Stiklainiai medui

2 items total
Stiklainis medui BARISTA, WMF
72,63 €
WM0636646040

Medaus stiklainiai - patogūs ir gražūs indai medui laikyti

Medaus stiklainiai - tai indai medui laikyti. Paprastai jie gaminami iš stiklo, keramikos ar porceliano su sandariai prigludusiu dangteliu arba kamščiu, kad medus išliktų šviežias ir neišsilietų ar nesusikristalizuotų. Prie medaus stiklainių labai dažnai pridedamas specialus šaukštelis medui - šaukštelis medui , kuris skirtas tam, kad skanus medus nesusidarytų netvarkos, kai jo dedate į arbatas ir kitus gėrimus

Su kuo galima patiekti medų?

Medus yra puikus ir lengvai pritaikomas natūralus saldiklis, tinkantis prie įvairių patiekalų ir receptų. Tai keli tipiniai pasirinkimai, su kuo galima patiekti medų:

  • Duonos ir pyrago gaminiai: Medus - skanus duonos, kruasanų, sausainių ir kitų kepinių priedas. Labai skanu su šiltomis bandelėmis ar skrebučiais.
  • Granola su jogurtu: Medaus lašeliu galima pagardinti traškią granolą, taip pat paprastą ar aromatizuotą jogurtą, suteikiant jam saldumo ir skonio.
  • Sūris: Medus ir sūris puikiai dera, ypač minkšti, kreminiai sūriai, pavyzdžiui, brie ar ožkos sūris. Apsvarstykite galimybę pateikti medų mažame indelyje šalia sūrio lėkštės arba užpilti jį ant sūrių lentelė.
  • Arbata: Medumi galima pasaldinti ir pagardinti karštą ar šaltą arbatą.
  • Vaisiai: medumi galima užpilti vaisius, pavyzdžiui, obuolius, kriaušes, persikus ar uogas, nesvarbu, ar jie švieži, ar skrudinti. Be to, tai tipiškas melionų arba greipfrutų priedas.
  • Padažai ir marinatai: Medų taip pat galima naudoti padažams ir marinatams gardinti ir suteikti saldumo bei skonio pikantiškiems patiekalams, pvz., ant grotelių keptai mėsai, keptoms daržovėms ar maišytoms bulvytėms.

Apskritai medus gali būti naudojamas įvairiais būdais maistui suteikti skonio ir saldumo, jis puikiai papildo daugelį virtuvės patiekalų.

Kodėl elegantiškame stalo serviravime svarbūs tokie maži indai ir aksesuarai kaip medaus stiklainiai?

Patrauklus stalo apipavidalinimas yra labai svarbus, nes jis suteikia pristatymui klasės ir rafinuotumo pojūtį. Svarbus vaidmuo tenka mažiems indams ir priedams, pavyzdžiui, medaus stiklainiams, uogienės stiklainiams, elegantiškiems sviesto indeliams.

Šie maži akcentai gali pagerinti svečių valgymo patirtį ir suteikti jiems svarbos ir rūpesčio jausmą. Specialių indų, skirtų prieskoniams, pavyzdžiui, medui, turėjimas taip pat padeda palaikyti tvarką ir švarą prie stalo.

Be to, naudojant patrauklius ir gerai suprojektuotus medaus indus ar priedus galima prisidėti prie bendros stalo estetikos ir padidinti jo vizualinį patrauklumą.

Jei ieškote, kaip pagerinti stalo išvaizdą, taip pat siūlome įvairių mažų serviravimo priedų, pavyzdžiui, kiaušinių stovų, duonos krepšelių, cukrinių ar pieno ąsočių.