Trintuvės ir pjaustyklės
Trintuvai ir pjaustyklės - geriausias būdas pjaustyti vaisius ir daržoves griežinėliais
Kokie yra virtuvinių tarkavimo ir pjaustymo įrankių privalumai?
Tarkavimo ir pjaustymo įrankiai padeda greičiau ir paprasčiau supjaustyti daržoves mažais ir vienodais gabalėliais. Todėl jos labai naudingos gaminant įvairias salotas ir daržovių patiekalus.
Kuo skiriasi daržovių smulkinimas ir tarkavimas?
"Tarkavimo" ir "smulkinimo" sąvokos dažnai vartojamos pakaitomis, tačiau tai yra du skirtingi, tačiau susiję procesai. Ką nors susmulkinti - tai rankiniu arba elektriniu smulkintuvu supjaustyti plonomis juostelėmis. Kita vertus, tarkavimas - tai maisto produktų smulkinimas į trumpus, į trupinius panašius gabalėlius.
Kokių rūšių virtuvinių trintuvių ir pjaustyklių rasite Kulina?
Kulina siūlo įvairių virtuvinių trintuvių ir pjaustyklių, tinkamų tiek daržovėms, tiek vaisiams, pasirinkimą. Visi mūsų gaminiai yra aukštos kokybės virtuvės įrankiai, pagaminti patikimų prekių ženklų, tokių kaip Microplane (prekės ženklas, kurio specializacija - tarkos, kurias dažnai renkasi geriausi virtuvės šefai), WMF ir Joseph Joseph, todėl galite būti tikri, kad mūsų tarkos jums tarkuos ilgai.
Svetainėje Kulina rasite:
- virtuvinės tarkos (dėžinės, plokščios, būgninės, sūrio tarkos ir t. t.)
- mandolinos pjaustyklės
- spiralizeriai (daržovių makaronams gaminti)
- sūrio pjaustytuvai
- picos pjaustytuvai (taip pat tinka minkštiems pyragams, pyragaičiams, fokakčiai ir pan.)
- daržovių ir vaisių pjaustyklės (įskaitant vaisių pjaustykles, obuolių pjaustykles ir kauliukų pjaustykles)
- kiaušinių pjaustytuvai
- tešlos gremžtukai ir pjaustytuvai
Kokias tarkas naudoja virėjai?
Viena iš elitinių virėjų dažniausiai naudojamų tarkų yra Microplane prekės ženklo tarkos. Šis prekės ženklas garsėja rankinėmis tarkomis ir "Zesters" - smulkiomis tarkomis, puikiai tinkančiomis imbierui, česnakui ir citrinos žievelėms trinti.
Taip pat galite peržiūrėti mūsų virtuvės kombainų ir elektrinių maisto smulkintuvų bei smulkintuvų kolekciją, kuriuos galite naudoti didesniam daržovių kiekiui ir kitoms kulinarinėms užduotims, išskyrus tarkavimą.