odpocet
4 dienos
20 už valandų
4 minutės
32 už sekundžių

Puodai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
143 iš viso prekių
Puodas MILADY 24 cm, poliruotas nerūdijantis plienas, de Buyer DB342724
Puodas FUNCTION 4 24 cm, WMF
183 €
WM0761246380
 Žemas puodas 30 cm, grafito pilkos spalvos, Staub
394 €
ST1103018
Puodas M'COOK 28 cm, su dangčiu, Mauviel
424 €
ML523179
Žemas puodas COCOTTE 23 cm, ovalios formos, baltas, ketaus, Staub ST11023107
Puodas INOCUIVRE 24 cm, vario spalvos, de Buyer
857 €
DB644724
Žemas puodas 20 cm, vyšninis, ketaus, Staub
186 €
ST1102006
Puodas FUNCTION 4 20 cm, WMF
163 €
WM0761206380
Puodas FUNCTION 4 16 cm, WMF
153 €
WM0761166380
Žemas puodas 30 cm, tamsiai mėlynos spalvos, ketaus, Staub ST1103091
Žemas puodas 24 cm, vyšninis, ketaus, Staub
248 €
ST1102406
Žemas puodas COCOTTE 20 cm, baltos spalvos, Staub
298 €
ST11029107
Aukštas puodas 24 cm, 10 l, nerūdijantis plienas, Eva Solo ES202480
Puodas WHITE LINE 20 cm, 3,8 l, baltas, Eva Solo
100 €
ES256632
Aukštas puodas DUETTO+ G719645528 cm, Tefal
–17 %
47,27 €
57,30 €
TEFG7196455
Puodas WHITE LINE24 cm, 7 l, baltas, Eva Solo
130 €
ES256670
Aukštas puodas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 9,1 l, Fissler FS84118240000
Žemas puodas NORDIC KITCHEN 24 cm, 4,5 l, Eva Solo
160 €
ES280245
Žemas puodas COCOTTE 20 cm, apvalus, baltos spalvos, ketaus, Staub ST11020107
Puodas DIAMOND LITE PRO 20 cm, titanas, WOLL
Outlet –15 %
96,05 €
113 €
WL120DLP
Up
Daugiau produktų

Puodai ir sriubiniai puodai – būtina turėti kiekvienoje virtuvėje

Puodai ir siuribiniai puodai yra būtina virtuvės įranga. Puodai taip pat yra vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos turite nusipirkti, jei kraustotės iš savo tėvų, perkate naują namą su savo partneriu arba persikeliate į visiškai naują vietą su visiškai nauja virtuve. kuriame tavo senas puodų rinkinys atrodytų... negražiai. O ar žinote, kad dauguma žmonių per visą gyvenimą puodų komplektą perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę dažniau pirkti automobilį! Štai kodėl puodai turėtų būti traktuojami kaip tikra investicija, nes jei nuspręsite įsigyti aukštos kokybės puodą, galėsite mėgautis jo funkcionalumu ir dizainu per amžius ir jei nežinote, kokių puodų jums iš tikrųjų reikia ar kokių pasirinkti medžiagą perskaitykite visą mūsų apsipirkimo vadovą apie puodus čia. Taip pat galite patikrinti mūsų perkamiausius puodus čia.

Kam jums reikia atsargų puodų? >

Stockpots, labai dideli ir gilūs puodai yra labai universalūs ir gali būti naudojami:

  • virti sriubas, sultinį ir kt.
  • didelių makaronų kiekių virimas
  • jūros gėrybių virimas
  • troškinių ir vieno puodo patiekalų ruošimas
  • verdantis vanduo

Kulinoje Jums siūlome platų puodų asortimentą – labai gilius, didelius ir mažesnius puodus, pagamintus iš skirtingų medžiagų, pagamintus patikimų prekinių ženklų ir pritaikytus įvairiems interjero stiliams. Jei nežinote, kurį puodą pasirinkti, patikrinkite, kokius puodus, pvz., Fissler, Zwilling arba Eva Solo.

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių perka puodų rinkinį tik du ar tris kartus per savo skylės gyvenimą? Mes kartais linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Štai kodėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir mėgautis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. O jei investuojate pinigus į aukštos kokybės virtuvės reikmenis, taip pat turėtumėte tinkamai prižiūrėti savo puodus. Kaip prižiūrėti puodus?

  • Prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir, jei tai nerekomenduojama, nedėkite puodų į indaplovę.
  • nenaudokite metalinių indų, kurie gali subraižyti puodų paviršių, vietoj jų naudokite medinius ar silikoninius virtuvės reikmenis,
  • nepalikti nešvarių puodų per naktį arba ilgai mirkyti (ypač nerūdijančio plieno puodų) ,
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodų paviršiaus, nuvalykite juos nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • venkite valyti keramika dengtus puodus su plienu vilna,
  • išvalykite geležinius puodus iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra akytas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūros šoko, ne karštus puodus dėkite į šaltą vandenį ir pan.,
  • nerūgškite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų) ketaus induose,
  • nedėkite ant viršaus dengtų puodų ir keptuvių vienas kito, nes tai gali sukelti e braižymo ir skaldos. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šonų.