Virtuviniai apvertimo įrankiai

15 items total
Virtuvinis vartymo įrankis GOURMET 21 cm, Wüsthof
68,57 €
WU9035091912
Virtuvinis apvertimo įrankis GOURMET 25 cm, Wüsthof WU9035091925
Glajaus tepimo mentelė GOURMET 25 cm, Wüsthof
60,50 €
WU9035091825
Virtuvinis vartymo įrankis GOURMET 20 cm, Wüsthof
73,75 €
WU9035092020
Blynų mentelė INGENIO, nailonas, Tefal
8,98 €
TEFK2060914
Virtuvinė mentelė INGENIO, Tefal
19,12 €
TEFK2060814
Vartytuvas INGENIO K2064514, raudonas, silikonas, Tefal
12,90 €
TEFK2064514
Grilio apvertimo įrankis 43 cm, Outdoorchef
33 €
ODCH1411256

Virtuvės apverstuvai - patogus būdas tvarkyti karštą maistą

Kas yra tekintuvas ir kam jis naudojamas virtuvėje?

Apverstuvas - tai virtuvės įrankis, naudojamas maisto produktams, pavyzdžiui, blynams, kiaušiniams, mėsainiams ir žuviai, apversti, pasukti arba pakelti. Apverstuvai yra būtini įrankiai bet kurioje virtuvėje ir dažniausiai naudojami įvairiems maisto gaminimo būdams, pavyzdžiui, troškinimui, kepimui ant grotelių ir kepimui.

Apverstuvas laikomas tam tikros rūšies virtuvine mentele. Jį galima naudoti patiekalams patiekti, pavyzdžiui, perkeptus kepinius iš keptuvės ar blynelių keptuvės perkeliant į serviravimo indą.

Kuo skiriasi mentele ir apverstuvu?

Kartais terminai "mentelė" ir "apverstuvas" vartojami pakaitomis. Tačiau tarp jų yra keletas techninių skirtumų, iš kurių kai kurie pabrėžiami toliau:

Atsparumas karščiui: Ir apverstuvai, ir mentelės gali atlaikyti aukštą temperatūrą, nors apverstuvai yra gerokai labiau tikėtini specialiai tam skirti. Pagrindinė metalinio apverstuvo paskirtis - apversti maistą ant įkaitintų paviršių. Apverstuvai labiau tinka kepimui, o menteles galima naudoti ir kepimui, ir virimui.

Medžiaga: Populiarios silikoninės arba guminės mentelės, o apverstuvai dažniau gaminami iš metalo arba nerūdijančio plieno. Plienas ir kitų rūšių metalas yra atsparesnis karščiui, o tai naudinga tekintojams. Tačiau jei reikia naudoti apverstuvą su nelimpančia keptuve arba paviršiumi, kuris nėra atsparus įbrėžimams, turėtumėte naudoti medinį, plastikinį arba silikoninį apverstuvą arba mentelę.

Paviršius: Tai rodo, kad mentelės gali atlikti įvairias funkcijas. Jos dažnai naudojamos tešlai iš dubenų išmaišyti ir ingredientams maišyti. Jos gali būti visiškai plokščios arba su aukštesne įpjova, prie kurios tvirtinama rankena. Kita vertus, tekintojai paprastai visada naudoja plokščią paviršių, nes jis geriausiai padeda siekti pagrindinio tikslo - patekti po daiktu ir jį apversti.

Su malonumu renkame tik geriausius produktus savo klientams adresu Kulina, todėl mūsų virtuvinės tekinimo staklės yra tokių pripažintų gamintojų kaip de Buyer, WMF, ir " Wusthof". Jei reikia daugiau virtuvės reikmenų, peržiūrėkite mūsų virtuvės reikmenų rinkinių kategoriją, kad jūsų virtuvė atrodytų vientisiau.