odpocet
4 dienos
19 už valandų
46 už minučių
55 už sekundžių
Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
15 iš viso prekių
Viertuvės reikmenys Išvalyti filtrus
Serviravimo šaukštas GREEN TOOL 28 cm, žalias, Eva Solo
16,69 €
ES531534
Serviravimo šaukštas GREEN TOOL 25,5 cm, žalias, Eva Solo ES531533
Serviravimo šaukštas EVA TRIO 26 cm, nailonas, Eva Solo
14,95 €
ES118606
Sriubos samtis, GREEN TOOL 28 cm, žalias, Eva Solo
19,95 €
ES531535
Serviravimo šaukštas EVA TRIO, 26 cm, Eva Solo
19,95 €
ES118309
Serviravimo šaukštas PROFI PLUS, WMF
27,39 €
WM1872466030
Serviravimo šaukštas PRO, Zwilling
32,33 €
ZW37160024
Salotų žnyplės INGENIO K2060614, Tefal
–5 %
7,49 €
7,89 €
TEFK2060614
Serviravimo šaukštas NUOVA, perforuotas, WMF
20,29 €
WM1291616040
Serviravimo šaukštas EVA TRIO 22 cm, Eva Solo
17,95 €
ES118306
Serviravimo šaukštas PROFI PLUS, WMF
27,39 €
WM1876656030
Lazanijos mentele NUOVA, WMF
20,29 €
WM1291966040
Serviravimo šaukštas PRO, silikoninis, Zwilling
35,66 €
ZW37160034
Serviravimo šaukštas DAILY, 26 cm Nicolas Vahé
6,69 €
NV160670010
Salotų šaukštų rinkinys DINNER, Zwilling
25,89 €
ZW07150296

Serviravimo stalo įrankiai - nepakeičiami serviravimo įrankiai

Kas yra serviravimo įrankiai?

Serviruojamieji stalo įrankiai - tai stalo įrankiai, naudojami maistui patiekti, paprastai prie pietų stalas. Šie stalo įrankiai dažnai gaminami iš kokybiškų medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas, medis ar plastikas, ir gali būti meniškai sukurti taip, kad gražiai derėtų su kitais stalo indais, pavyzdžiui, valgomojo įrankiais, serviravimo dubenimis ar stiklinėmis.

Svetainėje Kulina galima rasti įvairių rūšių stalo įrankių, kurių daug rasite svetainėje. Tai:

  • Salotų serviravimo rinkiniai: Jei norite elegantiškai sumaišyti ir patiekti salotas, jums tikrai prireiks salotų serviravimo rinkinio arba salotų žnyplės. Salotų serviravimo rinkinius sudaro salotų šaukštas ir salotų šakutė. Salotų šaukštais galima geriau valdyti ir jie turi didesnį paviršiaus plotą nei standartiniai šaukštai.
  • Serviravimo šakutės: Šakutės , naudojamos mėsai ar daržovėms patiekti.
  •  
  • Sriubos ir padažo samčiai: Dekoratyvinės sriubos ąsotėliai ir padažo šaukštai, naudojami padažui ar kitiems skystiems padažams patiekti. Patiekimo šaukštai su dideliais apvaliais puodeliais taip pat puikiai tinka troškiniams, daržovėms ir ryžiams patiekti.
  • Tortams skirti padėkliukai - tai naudingi įrankiai ne tik tortui, bet ir lazanijai ar fokačiai patiekti

Kuo skiriasi virtuvės įrankiai ir serviravimo įrankiai?

Virtuvės įrankiai kartais labai panašūs į serviravimo įrankius. Pavyzdžiui, virtuviniai šaukštai gali būti naudojami ir maisto gaminimui, ir serviravimui. Tačiau tarp šių dviejų tipų indų yra didelių skirtumų:

  • virtuvės įrankiai turi būti saugūs puodams ir keptuvėms, jie negali subraižyti jų nepridegančių paviršių, todėl turi būti pagaminti iš nesibraižančių, bet kartu karščiui atsparių medžiagų. Todėl virtuvės reikmenys labai dažnai gaminami iš medžio, silikono arba plastiko.
  • kita vertus, serviravimo stalo įrankiai naudojami valgomajame ir papildo mūsų pietų indus, stiklines ir valgomojo įrankius. Tai stalo serviravimo dalis. Dėl šios priežasties jis dažnai būna gana dekoratyvus ir paprastai gaminamas iš nerūdijančio plieno.

Kaip prižiūrėti ir tvarkyti stalo įrankius?

Tinkamas valymas, laikymas ir tvarkymas - visa tai yra jūsų stalo įrankių priežiūros dalis. Po kiekvieno naudojimo stalo įrankius reikia plauti rankomis su švelniu indų plovikliu ir šiltu vandeniu, o po to iš karto nusausinti. Laikykite stalo įrankius švarioje ir sausoje vietoje, apsaugotoje nuo vandens ir dulkių.

Dėl sąlyčio su oru ar maisto rūgštimis jūsų stalo įrankiai ilgainiui gali patamsėti arba pakeisti spalvą. Tai galite pašalinti išvalę juos sidabro poliravimo priemone arba neabrazyviniu metalo valikliu, laikydamiesi gamintojo nurodymų.