odpocet
2 dienos
22 už valandų
1 minutė
56 už sekundžių

Porcijiniai indeliai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
15 iš viso prekių
Suflė kepimo indelis su dangteliu Legio Nova, Eva Solo
29,95 €
ES887269
Suflė kepimo indelis FRENCH CLASSICS 10 cm, 250 ml, rudas, REVOL RV615069
Indelis padažui STEEL GREY 8,5 cm, 100 ml, MIJ
6,59 €
MIJC0615
Ramekin dubuo Fade 9 cm 110 ml MIJ
6,59 €
MIJC0687
Suflė kepimo indelis FRENCH CLASSICS 8 cm, 150 ml, REVOL
6,39 €
RV615033
Suflė kepimo indelis FRENCH CLASSICS 8,2 cm, 160 ml, rudas, REVOL RV616916
Suflė kepimo indelis FROISSÉS 170 ml, baltas, REVOL
8,89 €
RV644823
Suflė kepimo indelis FRENCH CLASSICS 9,4 cm, 170 ml, REVOL RV615068
Kategory
Suflė kepimo indelis FRENCH CLASSICS 9 cm, 230 ml, REVOL
7,79 €
RV615279
149720 revol rundes schalchen alexandrie 6 2cm re616347
6,89 €
RV616347
Suflė kepimo indelis FRENCH CLASSICS L 10 cm, 300 ml, REVOL RV612511

Rakevinės - puikūs vienkartiniai indai

Tradicinis rameko apibrėžimas - tai mažas, stačiašonis keraminis arba stiklinis vienkartinis indas, naudojamas kepimui ir serviravimui. Rakevėliai dažnai naudojami gaminant desertus, pavyzdžiui, crème brûlées, trupinius ir sūrio pyragus, taip pat nedidelėms pikantiškų patiekalų porcijoms. Rakevėlėse taip pat galima patiekti nedideles maisto porcijas per vakarėlius ir banketus.

Kokie kepimo ramekyje privalumai?

Kadangi ramekai paprastai yra cilindro formos ir nedideli, jie idealiai tinka kepti vienos porcijos desertus. Jas galima naudoti mikrobangų krosnelėje, orkaitėje ir indaplovėje, taip pat jos puikiai tinka kaip pyragaičių ar keksiukų keptuvės. Rakevėliai puikiai tinka suflė ir kitiems burnoje tirpstantiems desertams, kuriuos galite patiekti tiesiai iš orkaitės ant stalo. Gero apetito!

Kūrybingi virėjai naudoja ramekainus užpilams, pyragams ir net kreminėms sriuboms. Jie taip pat puikiai tinka užkandžiams, pavyzdžiui, riešutams ar džiovintiems vaisiams, patiekti.

Ramekinai taip pat patogūs tiems žmonėms, kurie gyvena vieni arba tik su partneriu. Juk be reikalo kepti papildomas maisto porcijas, kurios kelias dienas gulės šaldytuve, yra ne tik laiko, bet ir maisto švaistymas. Maisto gaminimas be atliekų yra ne tik ekonomiškas, bet ir naudingas aplinkai.

Ar ramekai yra patvarūs?

Ramekinai gaminami taip, kad būtų daugkartinio naudojimo ir atsparūs. Jie taip pat atsparūs aukštai temperatūrai, todėl yra universalūs virtuvės indai, puikiai tinkantys virti, kepti ir šaldyti. Tik pagalvokite, ką nuostabaus galėtumėte pagaminti - atskirus šokoladinius tortus, krembriulė, tiramisus ir putėsius, ir tai tik keletas iš jų Peržiūrėkite, ką gali pasiūlyti Kulina, ir iš karto pradėkite dirbti. Tada sėskite ir mėgaukitės kulinarinių pastangų rezultatais su šeima ir draugais.

Kulina siūlo įvairių stilių indus, įskaitant pagamintus pagal Bitz ir " Revol". "Revol" yra prancūzų bendrovė, gerai žinoma dėl aukštos gaminių kokybės.

Ar prieš kepant reikia iš anksto paruošti ramekainus?

Dauguma indų yra palyginti maži. Dėl to orkaitėje esantis karštis lengvai pasiekia mišinio vidurį. Kad desertas nesudegtų, neiškeptų ar neperkeptų, patariama ramekiną įdėti į vandens vonelę. Visais atvejais prieš tai patikrinkite gamintojo instrukcijas. Kai kuriuos indus galima kepti greitpuodyje arba naudoti mikrobangų krosnelėse.