Krepinių blynų keptuvė DIAMOND LITE PRO 26 cm, nerūdijančio plieno rankena, titanas, WOLL
Code: WL2226DLPRelated products
Product detailed description
Svarbu! Maisto gaminimas virtuvės induose WOLL yra tarsi menas, kurį teisingai atlikę gausite geriausias dalis. Todėl perskaitykite WOLL instrukcijas dėl tinkamo jų naudojimo, kurias rasite šio aprašymo pabaigoje. ↓↓↓
Aukščiausios kokybės nepridegančios keptuvėsDiamond Lite PRO, vertos profesionalų, patiks visiems, mėgstantiems kokybę ir gerą virtuvę. Dėl specialaus nepridegančio paviršiaus šios tvirtos titano keptuvės su nerūdijančiojo plieno rankenomis iš Vokietijos prekės ženklo WOLL idealiai tinka sveikam ir energiją taupančiam kepimui su mažai riebalų arba be jų.
"Diamond Lite PRO" keptuvių privalumas - labai greitas šilumos perdavimas ir itin patvarus, dvigubai grūdintas deimantinis nelimpančios dangos paviršius. Keptuvės pasižymi itin geromis nelimpančiomis savybėmis ir yra labai atsparios įbrėžimams. Juos lengva valyti ir jie lengvai atlaiko plovimą indaplovėje arba naudojimą, pavyzdžiui, metalinių virtuvės įrankių.
Elegantiškas dizainas su matine nerūdijančio plieno rankena ne tik gražus, bet ir labai praktiškas. Ergonomiškų rankenų atraminė dalis yra įlieta į keptuvės liejinį. Jie sudaro vieną visumą, todėl saugiai priglunda. Naudojamą nerūdijantį plieną lengva valyti, jis higieniškas, atsparus smūgiams ir maisto rūgštims ir ypač tinka kepti orkaitėje. Dėl aukštos gamybos kokybės ir medžiagų patvarumo "Diamond Lite PRO" keptuvės tinka tiek mėgėjams, tiek profesionaliems virėjams.
"Diamond Lite PRO" serija
- Aukščiausios kokybės titano keptuvės kasdieniam ir profesionaliam naudojimui, patentuota gamyba
- Rankomis liejamas, vientisas, kad būtų atsparesnis mechaniniam poveikiui ir karščiui
- Suderintas meistriškumas ir naujoviškos technologijos
- Tvirta, stabilių matmenų, dėl savo kokybės tinkama profesionaliems virėjams
- Patvarios nerūdijančio plieno ergonomiškos rankenos
- Su skyle pakabinti, tinka kepti orkaitėje
- Ypač atsparus nepridegantis paviršius sveikam kepimui be riebalų
- Dvigubai grūdintas, atsparus įbrėžimams, pagamintas be PFOA
- Dėl didelio paviršiaus atsparumo galima naudoti net metalinius virtuvės įrankius
- Atlaiko iki 300 °C temperatūrą, taip pat tinka kepti aukštoje temperatūroje
- Itin greitas šilumos perdavimas per visą paviršių
- Maždaug 6 mm storio dugnas, tinkamas visiems šilumos šaltiniams, išskyrus indukciją
- Sutaupo iki 1/3 energijos, palyginti su tradicinėmis nerūdijančio plieno keptuvėmis
- Sustiprinti kraštai užtikrina didesnį atsparumą smūgiams
- Sukurta taip, kad būtų lengva pilti ir nelašėtų
- Labai lengva valyti, galima plauti indaplovėje
WOLL profesionalūs lietiniai gaminiai yra aukščiausios kokybės sinonimas. Jis pasižymi ilgaamžiu nepridegančiu paviršiumi, skoningu dizainu ir geriausiais įmanomais kepimo rezultatais.
Naudojamos technologijos ir medžiagos
WOLL profesionalūs liejimo gaminiai yra "Made in Germany" produktai, pagaminti aukščiausios kokybės. Tai nuolat stebima ir gamybos proceso metu. Be to, WOLL naudojamos technologijos yra ekologiškos, nes į aplinką išmetama mažai anglies dioksido. Visi WOLL indai, pagaminti iš aukštos kokybės kultūrinio aliuminio lydinio, yra liejami rankomis, todėl skiriasi nuo įprastos anoniminės gamyklinės gamybos. Lėtas liejimas rankomis neleidžia susidaryti oro kišenėms, kurios blogina medžiagos kokybę.
Gautas aliuminio liejinys padengiamas dar keliais sluoksniais, kad indai būtų nelipnūs ir patvaresni. Tačiau prieš tai jo paviršius kelis kartus nušlifuojamas smėliasrove. Kitame etape keptuvės korpusas grūdinamas titano dalelėmis ir deginamas plazminiu antgaliu ekstremalioje temperatūroje, viršijančioje 20 000 °C. Todėl indai yra stabilūs ir atsparūs mechaniniams pažeidimams. Antrasis sluoksnis apsaugo medžiagą nuo korozijos, o trečiasis sluoksnis pasižymi puikiomis sukibimą mažinančiomis savybėmis. Paskutinis viršutinis grūdintas sluoksnis yra nelipnus, dvigubai grūdintas naudojant deimanto daleles - kiečiausią planetoje mineralą. Dėl savo išskirtinių savybių jis saugomas kaip gamybos paslaptis.
Dėl specialaus gamybos proceso aukštos kokybės nelimpančio paviršiaus galima plauti indaplovėje ar net naudoti metalinius virtuvės įrankius (vis dėlto, kad indai ilgiau tarnautų, rekomenduojame naudoti švelnesnius medinius ar silikoninius įrankius) Įrodyta, kad specialiai sukietintas nepridegantis WOLL paviršius nekenkia sveikatai, todėl galima gaminti maistą naudojant mažai riebalų arba visai jų nenaudojant. Jis yra saugus ir jame nėra PFOA. Gautuose patiekaluose gausu vitaminų. Dėl atsparumo karščiui iki 300 °C jis tinka ne tik švelniems maisto produktams, bet ir kepti aukštoje temperatūroje. "Diamond Lite PRO" indai taip pat puikiai atlaiko temperatūros smūgius ir gali būti greitai kaitinami nenaudojant riebalų. Dėl puikių nelimpančių savybių jį labai lengva valyti.
WOLL instrukcijos, kaip teisingai naudoti indus WOLL
WOLL-Profi-Guss indai labai greitai įkaista, todėl kepant svarbu palaikyti tinkamą temperatūrą.
Kepdami ar kepdami riebaluose ar aliejuje, gerai įkaitinkite WOLL-Profi-Guss indus:
- Trumpai pašildykite tuščią WOLL-Profi-Guss iki aukščiausios temperatūros. Aukštos kokybės dugnas įkaista labai greitai ir tolygiai.
- Laiku sumažinkite temperatūrą iki norimos ir sudėkite riebalus arba aliejų bei kepimo ingredientus.
- Atlikite bandymą su puodu: norėdami įsitikinti, kad riebalų ar aliejaus temperatūra yra tinkama, laikykite sausą medinio puodo rankeną riebaluose. Jei aplink jį susidaro maži burbuliukai, riebalai yra pakankamai karšti. Neturėtumėte pradėti rūkyti nuo riebalų, nes tada jie pradeda degti.
Dėl aukštos kokybės nelimpančio paviršiaus WOLL-Profi-Guss indai taip pat puikiai tinka kepti mėsą be riebalų, pavyzdžiui, dėl aukštos kokybės nelimpančio paviršiaus:
- Kepdami mėsą be riebalų, įkaitinkite WOLL-Profi-Guss indus maždaug 2 1⁄2 minutės ant aukščiausio nustatymo. Patikrinkite, ar keptuvė tinkamai įkaitusi: drėgnu pirštu į ją įlašinkite kelis lašus vandens - jei lašai "šoka" ant dugno, keptuvė yra tinkamos temperatūros; jei lašai tuoj pat išnyksta, vadinasi, WOLL-Profi-Guss jau per karšta.
- Dabar šilumos sąnaudas galite sumažinti maždaug trečdaliu.
- Prieš gaminant mėsa turi būti kambario temperatūros.
- Dabar sudėkite mėsą į WOLL-Profi-Guss indą - iš pradžių mėsa prie jo šiek tiek prilips.
- Kai jis šiek tiek atlaisvėja nuo dugno, apverskite jį ir kepkite iš kitos pusės.
- Tada mėsą kepkite arba skrudinkite, kol ji taps pageidaujamo minkštumo. Kruvinas: mėsa nesipriešina spaudžiant; vidutiniškai iškeptas: nedidelis pasipriešinimas; iškeptas: mėsa vos lankstosi spaudžiant.
- Po kepimo leiskite mėsai pailsėti 90 °C temperatūros orkaitėje apie 5 minutes.
Additional parameters
Category: | Lietinių keptuvės |
---|---|
Weight: | 1.45 kg |
Dydis: | 26 cm |
Vnt. skaičius rinkinyje: | 1 ks |
Informacija apie produktą: | Galima plauti indaplovėje |
Produkto tipas: | Crepe keptuvė |
Medžiaga: | Titanas |
Kolekcija: | WOLL Diamond Lite PRO |
Margin: | B |
K překladu: | CZ AUTO |
Gamintojas: | WOLL |
Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!