viryklės espreso puodeliai

1 items total
Moka ąsotėlis 680 ml, WMF
Moka ąsotėlis 680 ml, WMF
Pardavime (14 pcs)
52 €
WM0647126040

Virykliniai espreso puodeliai - patogus būdas pasigaminti puikios kavos namuose

Kas yra virykliniai espreso puodai?

Kaitlentinis espreso puodelis, paprastai vadinamas Moka puodeliu, yra kavos virimo aparatas, kuriame kava verdama naudojant garų slėgį ant viryklės. Tai paprastas ir įprastas espreso kavos ruošimo būdas, kuriam nereikia brangios ir sudėtingos espreso kavos ruošimo įrangos.

Viryklinį espreso kavos aparatą sudaro trys kameros: apatinė kamera vandeniui, vidurinė kamera kavos tirščiams ir viršutinė kamera paruoštai kavai.

Vandeniui apatinėje kameroje kaitinti naudojama viryklė, o kai jis pradeda virti, garų slėgis karštą vandenį per kavos malūnėlius išstumia į viršutinę kamerą, kurioje verdama paruošta kava.

Kokybiški virykliniai espreso kavos aparatai iš gerai žinomų gamintojų, pvz Alessi, Leopold Vienna, ir WMF galima rasti svetainėje Kulina.

Kodėl italai mėgsta Moka puodus?

Italai mėgsta moka puodus dėl kelių priežasčių. Pirma, moka puodas yra klasikinis italų išradimas, kuris italų virtuvėse naudojamas jau daugiau nei 80 metų. Antra, moka puodai yra palyginti nebrangūs ir juos lengva naudoti, todėl jie yra populiarus pasirinkimas ruošiant kavą namuose. Trečia, moka puoduose ruošiama stipri ir aromatinga kava, o tai yra pagrindinis itališkos kavos kultūros bruožas. Galiausiai moka puodelis yra itališkos kavos tradicijos ir paveldo simbolis, dažnai siejamas su ramiu, neskubriu gyvenimo tempu Italijoje. Dėl šių ir kitų priežasčių moka puodas tapo kultine italų kultūros ir virtuvės dalimi.

Ar viryklinis espreso kavos aparatas laikomas tikru espreso kavos aparatu?

Virykliniai espreso kavos virimo aparatai yra įprastas ir tradicinis kavos, kuri savo skoniu ir intensyvumu prilygsta espreso kavai, gaminimo būdas. Iš esmės virykliniai espreso kavos aparatai negamina tikros espreso kavos.

Espresso - tai ypatinga kavos rūšis, gaminama dideliu slėgiu veikiant karštą vandenį, kuris buvo smulkiai sumaltas. Šio proceso metu gaunama sodri, skani ir intensyvios koncentracijos kava, kuri dažnai patiekiama nedideliais šotais.

Standartiniame espreso kavos aparate naudojama aukšto slėgio ekstrakcijos procedūra nenaudojama virykliniuose espreso kavos aparatuose, kuriuose kava ruošiama naudojant garų slėgį.

Atsižvelgiant į tai, virykliniai espreso kavos aparatai yra puikus pasirinkimas ruošiant kavą namuose, nes jie užtikrina tvirtą ir skanų kavos gėrimą, panašų į espreso. Jei jums patinka viryklinio espreso kavos aparato skonis, nėra jokios priežasties, dėl kurios negalėtumėte juo ir toliau ruošti kavos.

Taip pat galite rinktis iš mūsų kolekcijos įvairių kavos aparatų ir įvairių tipų kavos aparatų, įskaitant lėto lašėjimo kavos aparatus ir prancūzišką presą.