odpocet
2 dienos
2 valandų
11 už minučių
41 už sekundžių

Virtuvinės trintuvės

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
5 iš viso prekių
Eva Solo Išvalyti filtrus

Virtuvinė keturių pusių trintuvė – nepakeičiamas įrankis ruošiant maistą

Rankinės virtuvinės keturių pusių trintuvės

Keturių pusių trintuvė – virtuvės įrankis su aštriomis skylutėmis, dažniausiai naudojamas tarkuoti daržoves, sūrį, citrinų ar apelsinų žieveles, prieskonius (imbierą, česnaką ar muskato riešutą), taip pat tinka tarkuoti ir kitus minkštus maisto produktus (pvz., sviestą). Tai vieni svarbiausių virtuvės įrankių, panašūs į spiralizatorius arba mandolinas.

Kaip užtikrinti saugumą naudojant keturių pusių trintuvę?

Nors tarkuoti daug saugiau nei pjaustyti mėsą peiliu, naudojantis keturių pusių trintuve reikia būti atsargiems. Galite naudoti apsauginius pirštų antgalius, o mūsų keturių pusių trintuvės turi guminius stabdžius apačioje arba kraštuose, kad netyčia nepaslystų.

Kokias keturių pusių trintuves galiu pasirinkti?

Yra įvairių tipų virtuvinių keturių pusių trintuvių, o jų pasirinkimas priklauso nuo norimo rezultato ir tarkuojamų maisto produktų.

  • Daugiašonės keturių pusių trintuvės: šios keturių pusių trintuvės paprastai turi keturis paviršius su skirtingo tipo skylutėmis (didelėmis, mažesnėmis, drožlių, pjaustymo). Viršutinė rankena užtikrina tvirtą sukibimą, o skirtingi trynimo paviršiai šią trintuvę paverčia universaliu virtuvės įrankiu.
  • Plokščia keturių pusių trintuvė: Šio tipo trintuvė (dar vadinama keturių pusių trintuve) yra labai paprasta naudoti, nes yra plokščia, gerai laikosi ant bet kokio dubens ir ją lengviausia laikyti. Jis turi vieną tinklinę plokštę su gana dideliu tinkliniu plotu.
  • Zesteris: Tai siaura trintuvė, skirta citrinoms ir kitiems citrusiniams vaisiams, naudojama citrinų ir kitų citrusinių vaisių žievelėms tarkuoti, bet taip pat labai naudinga tarkuojant česnaką, imbierą, muskato riešutą ar kietą sūrį, pavyzdžiui, parmezaną.
  • Būgninė keturių pusių trintuvė: Būgninė trintuvė su keičiamais būgnais smulkiam arba stambiam trynimui yra idealus įrankis didesniam kiekiui sūrio, morkų, agurkų, bulvių, cukinijų ar šokolado tarkuoti. Maistas dedamas į būgną ir trinama sukant rankenėlę.

Geriausi virtuvės trintuvai

Kulina.lt siūlo didelį virtuvinių trintuvų pasirinkimą. Jei ieškote tikros kokybės, rinkitės Microplane, WMF ir Oxo produkciją.

Microplane trintuvai yra žinomi visame pasaulyje ir naudojami geriausių virtuvės šefų geriausiuose restoranuose. Microplane zesteris, ko gero, yra vienas populiariausių trintuvų pasaulyje, todėl pasirūpinkite, kad jis atsidurtų ir jūsų virtuvėje.

Jei reikia sutarkuoti didelį kiekį maisto, galite naudoti vieną iš mūsų virtuvės kombainų arba elektrinių smulkintuvų.

Jus gali sudominti