odpocet
1 diena
11 už valandų
6 už minučių
44 už sekundžių

Skutimo peiliai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
43 iš viso prekių
Pomidorų peilis 11 cm, oranžinis, Victorinox
7,19 €
VN67836L119
Daržovių peilis CLASSIC LINE, WMF
27,49 €
WM1874516030
Pomidorų peilis 11 cm, juodos spalvos, Victorinox
7,19 €
VN67833
Daržovių peilis GRAND GOURMET PC, WMF
70,39 €
WM1889466032
Pomidorų peilis 11 cm, rožinės spalvos, Victorinox
7,19 €
VN67836L115
Kaulų atskyrimo peilis UTILITY SAMURAI 13 cm, Dellinger
59,46 €
DNGRSXLKHP5U
Pomidorų peilis 11 cm, mėlynos spalvos, Victorinox
7,19 €
VN67832
Pomidorų peilis, 11 cm ilgio geltonos spalvos, Victorinox VN67836L118
Kaulų atskyrimo peilis 1905 9 cm, F.Dick
58,47 €
FDCK8194709
Daržovių peilis 10 cm, rožinis, Victorinox
7,19 €
VN67706L115
Daržovių peilis 10 cm, raudonos spalvos, Victorinox
7,19 €
VN67701
Daržovių peilis, 10 cm, žalias, Victorinox
7,19 €
VN67706L114
Pomidorų peilis 10 cm, raudonos spalvos, Victorinox
7,19 €
VN67831
Kaulų atskyrimo peilis GO FOR GOLD 7 cm, F.DICK
57,91 €
FDCK814460780
Daržovių peilis 16 cm, Wüsthof
53,19 €
WU1035048816
Daržovių peilis CLASSIC COLOUR 9 cm, žagrenio spalvos, Wüsthof WU1061702509
Daržovių peilis 10 cm, oranžinis, Victorinox
7,19 €
VN67706L119
Pomidorų peilis 11 cm ilgio, žalias, Victorinox
7,19 €
VN67836L114
Daržovių peilis GOURMET 8 cm, Wüsthof
21,19 €
WU1035048108
Kaulų atskyrimo peilis VIVUM 10 cm, plienas, rudos spalvos, F. DICK FDCK83647102H
Daržovių peilis URBAN FARMER 8 cm, su medine rankena, Wüsthof WU1025247808
Up
Daugiau produktų

Porinis peilis - geriausias įrankis vaisiams ir daržovėms

Kas yra atpjovimo peilis?

Pjaustymo peilis yra mažas, universalus peilis aštria geležte ir smailiu galiuku. Jis turi būti kiekvienoje virtuvėje ir turi daugybę panaudojimo būdų. Peilio pavadinimas kilęs nuo to, ką jis daro - nupjauna arba nulupa išorinius vaisių ar daržovių sluoksnius.

Kam galima naudoti peilį?

Peiliai - tai labai universalūs daržovių peiliai, kurie gali būti naudingi atliekant įvairius kulinarinius darbus, pvz:

  • vaisių ir daržovių lupimas, braškių lupimas
  • pomidorų lupimas ir pjaustymas (pomidorų peiliai)
  • išskobti sėklalizdžius: iš vaisių pašalinti sėklas ar kitas kietesnes, minkštesnes, nepageidaujamas medžiagas. Nors yra specialių įrankių, skirtų išgauti kamščiams, tačiau naudojant mūsų atpjovimo peilį tai atlikti yra paprasta.
  • prieš kepimą duonos ir pyrago tešlos paviršiuje išpjauti įpjovą ar kitus raštus, kad tešla nesutrūkinėtų
  • smulkinimas ir pjaustymas kubeliais: mažesnius komponentus, pavyzdžiui, askaloninius česnakus ar česnakus, lengviau supjaustyti mažu peiliu.
  • apipjaustymas: Peilis puikiai tinka tokiems darbams kaip morkų ar salierų lapų ir stiebų apipjaustymas, riebalų, papildomų kaulų ar sausgyslių pašalinimas iš vištienos ar vėžiagyvių
  • krevečių lupimas

Norėdami geriau paruošti vaisius ir daržoves, taip pat galite išbandyti mūsų daržovių tarkavimo mašinėles, mandolinos pjaustykles ir žievelės.

Kaip išsirinkti geriausią peilį?

Ieškodami virtuvinio peilio, turėtumėte atkreipti dėmesį į:

  • patogus ašmenų ilgis: Jei turite mažesnę ranką, norėsite, kad ašmenys būtų mažesnio ilgio. Dauguma pjaustymo peilių yra 8-16 cm ilgio.
  • puikus ašmenų aštrumas: Renkantis geriausius pjaustymo peilius labai svarbu atsižvelgti į ašmenų aštrumą ir lengvą priežiūrą. Taip pat turėtumėte reguliariai galąsti ašmenis.
  • patogus sukibimas: Kad peilis būtų kuo geriau valdomas, įsitikinkite, kad jis gerai laikosi rankoje.

Svetainėje Kulina siūlome geriausius pjaustymo peilius, daržovių peilius ir pomidorų peilius iš tokių pripažintų gamintojų kaip Eva Solo, Victorinox ir " Wüsthof", įvairių dydžių ir medžiagų.

Kaip prižiūrėti peilį?

Virtuviniai peiliai yra nemaža investicija, todėl, jei norite, kad peilis tarnautų ilgai, būtinai laikykitės šių paprastų peilių valymo ir laikymo taisyklių:

  • peilius dažnai galima plauti indaplovėje, tačiau rekomenduojame peilį valyti rankomis, nes indaplovės plovikliai gali pažeisti plieninių ašmenų paviršių
  • jei peilis turi medinę rankeną, nedėkite jo į indaplovę
  • kad medinės rankenos neišdžiūtų, reguliariai tepkite jas sėmenų aliejumi arba bičių vašku
  • peilius laikykite atskirai, kad jų ašmenys nenutrupėtų. Naudokite peilių bloką arba peilių dėklą
  • reguliariai galąskite peilį