Plienas:
Ličio: Ji sunki, bet kartu labai patvari ir, svarbiausia, gali ilgai palaikyti stabilią aukštą temperatūrą, kuri labai svarbi kepsniams ir kitai mėsai ruošti. Naudodami ketaus keptuves kepsniams, turite atsižvelgti į tai, kad joms reikia specialios priežiūros. Sužinokite daugiau apie ketaus keptuves.
Nerūdijantis plienas: Nerūdijančio plieno kepsnių keptuvė yra puikus pasirinkimas visiems patogiems virėjams, nes ji pasižymi greito ir tolygaus įkaitimo, palyginti lengvo valymo ir nereikalaujančios didelės priežiūros privalumais. Norite sužinoti daugiau apie nerūdijančio plieno keptuves?
Nelipnūs paviršiai: Jeigu mėgstate nelimpančius paviršius, rinkitės, pavyzdžiui, titaninę kepsnių keptuvę. Ji garantuotai patiks, nes yra lengva ir lengvai valoma, o dauguma gamintojų netgi nurodo, kad ją galima plauti indaplovėje. Tačiau tiesa ta, kad nepridegančios keptuvės netinka labai aukštai temperatūrai, kuri būtina norint iškepti tobulus kepsnius. .Žinokite, kaip elgtis su nelimpančiomis keptuvėmis.
Kodėl jūsų naminis kepsnys nėra toks pat skanus kaip mėgstamo restorano kepsnys? Paslaptis gali slypėti keptuvėje. Sultingas vidus ir tobula plutelė? Vienintelis būdas tai pasiekti - tinkama keptuvė. Dauguma profesionalių virtuvės šefų rekomenduoja kepsniams kepti keptuvę iš plieno arba ketaus. Paaiškinsime, kodėl, ir apžvelgsime kitų medžiagų privalumus ir trūkumus.
Geriausios keptuvės kepsniams pagal mūsų klientų atsiliepimus
- Dydis: Dydžio pasirinkimas priklauso tik nuo to, kiek žmonių ruošiatės ruošti maistą. Atminkite, kad kuo mažesnė keptuvė, tuo ji bus lengvesnė, tuo lengviau ją bus valyti ir laikyti.
- Suderinamumas: Nepamirškite patikrinti, ar kepsnių keptuvė tinka jūsų kaitlentės tipui.
- Briaunos: Jei įsigysite kepsnių keptuvę, jos dugnas bus su tipiškais briaunelėmis, kad kepant mėsa mažiau priliptų.
Kaip išvalyti keptuvę po kepsnių kepimo ant grotelių?
Ličio: Atvėsus nuvalykite popieriniu rankšluosčiu arba nušveiskite standžiu šepečiu, kad pašalintumėte maisto likučius. Nenaudokite ploviklių. Tada išdžiovinkite ir patepkite keptuvę aliejumi.
Plienas: Atvėsus nuvalykite popieriniu rankšluosčiu, jei to nepakanka, valykite šiltu vandeniu ir minkšta kempine, venkite abrazyvinių medžiagų. Tada nusausinkite ir galite įtrinti aliejumi.
Nerūdijantis plienas: Atvėsę pašalinkite didesnius maisto likučius, tada minkšta kempine nuplaukite šiltu vandeniu su trupučiu ploviklio. Galiausiai kruopščiai išdžiovinkite.
Nelipnus paviršius: Naudokite minkštą kempinę ir švelnų ploviklį arba įdėkite į indaplovę. Venkite visų abrazyvinių valiklių. Kruopščiai išdžiovinkite.
Valydami kepsnių keptuvę visada laikykitės gamintojo nurodymų.
Garsiosios kepsnių keptuvės "De Buyer anglies plienas - tai prancūziška klasika, kuri išlieka iš kartos į kartą.
Kepsnių keptuvės WMFYpač PROFI RESIST asortimente dera aukščiausios kokybės vokiška kokybė, novatoriškas dizainas ir ilgaamžiškumas.
Prancūzų ketaus milžinas Staub
Ji gali atlikti net sudėtingiausias maisto gaminimo užduotis ir idealiai tinka tiems, kurie ieško kepsnių keptuvės visam gyvenimui.
- Retai: 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
- Vidutiniškai iškeptas: po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
- Vidutinio sunkumo: po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
- Gerai iškeptas: 5 minutės ar daugiau iš vienos pusės.