Tortų serviravimas

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
8 iš viso prekių
Desertinių stalo įrankių rinkinys NUOVA, 13 vnt., WMF
44,49 €
WM1291376040
Torto serviravimo įrankių rinkinys NUOVA, 2 vnt., WMF
22,49 €
WM1291516040
Torto mentelė NUOVA, WMF
Torto mentelė NUOVA, WMF
Pardavime 32 pcs
11,02 €
WM1291486040
Virtuvinis vartymo įrankis FKOFFICIUM, perforuotas, de Buyer
35,49 €
DB423601
Torto mentelė B BOIS, de Buyer
25,49 €
DB270108
Torto mentelė 27 cm, sidabro spalvos, nerūdijantis plienas, Eva Solo ES551797
Virtuvinė mentelė FKOFFICIUM, de Buyer
35,49 €
DB423600
Torto mentelė DAILY 25 cm, Nicolas Vahé
–14 %
6 €
7 €
NV160670017

Tortų padėkliukai - patiekite savo tortus kaip karalienė

Kas yra tortų serviratorius?

Tortų serviratorius - tai stalo įrankis, naudojamas tortams serviruoti, o kartais ir pjaustyti. Jis turi rankeną ir trikampį ašmenį, kuris yra šiek tiek žemiau už rankeną. Dėl šios formos naudotojui lengviau pakišti peilį po pyrago gabalėliu ir jį pakelti.

Pyragų padėklas paprastai gaminamas iš nerūdijančiojo plieno, kartais - iš dengto sidabro, medžio ar plastiko. Jei perkate visą stalo įrankių rinkinį, jame galite rasti ir tortų serviratorių, nes tai vienas iš svarbiausių stalo serviravimo įrankių.

Kam galite naudoti tortų servetėlę?

Pyragų padėkliukai gali būti naudojami ne tik pyragams nuo tortų stovo į lėkštę, bet ir pyragų gabalėliams iš kepimo skardos išimti, pyragams, lazanoms ar žuviai patiekti.

Tortams skirtos servetėlės būna įvairių dizainų, raštų ir dydžių, o Kulina, rasite puikių tokių prekių ženklų servetėlių, kaip pvz WMF arba Zwilling.

Kaip lengvai ir elegantiškai supjaustyti ir iškepti tortą?

Jei norite pjaustyti ir patiekti namuose iškeptą pyragą, pirmiausia jį supjaustykite aštriu peiliu. Tortą galite pjaustyti virtuviniu peiliu arba specialiu konditeriniu peiliu su ilga geležte, kuris puikiai tinka dideliems gimtadienio tortams arba sluoksniuotiems tortams pjaustyti.

Prieš pradėdami pjaustyti tortą, peilį sekundei įkiškite į aukštą stiklinę ar ąsotį, pripildytą karšto vandens, arba padėkite po karštu tekančiu vandeniu. Kruopščiai nusausinkite peilį ir pjaustykite griežinėliais, kol peilis dar šiek tiek šiltas. Taip glajų perpjausite kaip sviestą.

Tiksliai supjaustykite tortą ir įsitikinkite, kad kruopščiai ir iki galo išpjovėte torto apačią.

Naudodami torto padėkliuką perkelkite torto gabalėlius ant torto stovo arba tiesiai į torto lėkštes. Pasirūpinkite desertinėmis šakutėmis, kad galėtumėte svečiams įteikti saldumynų.