odpocet
5 už x dienų
2 valandų
28 už minučių
16 už sekundžių

Prikaistuviai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
81 iš viso prekių
Prikaistuvis M'COOK 14 cm, Mauviel
141 €
ML521014
Troškintuvė COPPERBOND 22 cm, 3,8 l, varinis, Hestan
550 €
HEST31596
Prikaistuvis 16 cm, varis, Eva Solo
138 €
ES271012
Troškintuvė PROBOND 22 cm, 3,8 l, nerūdijantis plienas, Hestan HEST31566
Prikaistuvis PRIMA MATERA 18 cm, de Buyer
615 €
DB620618
Prikaistuvis FUNCTION 4 16 cm, su stikliniu dangčiu, WMF WM0763166380
Prikaistuvis M´6S 20 cm, varis, Mauviel
289 €
ML51020
Prikaistuvis MINI 16 cm, su dangčiu, WMF
40,69 €
WM0716786040
215741 rendlik 13 cm med nerezova ocel eva solo ES271009
Prikaistuvis MINI 14 cm, WMF
33,49 €
WM0714786041
Troškintuvė COPPERBOND 18 cm, 1,9 l, varinis, Hestan
400 €
HEST31594
Prikaistuvis NORDIC KITCHEN 16 cm, su dangteliu, Eva Solo
100 €
ES280216
Prikaistuvis M´6S 20 cm, varis, Mauviel
289 €
ML51220
Prikaistuvis M'COOK 18 cm, nerūdijantis plienas, MAUVIEL ML521018
Prikaistuvis AFFINITY 16 cm, de Buyer
180 €
DB370616
Prikaistuvis DUETTO+ G7192355 18 cm 2 l, su dangčiu, Tefal
–17 %
23,65 €
28,68 €
TEFG7192355
Prikaistuvis ALCHIMY 24 cm, 7 l, nerūdijantis plienas, de Buyer DB360124
Prikaistuvis ALCHIMY 18 cm, 2 l, nerūdijantis plienas, de Buyer DB360118
Prikaistuvis INOCUIVRE 20 cm, ketaus rankena, varis, de Buyer DB646020
Up
Daugiau produktų

Puodynės - maži, bet būtini puodai kiekvienoje virtuvėje

Kokie elementai sudaro puodą?

Puodai yra žemesni už įprastus puodus, jų skersmuo mažesnis nei puodų ir jie turi ilgą rankeną kaip keptuvė. Jie naudojami skysčiams virti ant viryklės, ypač jei juos reikia sutirštinti ar sumažinti (pvz., padažus, rizotą ir pan.). Dėl ilgos rankenos puodą lengva laikyti vietoje ir tuo pat metu maišyti skystį virtuviniu šaukštu.

Kam naudojate puodą?

Puodai yra labai universalūs ir privalo būti kiekvienoje virtuvėje. Juos galima naudoti:

  • ruošti ir tirštinti padažus
  • virti nedideles porcijas sriubų, troškinių, vaikų maisto, padažų
  • ruošti tokius maisto produktus kaip avižiniai dribsniai ar kremas
  • pašildyti nedideles maisto porcijas
  • ruošti maistą vienam ar dviem žmonėms

Kokį puodą pasirinkti?

Svetainėje Kulina siūlome platų puodų asortimentą ( čia rasite geriausiai parduodamų puodų asortimentą), pagamintų iš įvairių medžiagų, patikimų prekių ženklų, skirtingų spalvų ir pritaikytų skirtingiems interjero stiliams. Jei nežinote, kokį puodą pasirinkti, perskaitykite mūsų pagrindinį puodų apsipirkimo vadovą čia ir peržiūrėkite mūsų nerūdijančio plieno puodus iš WMF, Zwilling, Fissler. Kai kurios mūsų puodynės turi dangtį, o kai kurias galima naudoti orkaitėje.

Mūsų patarimas: jei ieškote gražių puodų savo virtuvei, apžiūrėkite " Mauviel" varines puodų keptuves, de Buyer arba Eva solo Jie tarnaus visą gyvenimą ir atrodys labai elegantiškai, ypač jei juos pakabinsite ant puodų stovo. Čia taip pat galite perskaityti mūsų pagrindinį keptuvių apsipirkimo vadovą.

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių per visą gyvenimą puodų rinkinį perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Todėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir džiaugtis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. Jei investuojate pinigus į aukštos kokybės indus, turėtumėte pasirūpinti ir tinkama jų priežiūra. Kaip rūpintis puodais ir puodynėmis?

  • prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir įsitikinkite, kad nededate puodo į indaplovę, jei tai nerekomenduojama,
  • nenaudokite metalinių įrankių, kurie gali subraižyti puodų paviršių, naudokite medinius arba silikoninius virtuvės įrankius
  • nepalikite nešvarios keptuvės per naktį arba ilgai ją mirkykite (ypač jei ji pagaminta iš nerūdijančio plieno),
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodo paviršiaus, valykite jį nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • nevalykite keramine danga padengtų puodų plienine vata,
  • geležinius puodus valykite iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra porėtas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūrinio šoko, nedėkite karštų puodų į šaltą vandenį ir pan.
  • ketaus puoduose nevirkite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų),
  • nedėkite dengtų puodų ir keptuvių vienas ant kito, nes tai gali sukelti įbrėžimų ir įskilimų. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šono.