Vok tipo keptuvė DIAMOND LITE 30 cm, nuimama rankena, titanas, WOLL
Code: WL11030DPSRelated products
Product detailed description
Svarbu! Maisto gaminimas virtuvės induose WOLL yra tarsi menas, kurį teisingai atlikę gausite geriausias dalis. Todėl perskaitykite WOLL instrukcijas dėl tinkamo jų naudojimo, kurias rasite šio aprašymo pabaigoje. ↓↓↓
Vokietijos prekės ženklo " WOLL " aukščiausios kokybės nepridegančios titano keptuvės su nuimama rankena "Diamond Lite " dėl specialaus nepridegančio paviršiaus idealiai tinka sveikam ir energiją taupančiam kepimui su mažai arba visai be riebalų. Dvigubai grūdintas deimantinis paviršius pasižymi itin geromis nelimpančiomis savybėmis ir yra labai atsparus įbrėžimams. Keptuves lengva valyti, jas galima plauti indaplovėje arba naudoti, pavyzdžiui, metalinius virtuvės įrankius.
Be itin patvaraus nelimpančio paviršiaus, įvertinsite ir labai greitą šilumos perdavimą per visą keptuvės paviršių, kurį užtikrina speciali 6 sluoksnių medžiaga ir kokybiškai apdorotas dugnas. Keptuves galima naudoti kepimui iki 250 °C temperatūros orkaitėje ir ant visų tipų kaitviečių, išskyrus indukcines.
"Diamond Lite" keptuvės turi praktiškas nuimamas rankenas. Dėl sumanios techninės konstrukcijos, nuėmus rankenėles, jie lengvai telpa į virtuvės kriauklę, indaplovę ar net mažesnę orkaitę. Taip sutaupoma vietos sandėliuojant. Patentuota nuimama šilumą izoliuojanti rankena užtikrina patogų naudojimą. Rankenų ar rankenų atraminė dalis yra įlieta į keptuvės liejinį. Jie sudaro vieną visumą, todėl saugiai priglunda. Keptuvės su nuimamomis rankenomis ypač tinka šeimoms su mažais vaikais, nes rankenos neišsikiša per kaitlentę ar stalviršį.
WOLL profesionalūs lietiniai gaminiai dabar yra aukščiausios kokybės sinonimas. Jis pasižymi ilgaamžiu nepridegančiu paviršiumi, skoningu dizainu ir geriausiais įmanomais kepimo rezultatais.
"Diamond Lite" serija
- Aukščiausios kokybės titano indai, skirti sveikam maisto ruošimui be riebalų, patentuota gamyba
- Rankomis liejamas, vientisas, kad būtų atsparesnis mechaniniam poveikiui ir karščiui
- Suderintas meistriškumas ir naujoviškos technologijos
- Tvirta, stabilių matmenų, dėl savo kokybės tinkama profesionaliems virėjams
- Sertifikuotos nuimamos keptuvės rankenos - paprasta, praktiška ir saugu
- Taupo vietą sandėliavimui, galima naudoti kepimui orkaitėje (be nuimamos rankenos)
- Atsižvelgiant į vaikus, sumažėja rizika, susijusi su virš kaitlentės išsikišusiomis indų rankenomis
- Ypač atsparus nepridegantis paviršius sveikam kepimui be riebalų
- Dvigubai grūdintas, atsparus įbrėžimams, pagamintas be PFOA
- Dėl didelio paviršiaus atsparumo galima naudoti net metalinius virtuvės įrankius
- Tinka ruošti subtilų maistą ir kepti aukštoje temperatūroje
- Labai greitas šilumos perdavimas per visą paviršių
- Sutaupo iki 1/3 energijos, palyginti su tradicinėmis nerūdijančio plieno keptuvėmis
- Maždaug 8 mm storio dugnas, skirtas visiems šilumos šaltiniams, išskyrus indukcinį
- Sustiprinti kraštai užtikrina didesnį atsparumą smūgiams
- Sukurta taip, kad būtų lengva pilti ir nelašėtų
- Indus labai lengva valyti, galima plauti indaplovėje
Naudojamos technologijos ir medžiagos
WOLL profesionalūs liejimo gaminiai yra "Made in Germany" produktai, pagaminti aukščiausios kokybės. Tai nuolat stebima ir gamybos proceso metu. Be to, WOLL naudojamos technologijos yra ekologiškos, nes į aplinką išmetama mažai anglies dioksido. Visi WOLL indai, pagaminti iš aukštos kokybės kultūrinio aliuminio lydinio, yra liejami rankomis, todėl skiriasi nuo įprastos anoniminės gamyklinės gamybos. Lėtas liejimas rankomis neleidžia susidaryti oro kišenėms, kurios blogina medžiagos kokybę.
Gautas aliuminio liejinys padengiamas dar keliais sluoksniais, kad indai būtų nelipnūs ir patvaresni. Tačiau prieš tai jo paviršius kelis kartus nušlifuojamas smėliasrove. Kitame etape keptuvės ar puodo korpusas grūdinamas titano dalelėmis ir deginamas plazminiu antgaliu, kai temperatūra viršija 20 000 °C. Todėl indai yra stabilūs ir atsparūs mechaniniams pažeidimams. Antrasis sluoksnis apsaugo medžiagą nuo korozijos, o trečiasis sluoksnis pasižymi puikiomis sukibimą mažinančiomis savybėmis. Paskutinis viršutinis grūdintas sluoksnis yra nelipnus, dvigubai grūdintas naudojant deimanto daleles - kiečiausią planetoje mineralą. Dėl savo išskirtinių savybių jis saugomas kaip gamybos paslaptis.
Dėl specialaus gamybos proceso aukštos kokybės nelimpančio paviršiaus galima plauti indaplovėje ar net naudoti metalinius virtuvės įrankius (vis dėlto, kad indai ilgiau tarnautų, rekomenduojame naudoti švelnesnius medinius ar silikoninius įrankius) Įrodyta, kad specialiai sukietintas nepridegantis WOLL paviršius nekenkia sveikatai, todėl galima gaminti maistą naudojant mažai riebalų arba visai jų nenaudojant. Jis yra saugus ir jame nėra PFOA. Gautuose patiekaluose gausu vitaminų. Dėl atsparumo karščiui iki 250 °C jis tinka ne tik švelniems maisto produktams, bet ir kepti aukštoje temperatūroje. "Diamond Lite" indai taip pat labai gerai atlaiko temperatūros smūgius ir gali būti greitai kaitinami nenaudojant riebalų. Dėl puikių nelimpančių savybių indus labai lengva valyti.
WOLL instrukcijos, kaip teisingai naudoti indus WOLL
WOLL-Profi-Guss indai labai greitai įkaista, todėl kepant svarbu palaikyti tinkamą temperatūrą.
Kepdami ar kepdami riebaluose ar aliejuje, gerai įkaitinkite WOLL-Profi-Guss indus:
- Trumpai pašildykite tuščią WOLL-Profi-Guss iki aukščiausios temperatūros. Aukštos kokybės dugnas įkaista labai greitai ir tolygiai.
- Laiku sumažinkite temperatūrą iki norimos ir sudėkite riebalus arba aliejų bei kepimo ingredientus.
- Atlikite bandymą su puodu: norėdami įsitikinti, kad riebalų ar aliejaus temperatūra yra tinkama, laikykite sausą medinio puodo rankeną riebaluose. Jei aplink jį susidaro maži burbuliukai, riebalai yra pakankamai karšti. Neturėtumėte pradėti rūkyti nuo riebalų, nes tada jie pradeda degti.
Dėl aukštos kokybės nelimpančio paviršiaus WOLL-Profi-Guss indai taip pat puikiai tinka kepti mėsą be riebalų, pavyzdžiui, dėl aukštos kokybės nelimpančio paviršiaus:
- Kepdami mėsą be riebalų, įkaitinkite WOLL-Profi-Guss indus maždaug 2 1⁄2 minutės ant aukščiausio nustatymo. Patikrinkite, ar keptuvė tinkamai įkaitusi: drėgnu pirštu į ją įlašinkite kelis lašus vandens - jei lašai "šoka" ant dugno, keptuvė yra tinkamos temperatūros; jei lašai tuoj pat išnyksta, vadinasi, WOLL-Profi-Guss jau per karšta.
- Dabar šilumos sąnaudas galite sumažinti maždaug trečdaliu.
- Prieš gaminant mėsa turi būti kambario temperatūros.
- Dabar sudėkite mėsą į WOLL-Profi-Guss indą - iš pradžių mėsa prie jo šiek tiek prilips.
- Kai jis šiek tiek atlaisvėja nuo dugno, apverskite jį ir kepkite iš kitos pusės.
- Tada mėsą kepkite arba skrudinkite, kol ji taps pageidaujamo minkštumo. Kruvinas: mėsa nesipriešina spaudžiant; vidutiniškai iškeptas: nedidelis pasipriešinimas; iškeptas: mėsa vos lankstosi spaudžiant.
- Po kepimo leiskite mėsai pailsėti 90 °C temperatūros orkaitėje apie 5 minutes.
Additional parameters
Category: | Wok'ai |
---|---|
Weight: | 1.41 kg |
Dydis: | 30 cm |
Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
Informacija apie produktą: | Galima plauti indaplovėje |
Produkto tipas: | Wok |
Medžiaga: | Titanas |
Kolekcija: | WOLL Diamond Lite |
Margin: | C |
K překladu: | CZ AUTO |
Gamintojas: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!