Staub
Staub – būtina turėti kiekvienoje virtuvėje
Staub įmonė, kurios specializacija yra emaliuoti ketaus puodai troškinimui ir orkaitės indai įkūrė Francis Staub 1974 m. ir šiuo metu priklauso Zwilling J. A. Henckels – Vokietijos įmonei, kuriai taip pat priklauso Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere ir Henckels Int.
Namai yra ten, kur yra Staub koketė
Prekės ženklas Staub atsirado Mervilyje, Prancūzijoje, ir čia buvo sukurti aukštos kokybės ketaus troškintuvai ir olandiškos (tiksliau prancūziškos) orkaitės, derinant tradicinį meistriškumą su pažangiausiomis technologijomis.
Prekės ženklo Staub idėja buvo pasiūlyti puodus ir kepimo indus, kurie tarnautų ilgus metus ir leistų žmonėms dalytis meile bei aistra gaminti maistą. Ir būtent tai sako kiekvienas Staub gaminys dėl savo patikimos kokybės ir gražios, blizgios išvaizdos.
Kodėl Staub produktai verti savo kainos?
- Staub puodai yra labai sunkūs, o sunkūs ketaus gaminiai turi geresnę šiluminę masę nei bet kuri kita medžiaga. Dėl to orkaitės indai ir troškinimo indai ilgiau išlaiko šilumą ir puikiai tinka maistui patiekti ant stalo
- Šie indai yra ne tik sunkūs, bet ir stori, todėl Staub keramika yra labai atspari skilimui ir yra patvari
- Staub ištobulino savo gaminių emaliavimo procesą, o keli emalio sluoksniai padidina atsparumą drožlėms ir įbrėžimams. Tvirtas emalis taip pat suteikia nepridegantį puodo indų paviršių, todėl juos lengva valyti
- Dangtis kaip niekas kitas – specialios formos Staub coccote dangtis pasižymi puikiomis drėgmę išlaikančiomis savybėmis dėl savaiminio išsiliejimo sistemos, kuri užtikrina nuolatinį lietaus efektą tolygiai virš indo turinio. Tai neleidžia mėsai išdžiūti, daržovės išlieka minkštos ir kiekvienas ingredientas išlaiko visą savo skonį.
- Visų Staub puodų vidus yra emaliuotas aukštos kokybės juodu matiniu paviršiumi, idealiai tinkančiu maistui kepti, skrudinti ir karamelizuoti.
- Ketus išsaugo kiekvieno ingrediento maistines vertes ir aromatus
- Staub puodai ir kiti kepimo indai gaminami taip, kad tarnautų ištisoms kartoms, todėl po kelerių metų jų nereikia keisti, o tai reiškia, kad taupote pinigus ir aplinką.
- Staub virtuvės reikmenys yra įvairių spalvų, suteikiančių jiems ūkišką išvaizdą ir puikiai atrodantys ant bet kurio valgomojo stalo.
Apibendrinant galima pasakyti, kad jis atrodo taip pat gerai, kaip ir gaminimas! Nenuostabu, kad profesionalūs virėjai ir maisto gaminimo entuziastai visame pasaulyje mėgsta šį prekės ženklą, o Staub puodus galite pamatyti geriausiuose kulinariniuose šou ir geriausių restoranų bei šefų virtuvėse.