Virtuvinės žirklės

1 items total
Žolelių žirklės, WMF
Žolelių žirklės, WMF
Pardavime (39 pcs)
14,40 €
WM1882486030

Virtuvės žirklės - universalus virtuvės įrankis

Virtuvės žirklės - kas tai yra ir kam jos naudojamos?

Virtuvinės žirklės dar vadinamos virtuvės žirklėmis arba virėjo žirklėmis, yra specialios žirklės, skirtos naudoti virtuvėje. Paprastai jie gaminami su tvirtais, aštriais ašmenimis ir tvirtomis rankenomis ir naudojami įvairioms užduotims atlikti, kai kurios iš jų išvardytos toliau:

  • Paukštienos pjaustymas: Šiai užduočiai gerai tinka Virtuvinės žirklės nes jomis galima greitai perpjauti minkštus kaulus ir sąnarius.
  • Mėsos apipjaustymas: prieš kepdami mėsą galite virtuvinės žirklės nupjauti riebalų perteklių.
  • Žolelių smulkinimas: Žoleles galima greitai ir lengvai susmulkinti mažais gabalėliais, nesusitrenkiant ir nesusižeidžiant, naudojant virtuvinės žirklės. Taip pat galite apžiūrėti mūsų mezzalunas.
  • Daržovių pjaustymas griežinėliais: Norėdami supjaustyti daržoves mažais gabalėliais salotoms ar sriuboms, naudokite virtuvinės žirklės.
  • Picos pjaustymas: Taip pat galima naudoti Virtuvinės žirklės picai supjaustyti, ypač jei jos pluta stora arba traški. Taip pat galite peržiūrėti mūsų picų peilius.

Kulina, turime gerai žinomų prekių ženklų virtuvinės žirklės pvz Fiskars, Zwilling ir WMF kurios yra aukštos kokybės, ilgaamžės ir universalios.

Ar virtuvinės žirklės skiriasi nuo įprastų žirklių?

Be abejo, yra keletas svarbių aspektų, kuriais virtuvinės žirklės skiriasi nuo įprastų žirklių. Štai svarbiausi skirtumai:

  • Forma ir dizainas: Virtuvinės žirklės dažnai gaminamos tvirtesniais ir patvaresniais ašmenimis nei įprastinės žirklės, todėl jos labiau tinka kirpti kietesnes ar storesnes medžiagas ir maisto produktų dalis, pvz., siūlus, kaulus ar riebalus. Kad jie būtų galingesni ir geriau valdomi, dažnai turi platesnius ašmenis, ilgesnes rankenas ir tvirtesnius sukimosi taškus. Jie taip pat yra aštrūs kaip skustuvas, be to, turi papildomų funkcijų, pavyzdžiui, butelių kamštelių atidarytuvus, riešutų plėstuvus ar žuvų skalerius, įmontuotus rankenoje.
  • Medžiagos: Nerūdijantis plienas, atsparus rūdims ir lengvai valomas, dažnai naudojamas virtuvinės žirklės gaminti, nes tai yra saugi medžiaga, kurią galima naudoti virtuvėje. Be to, kai kurios virtuvinės žirklės pasižymi tokiomis savybėmis kaip neslystančios rankenos arba ištraukiami ašmenys, kad būtų paprasčiau valyti.
  • Maisto sauga: Virtuvinės žirklės turi atitikti griežtesnius saugos standartus nei įprastos žirklės, nes jos skirtos naudoti su maistu. Pavyzdžiui, juos turi būti paprasta valyti ir sterilizuoti, jie turi būti pagaminti iš medžiagų, kurios neužterštų maisto ir neužlaikytų bakterijų.