Puodai

11 items total

Puodai ir sriubiniai puodai – būtina turėti kiekvienoje virtuvėje

Puodai ir siuribiniai puodai yra būtina virtuvės įranga. Puodai taip pat yra vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos turite nusipirkti, jei kraustotės iš savo tėvų, perkate naują namą su savo partneriu arba persikeliate į visiškai naują vietą su visiškai nauja virtuve. kuriame tavo senas puodų rinkinys atrodytų... negražiai. O ar žinote, kad dauguma žmonių per visą gyvenimą puodų komplektą perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę dažniau pirkti automobilį! Štai kodėl puodai turėtų būti traktuojami kaip tikra investicija, nes jei nuspręsite įsigyti aukštos kokybės puodą, galėsite mėgautis jo funkcionalumu ir dizainu per amžius ir jei nežinote, kokių puodų jums iš tikrųjų reikia ar kokių pasirinkti medžiagą perskaitykite visą mūsų apsipirkimo vadovą apie puodus čia. Taip pat galite patikrinti mūsų perkamiausius puodus čia.

Kam jums reikia atsargų puodų? >

Stockpots, labai dideli ir gilūs puodai yra labai universalūs ir gali būti naudojami:

  • virti sriubas, sultinį ir kt.
  • didelių makaronų kiekių virimas
  • jūros gėrybių virimas
  • troškinių ir vieno puodo patiekalų ruošimas
  • verdantis vanduo

Kulinoje Jums siūlome platų puodų asortimentą – labai gilius, didelius ir mažesnius puodus, pagamintus iš skirtingų medžiagų, pagamintus patikimų prekinių ženklų ir pritaikytus įvairiems interjero stiliams. Jei nežinote, kurį puodą pasirinkti, patikrinkite, kokius puodus, pvz., Fissler, Zwilling arba Eva Solo.

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių perka puodų rinkinį tik du ar tris kartus per savo skylės gyvenimą? Mes kartais linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Štai kodėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir mėgautis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. O jei investuojate pinigus į aukštos kokybės virtuvės reikmenis, taip pat turėtumėte tinkamai prižiūrėti savo puodus. Kaip prižiūrėti puodus?

  • Prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir, jei tai nerekomenduojama, nedėkite puodų į indaplovę.
  • nenaudokite metalinių indų, kurie gali subraižyti puodų paviršių, vietoj jų naudokite medinius ar silikoninius virtuvės reikmenis,
  • nepalikti nešvarių puodų per naktį arba ilgai mirkyti (ypač nerūdijančio plieno puodų) ,
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodų paviršiaus, nuvalykite juos nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • venkite valyti keramika dengtus puodus su plienu vilna,
  • išvalykite geležinius puodus iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra akytas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūros šoko, ne karštus puodus dėkite į šaltą vandenį ir pan.,
  • nerūgškite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų) ketaus induose,
  • nedėkite ant viršaus dengtų puodų ir keptuvių vienas kito, nes tai gali sukelti e braižymo ir skaldos. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šonų.