Virtuvinės matavimo priemonės

2 items total
Padažo plaktuvas 180 ml, pilkos spalvos, plastikas, Lékué LKL0205700G13U150

Virtuvės matavimo įrankiai - gaminkite maistą tiksliai iki gramo

Virtuvės priemonės ir matavimo įrankiai

Virtuvės priemonės naudojamos apskaičiuoti ir nustatyti tikslų ingredientų kiekį, reikalingą norimam patiekalui paruošti. Receptuose ingredientų kiekiai nurodomi pagal svorį, tūrį, puodelius ar šaukštus. Norint išmatuoti reikiamą ingredientų kiekį, reikia praktinių matavimo įrankių, pavyzdžiui, matavimo puodelių, matavimo indų arba virtuvinių svarstyklių. Matavimo puodeliai ir ąsočiai puikiai tinka tiek skystiems, tiek sausiems ingredientams matuoti.

Kad galėtumėte tiksliai išmatuoti ingredientus ir pasiekti norimų rezultatų, Kulina rasite įvairių virtuvinių matavimo įrankių, pagamintų tokių žinomų prekių ženklų kaip WMF, Joseph Joseph ir de Buyer.

Kam reikalingos virtuvės priemonės kepimui?

Nesvarbu, ar kepate pyragą, keksiukus, ar sausainius, norint pagaminti sėkmingą gaminį, būtina tiksliai išmatuoti ingredientus. Kepimas iš tiesų yra cheminių reakcijų, vykstančių tarp ingredientų, virstančių galutiniu produktu, serija, todėl ingredientų santykis turi būti idealus, todėl labai svarbu tiksliai išmatuoti jų kiekį.

Kuo skiriasi matavimo taurės ir matavimo ąsočiai?

Matavimo puodeliai ir matavimo ąsočiai yra du pagrindiniai matavimo įrankių tipai. Matavimo ąsočiai tinka, kai norite išmatuoti didesnį ingredientų ar skysčių, pavyzdžiui, vandens, pieno, grietinėlės ar sultinio, kiekį. Matavimo puodeliai geriau tinka mažiems sausų ingredientų, pavyzdžiui, sodos, cinamono, miltų, cukraus ir kt., kiekiams matuoti.

Paprastai matavimo indai būna stikliniai arba plastikiniai, permatomi ir dažnai turi rankeną. Ant jų sienų yra priemonės, pritaikytos įvairių rūšių ingredientams - skystiems, sausiems, įvairių tekstūrų ir pan.

Matavimo puodeliai paprastai gaminami iš plastiko arba metalo ir būna įvairių dydžių ir talpos.

Į ką atsižvelgti perkant matavimo puodelius ar ąsočius?

Nors visada galite išmatuoti receptui reikalingų ingredientų kiekį puodeliu ar šaukštu, visada paprasčiau ir saugiau naudoti matavimo indą ir puodelius. Jie yra patogūs, tikslūs ir būtini kiekvienoje virtuvėje. Rinkdamiesi virtuvės matavimo įrankius visada įsitikinkite, kad juose pateikti matmenys pateikiami jums žinomais matavimo vienetais.