Šepetėliai pyragams aptepti
Konditerijos teptukai - suteikite kepiniams norimą akcentą
Kas yra konditerinis teptukas?
Tešlos šepetėlis - tai virtuvės įrankis, naudojamas skysčiams, pavyzdžiui, kiaušinio tryniui, ištirpintam sviestui, glajams ir marinatams, paskirstyti ir maistui sutepti. Konditerijos šepetėliai gaminami su medine arba plastikine rankena, o jų šereliai būna natūralūs arba silikoniniai (silikoniniai šepetėliai yra bene populiariausi).
Kulina, siūlome platų aukščiausios kokybės konditerijos šepetėlių pasirinkimą iš daugelio gerai žinomų gamintojų, pvz de Buyer, " Zwilling" ir WMF.
Kam galima naudoti konditerinį šepetėlį?
Konditeriniais šepetėliais teptuku plaktu kiaušiniu tepami pyragaičiai, pyragaičiai ir kiti kepiniai, užklijuojami raviolių ar koldūnų kraštai, . Ją taip pat galima naudoti pyragui apšlakstyti saldžiu glajumi arba paprastu sirupu (glaistui geriau naudoti glaistymo mentelę).
Juo taip pat galite patepti kalakutieną ar kitus kepsnius arba ant grotelių keptą mėsą su BBQ padažu. Kitų įrankių, reikalingų kepsniams gaminti, rasite mūsų BBQ reikmenų kolekcijoje.
Tešlos šepetėlį taip pat galima pamerkti į vandenį ir juo nuvalyti cukraus kristalus nuo puodo šono gaminant naminę karamelę ar saldainius.
Kokios yra konditerinių teptukų rūšys?
Svetainėje Kulina galima rasti daugybę įvairių rūšių konditerijos šepečių:
- Natūralių šerių šepetėliai: natūralūs šeriai labiau padeda tolygiai padengti išlydytą sviestą ar glazūrą be dryžių, šie šepetėliai yra sudaryti iš silikono ar nailono. Jas paprasta prižiūrėti ir jos atsparios karščiui. Medinių konditerijos šepetėlių su natūraliais šeriais negalima plauti indaplovėje.
- Silikoniniai šepečiai: pastaraisiais metais silikoniniai konditerijos šepečiai tampa vis populiaresni nei natūralių šerių šepečiai. Jie yra patvaresni ir tinkami plauti indaplovėje, juos paprasta valyti, juose nesikaupia aromatai ir kvapai.
- Ilgos rankenos šepečiai: Šie šepetėliai turi ilgesnes rankenas, kuriomis lengviau pasiekti orkaitės vidų, todėl puikiai tinka marinatams, padažams ar glajams pilti ant mėsos ir kepinių orkaitėje.