar geresnės savybės, naudotas unikalus CRYODUR® grūdinimo procesas, kurio metu plienas užšaldomas -196 °C temperatūroje. Gauta medžiaga pasižymi išskirtiniu kietumu. Damasceno išvaizda sukuriama naudojant papildomus 64 sluoksnius dviejų skirtingų kietumų nerūdijančiojo plieno, todėl kiekvieno peilio raštas yra unikalus. Tradicinis Honbazuke rankinis galandinimas yra patikrintas šimtmečių peilių meistrų darbo patirties. Tai daugiapakopis šlifavimo procesas, kurio metu peilis pirmiausia galandamas vertikaliai ir horizontaliai besisukančiu šlifavimo akmeniu, o galiausiai geležtė poliruojama odiniu honavimo diržu. Simetriškas šlifavimas ir "Katana Edge" užtikrina lengvą skverbimąsi per nelygumus. Išpjauta apsauga neleidžia pirštams nuslysti ant ašmenų.
D formos rankena puikiai kontroliuoja pjaustymą ir veiksmingai palaiko pjaustant. Naudojama "Micarta" kompozitinė medžiaga atrodo kaip mediena, tačiau yra daug atsparesnė rūgštinei aplinkai. MIYABI 7000D serijos peiliai sujungia japoniškų peilių kultūrą su vakarietiško stiliaus sunkesnės svorio kategorijos peiliais
- Itin kieta CMV 60 plieno šerdis
- Aukštos anglies plieno
- Kietumas 60 Rockwell
- CRYODUR® - unikalus užšaldymo ir grūdinimo metodas
- 64 plieno sluoksniai
- Damasceno ("gėlių") ašmenų dizainas
- Išpjovos apsauga padidina naudojimo saugumą
- Autentiška, siaura japoniška forma
- "Katana Edge
- Simetriškas pjūvis
- Honbazuke unikalus trifazis rankinis šlifavimas
- Didelis ašmenų išlaikymas, atsparumas korozijai ir optimalus lankstumas
- Patogi D formos rankena, pagaminta iš mikartos ( derva + linas ) ir nerūdijančio plieno derinio
- Puikus balansas, kad peilį būtų patogu valdyti
- Didesnio svorio peiliai
- Nerūdijančio plieno kojelė su logotipu
- Negalima plauti indaplovėje
Grožis ir tikslumas - pagrindiniai japonų kultūros bruožai, ir tą pačią filosofiją jau nuo XIV a. puoselėja MIYABI prekės ženklas iš Seki, Japonijos stalo įrankių centro. Tradicinis japonų peilių gamintojas sujungė savo precizišką meistriškumą su patikrintais Vokietijos prekės ženklo ZWILLING J gamybos procesais ir standartais. A. HENKELS. Taigi verslo grupė ZWILLING galėjo išplėsti savo asortimentą, gamindama savo autentiškus japoniškus peilius pačioje Japonijos peilių pramonės širdyje.
Japoniškų kardų gamyba Tekančios Saulės šalyje jau daugelį šimtmečių yra tradicija. Samurajų kardai žavėjo ir žavisi savo unikalia elegancija, aštrumu, grožiu ir techniniu tobulumu. Preciziškai pagaminti MIYABI instrumentai su autentiškais japoniškais ašmenimis yra vertas šios tradicijos tęsėjas. Stulbinantis, beveik chirurginis ašmenų aštrumas išsaugo naudojamų žaliavų tekstūrą . Būkite tokie pat reiklūs kaip japonų virėjai, o jūsų tikslas visada bus tobulai skaniai atrodantis patiekalas.
Rekomendacijos ir priežiūra:
- Nenaudokite peilių itin kietiems ingredientams pjaustyti, pvz., šaldytiems maisto produktams
- Nelaikykite peilio ilgą laiką vandenyje ar druskoje
- Venkite lenkti peilį
- Kad peilis išliktų aštrus, po naudojimo jį patartina plauti rankomis su švelniu plovikliu ir iš karto išdžiovinti
- Apsaugokite ašmenis nuo smūgių
- Jei peilio ilgai nenaudosite, patartina jį suvynioti į sausą audinį arba laikraštinį popierių. Laikraščių spausdinimo mašinoje naudojama rašalo alyva apsaugo ašmenis nuo galimos korozijos
- Atliekant priežiūrą, ašmenis galima nuvalyti aliejuje pamirkyta šluoste, taip padidinant atsparumą korozijai
- Laikykite peilį saugioje vietoje
Additional parameters
Category: | Japoniški peiliai |
---|---|
Weight: | 0.45 kg |
Dydis: | 16 cm |
Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
Produkto tipas: | Japoniškas Santoku peilis |
Ašmenų ilgis: | 16 cm |
Kolekcija: | MIYABI 7000D |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Gamintojas: | MIYABI |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!