Serviruojamos keptuvės

1 items total
Serviravimo keptuvė TITANIUM NOWO 26 cm, titaninė, WOLL WL826N

Kuo jos skiriasi nuo standartinių keptuvių ir kam jas galima naudoti?

Patiekimo keptuvės - puikus būdas patiekti maistą ant stalo. Jie suteikia valgomajam bistro įspūdį ir leidžia atrodyti labiau kaip virtuvės šefui, o ne kaip namų virėjui. Patiekdami vakarienę keptuvėje, prie stalo sukursite atsipalaidavusią atmosferą ir galėsite dalytis maistu - tai puiki patirtis visiems prie stalo susirinkusiems žmonėms.

Kas lemia, kad keptuvė yra serviravimo keptuvė?

Jei jums įdomu, kuo serviravimo keptuvė skiriasi nuo įprastos keptuvės, štai keletas serviravimo keptuvių ypatybių, dėl kurių keptuvė virsta ypatingu "pietų indu" (taip pat žr. mūsų geriausiai parduodamas serviravimo keptuves čia).

Patiekimo keptuvės:

  • būna įvairių dydžių: nuo mažų keptuvių, tinkamų vienam asmeniui ir nedidelėms porcijoms (paprastai pagamintų iš ketaus, todėl galima naudoti stalo įrankius) iki standartinio dydžio keptuvių, kurias galima naudoti patiekalams ant stalo patiekti
  • turi dvi mažas rankenėles, kuriomis lengva perkelti juos iš orkaitės ant stalo
  • jų kraštai kartais būna žemesni, kad būtų galima naudoti peilį (tai taikoma mažoms keptuvėms, skirtoms naudoti vietoj lėkščių, kurios neturi nelimpančios dangos, kuri gali būti lengvai pažeidžiama stalo įrankiais)
  • labai dažnai tinka naudoti orkaitėje

Ką galite gaminti ir patiekti serviravimo keptuvėje?

Yra daugybė patiekalų, kuriuos galite gaminti ir patiekti vienoje keptuvėje, o jų pasirinkimas priklauso nuo keptuvės dydžio ir jūsų kūrybiškumo, tačiau populiariausi patiekalai, kuriuos galite gaminti ir (arba) patiekti vienoje keptuvėje, yra šie:

  • kepti kiaušiniai (meksikietiško stiliaus arba šakšuka)
  • kepsniai
  • paelos ir rizotas
  • vaisių trupiniai
  • vieno įgūdžio makaronai

Svetainėje Kulina siūlome įvairių rūšių serviravimo keptuves: elegantiškas įvairių spalvų keptuves pagal Smeg ir nerūdijančio plieno keptuves WMF arba Mauviel. Jei patiekalą patiekite keptuvėje, nepamirškite nenaudoti metalinių stalo įrankių (ypač su nepridegančiomis keptuvėmis), nes jie gali pažeisti dangą. Vietoj jų naudokite medinius arba silikoninius stalo įrankius.