Porcijiniai indeliai

1 items total
Indelis padažui BB BLACK 8,5 cm, 100 ml, MIJ
7 €
MIJC0657

Rakevinės - puikūs vienkartiniai indai

Tradicinis rameko apibrėžimas - tai mažas, stačiašonis keraminis arba stiklinis vienkartinis indas, naudojamas kepimui ir serviravimui. Rakevėliai dažnai naudojami gaminant desertus, pavyzdžiui, crème brûlées, trupinius ir sūrio pyragus, taip pat nedidelėms pikantiškų patiekalų porcijoms. Rakevėlėse taip pat galima patiekti nedideles maisto porcijas per vakarėlius ir banketus.

Kokie kepimo ramekyje privalumai?

Kadangi ramekai paprastai yra cilindro formos ir nedideli, jie idealiai tinka kepti vienos porcijos desertus. Jas galima naudoti mikrobangų krosnelėje, orkaitėje ir indaplovėje, taip pat jos puikiai tinka kaip pyragaičių ar keksiukų keptuvės. Rakevėliai puikiai tinka suflė ir kitiems burnoje tirpstantiems desertams, kuriuos galite patiekti tiesiai iš orkaitės ant stalo. Gero apetito!

Kūrybingi virėjai naudoja ramekainus užpilams, pyragams ir net kreminėms sriuboms. Jie taip pat puikiai tinka užkandžiams, pavyzdžiui, riešutams ar džiovintiems vaisiams, patiekti.

Ramekinai taip pat patogūs tiems žmonėms, kurie gyvena vieni arba tik su partneriu. Juk be reikalo kepti papildomas maisto porcijas, kurios kelias dienas gulės šaldytuve, yra ne tik laiko, bet ir maisto švaistymas. Maisto gaminimas be atliekų yra ne tik ekonomiškas, bet ir naudingas aplinkai.

Ar ramekai yra patvarūs?

Ramekinai gaminami taip, kad būtų daugkartinio naudojimo ir atsparūs. Jie taip pat atsparūs aukštai temperatūrai, todėl yra universalūs virtuvės indai, puikiai tinkantys virti, kepti ir šaldyti. Tik pagalvokite, ką nuostabaus galėtumėte pagaminti - atskirus šokoladinius tortus, krembriulė, tiramisus ir putėsius, ir tai tik keletas iš jų Peržiūrėkite, ką gali pasiūlyti Kulina, ir iš karto pradėkite dirbti. Tada sėskite ir mėgaukitės kulinarinių pastangų rezultatais su šeima ir draugais.

Kulina siūlo įvairių stilių indus, įskaitant pagamintus pagal Bitz ir " Revol". "Revol" yra prancūzų bendrovė, gerai žinoma dėl aukštos gaminių kokybės.

Ar prieš kepant reikia iš anksto paruošti ramekainus?

Dauguma indų yra palyginti maži. Dėl to orkaitėje esantis karštis lengvai pasiekia mišinio vidurį. Kad desertas nesudegtų, neiškeptų ar neperkeptų, patariama ramekiną įdėti į vandens vonelę. Visais atvejais prieš tai patikrinkite gamintojo instrukcijas. Kai kuriuos indus galima kepti greitpuodyje arba naudoti mikrobangų krosnelėse.