Skardos kepsniams
Kepimo skardos – ne tik sekmadienio kepsniams ar šventinei vakarienei
Kepimo indai yra puiki priemonė tiems, kurie mėgsta mėsą, turi didelę šeimą ar kviečia draugus ar šeimą vakarienės – ne tik ypatingomis progomis. Kepimo skarda arba kepimo indas gali būti naudojami įvairioms kulinarinėms užduotims, o jei ieškote kokybiško produkto, įsigykite virtuvės įrankį, kurį perduosite iš kartos į kartą.
Kuo skiriasi kepimo skarda ir kepimo indas?
Kepimo skardos paprastai yra didesnės ir sunkesnės. Jos skirtos didelėms mėsos ir paukštienos porcijoms kepti, gaminamos iš skirtingų medžiagų (storesnių) ir dažnai būna su dangčiais. troškinimo patiekalai puikiai tinka mažesnėms maisto porcijoms, troškinimui ar lazanijai ir kitiems patiekalams, kuriems nereikia kepti uždengto dangčio.
Kam galite naudoti kepimo skardą?
Kepimo skarda yra labai universalus įrankis, kurį galite naudoti daugybei skirtingų patiekalų ir kulinarinių užduočių, tokių kaip:
- paukštienos kepimas (antis, vištiena Kalėdų ar Padėkos dienos vakarienei)
- kumpio kepimas
- visų rūšių mėsos kepimas
- daržovių kepimas sriubai, paštetui ar vakarienei
- vieno puodo patiekalų (troškinių, guliašo) gaminimas tiesiai orkaitėje
Kulinoje siūlome platų kokybiškų, patikimų gamintojų kepimo skardų pasirinkimą. Jos skiriasi dydžiu ir forma (kai kurie yra ovalūs, kiti stačiakampiai), o kai kurie yra su dangteliu. Verta investuoti į kepimo skardą, kadangi šis indas dažnai lieka jūsų virtuvėje visą gyvenimą, o kartais netgi perduodamos iš kartos į kartą. Patikrinkite mūsų kepimo skardas WMF, Fissler arba de Pirkėjas ir būtinai gaukite gerą receptą iš savo močiutės!
Ir jei perkate kepimo skardą, įsitikinkite, kad turite gražų padėkliuką ir orkaitės pirštines a> todėl kepti skardoje bus saugu – ir jums, ir jūsų virtuvei. O jei norite patiekti savo patiekalą tiesiai ant stalo, rinkitės kepimo indą iš WMF ir įsigykite derintį medinį serviravimo stovą, kuris bus puiki alternatyva klasikiniam padėklui ar puodo padėklui.