Kanelių forma ELASTOMOULE, skirta 8 kanelės 5,5 cm, silikoninė, de Buyer

Code: DB183401
Brand: de Buyer
60,47 € –24 %
Kanelių forma ELASTOMOULE, skirta 8 kanelės 5,5 cm, silikoninė, de Buyer
60,47 € –24 % 45,38 €
Pardavime (5 pcs)

Profesionali silikoninė forma 8 kanelių bandelėms ? 5,5 cm Elastomoule® tinka tiek karštam, tiek šaltam paruošimui. Tobulos formos, aštriais kraštais, kad puikiai pristatytumėte savo kūrinius.

Detailed information

Product detailed description

Profesionali silikoninė forma 8 kanelių bandelėms ⌀ 5,5 cm Elastomoule® tinka tiek karštam, tiek šaltam kepimui. Tobulos formos, aštriais kraštais, kad puikiai pristatytumėte savo kūrinius.

Prancūzijos bendrovės " de Buyer" profesionalios "Elastomoule®" silikono formos yra absoliuti rinkos viršūnė. Dėl specialios medžiagos - silikono putų su metalo dulkėmis - šios formos yra itin laidžios šilumai ir užtikrina puikius rezultatus. Tešla bus tolygiai iškepusi, o visas jos paviršius pasidengs karamelizuotu sluoksniu. "Elastomoule®" formos gali atlaikyti nuo -70 °C iki +300 °C temperatūrą, todėl tinka ir kepti, ir vėliau laikyti šaldiklyje. Prancūzų kulinarai šias formas naudoja įvairiems užkandžiams ir desertams, tiek keptiems, tiek nekeptiems, gaminti. Jie taip pat tinka įvairiems kiaušinių kremams, plaktoms putoms, aspikams ir kt.

Profesionalios silikoninės formos Elastomoule® de Buyer trumpai:

  • lanksčios ir nelimpančios silikono putos su metalo dulkėmis
  • itin greitas šilumos perdavimas dėl medžiagoje esančių mikroburbuliukų
  • puikus skrudinto turinio karamelizavimas
  • patentuota sistema
  • tinka kepimui ir šaldymui, atlaiko nuo -70 °C iki +300 °C temperatūrą
  • profesionali kokybė

Naudojant Elastomoule® formas:

  • Prieš naudodami formas pirmą kartą, nuplaukite jas muiluotu vandeniu arba indaplovėje. Prieš pirmą kartą naudodami formą patepkite ją tik trupučiu aliejaus arba sviesto. To nebereikės naudoti toliau.
  • Jei formeles naudojate orkaitėje, dėkite jas tiesiai ant grotelių, o ne ant kepimo skardos. Tinklelis užtikrins geresnę šilumos cirkuliaciją ir tolygesnį kepimo procesą. Tinklelis turi būti apatinėje orkaitės dalyje.
  • Kepimo temperatūra "Elastomoule®" silikoninėse formose yra tokia pati kaip ir įprastose kepimo formose.
  • Nenaudokite orkaitėje grilio režimu, nes infraraudonieji spinduliai gali smarkiai pažeisti formas.
  • Galima naudoti mikrobangų krosnelėje.
  • Niekada nekiškite į orkaitę, jei kuri nors formos ertmė yra tuščia! Į tuščias vietas įlašinkite šiek tiek aliejaus arba pabarstykite jas miltais.
  • Nenaudokite peilio ar kitų aštrių daiktų formai tvarkyti.
  • Lengva valyti po tekančiu vandeniu arba indaplovėje.

Prancūzų firminis patiekalas - Canelés de Bordeaux, dar žinomas kaip Cannelés Bordelais, yra tiesiog stebuklingas. Nedideli pyragėliai su sodriu romo ir vanilės aromatu, uždaryti po traškia karamelės plutele. Šį populiarų receptą maždaug prieš 300 metų sukūrė nežinomas Bordo virėjas. Nuo to laiko ji buvo daug kartų keičiama. Blizgus, tamsiai rudas ar beveik juodas paviršius, saldžiarūgštis skonis pirmame kąsnyje, traški saldi karamelės plutelė, puikiai kontrastuojanti su švelniu vanilės ir romo kvapu dvelkiančiu viduriu - tai pagrindinė šio deserto charakteristika. Šios mažos bandelės po daugelio metų vėl grįžta į dėmesio centrą ir laikui bėgant jos neabejotinai varžysis su "Crème brûlée" kaip populiariausias karamelizuotas desertas. Jie kepami specialiose formose - varinėse su alavuotu vidumi arba modernesnėse silikoninėse formose. Jie dažnai patiekiami su konjaku arba vynu, kaip ir anksčiau per tradicines prancūziškas degustacijas.

Receptas 12-16 pyragaičių, priklausomai nuo skardos dydžio

1/2 litro pieno

2 sveiki kiaušiniai

2 plakti kiaušinių tryniai

1/2 vanilės ankšties arba 1/2 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto

3 - 4 šaukštai romo

1 puodelis paprastų miltų

1 puodelis cukranendrių cukraus

2 šaukštai sviesto

sviesto formelėms sutepti

cukrus pabarstymui

Procedūra:

1. Dieną prieš: išvirkite pieną su vanile ir sviestu.

2. Po kaitinimo leiskite lėtai atvėsti

3. Sumaišykite miltus ir cukrų, tada į karštą pieno ir vanilės mišinį įmuškite kiaušinius ir kiaušinių trynius

4. Švelniai išmaišykite, kad gautųsi skysta ir vientisa masė, kaip blynams, palikite atvėsti, tada supilkite romą.

5. Padėkite jį į šaldytuvą 24 valandoms (ne ilgiau kaip 48 valandoms).

6. Kai būsite pasiruošę kepti kaneles: įkaitinkite orkaitę iki 250 °C temperatūros.

7. Formeles gausiai ištepkite sviestu ir pabarstykite cukrumi.

8. Supilkite tešlą į formeles iki 3/4 .

9. Sudėkite formeles ant kepimo skardos, kepkite 5 minutes aukštoje temperatūroje, tada sumažinkite temperatūrą iki 175 °C ir kepkite 1 valandą. (Priklausomai nuo jūsų orkaitės, tinkamas laikas gali būti iki pusketvirtos valandos!) Viršuje jie turės rudą plutelę, o viduje bus drėgni.

10. Atsargiai išimkite juos iš formų, kol jie dar karšti. Leiskite atvėsti.

11. Patiekite su arbata ar kava pusryčiams, o vėlyvą popietę ar vakare - su vyno ar konjako taure.

Gero apetito!

Additional parameters

Category: Bundt formos
Weight: 0.24 kg
Vnt. skaičius rinkinyje: 1 ks
Produkto tipas: Kepimo forma
Medžiaga: Silikonas
Kolekcija: de Buyer Elastomoule®
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: de Buyer
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: