odpocet
5 už x dienų
19 už valandų
39 už minučių
59 už sekundžių

Platūs peiliai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
14 iš viso prekių
Pjaustymo peilis ROSE WOOD DAMASCUS 21 cm, Dellinger
75 €
DNGRXZB27RW85CA
Drangerio peilis 1905 21 cm, F.Dick
103 €
FDCK8195621
Peilis pjaustyti griežinėliais GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, rudos spalvos, Dellinger
–20 %
DNGRXZB28SC
Pjaustymo peilis PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
105 €
ZW31020200
Japoniškas raikymo peilis NAKIRI OKAMI, 22,5 cm, Dellinger
79,30 €
DNGRSXLKHAUS9
Pjaustymo peilis SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD, 21 cm, Dellinger DNGRXZB9S8S
Peilis mėsai IKON 20 cm, Wüsthof
188 €
WU490620
Pjaustymo peilis CLASSIC 26 cm, Wüsthof
125 €
WU452226
Kategory
Drožimo peilis KINEO 20 cm, WMF
52,99 €
WM1896196032
Pjaustymo peilis CLASSIC 18 cm, Wüsthof
104 €
WU455018

Pjaustymo peiliai - aštrūs peiliai pjaustymui ir drožinėjimui

Kas yra peilis pjaustyti griežinėliais?

Pjaustymo peilis - tai ilgas peilis plonais ašmenimis su smailiu arba lenktu galu, skirtas plonai pjaustyti įvairių rūšių maistą. Pjaustymo peiliai yra gana universalūs, tačiau galite nusipirkti specialių peilių kumpiui, sūriui ar duonai pjaustyti.

Nors dauguma pjaustymo peilių turi aštrius kraštus, nenaudokite jų kaulams ar kietesniems maisto produktams pjaustyti.

Į ką atsižvelgti renkantis peilis pjaustyti griežinėliais?

Svetainėje Kulina rasite daug aukštos kokybės pjaustymo peilių, pagamintų tokių gamintojų kaip " Wusthof", " Zwilling", Dellinger arba F.DICK. Rinkdamiesi peilį atsižvelkite į:

  • plieno kokybė - visada reikia atsižvelgti į pjaustymo peilio medžiagą. Rinkitės aukštos kokybės anglinio nerūdijančio plieno modelį, nes jis užtikrina geriausią veikimą ir ilgaamžiškumą.
  • ašmenų ilgis - priklausomai nuo to, ką norite pjaustyti peiliu, pasirinkite tinkamo ilgio skustuvo ašmenis, kad pjaustytumėte idealiai plonus gabalėlius.
  • patogi rankena - įsitikinkite, kad peilis yra patogus ir tvirtai laikomas

Kaip prižiūrėti pjaustymo peilį?

Virtuviniai peiliai yra nemaža investicija, todėl jei norite, kad jūsų pjaustymo peilis tarnautų ilgai, būtinai laikykitės šių paprastų peilių valymo ir laikymo taisyklių:

  • peilius dažnai galima plauti indaplovėje, tačiau rekomenduojame peilį valyti rankomis, nes indaplovės plovikliai gali pažeisti plieninių ašmenų paviršių
  • jei peilis turi medinę rankeną, nedėkite jo į indaplovę
  • kad medinės rankenos neišdžiūtų, reguliariai tepkite jas sėmenų aliejumi arba bičių vašku
  • laikykite kumpio peilį atskirai, kad jo ašmenys nenusitrintų. Naudokite peilių bloką arba stovą arba peilių dėklą
  • reguliariai galąskite peilį naudodami peilių galąstuvą
  • naudoti pjaustymo lentelė kuri yra pritaikyta peiliui