piltuvai
10 items total
Piltuvėliai - stilingas būdas patiekti vyną
Kokie yra vyno piltuvėlisnaudojimo privalumai?
Pilstant vyną naudinga turėti vyno piltuvėlis , nes jis suteikia šių privalumų:
- Vyno srauto valdymas: vyno piltuvėlis padeda reguliuoti vyno srautą, kai jis pilamas, todėl sumažėja išsiliejimo ir lašėjimo tikimybė.
- Aeracija: Tam tikros vyno pilstymo talpos yra pagamintos taip, kad pilant vyną jį išvėdintų ir taip pagerintų gėrimo skonį ir kvapą.
- Patogumas: Vyno pilstyklės yra paprastos naudoti ir nereikalauja jokio specialaus mokymo. Tiesiog pritvirtinkite piltuvėlį prie butelio kaklelio ir galite pilti.
Svetainėje Kulina, turime tokių pripažintų gamintojų piltuvėlių, kaip WMF ir " Zwilling", kurie yra ir stilingi, ir paprasti naudoti. Be to, siūlome daugybę vyno kamštelių ir kamštelių išsuktuvų, kurie palengvina vyno butelių atidarymą.
Kuo skiriasi vyno piltuvėlis, vyno uždarymo kamštisir vyno grafinas?
Vyno padavimo metu vyno piltuvėlis, vyno uždarymo kamštisir vyno grafinas yra skirtingų tipų įranga, naudojama įvairioms užduotims atlikti.
- vyno piltuvėlis - tai įrankis, naudojamas vyno srautui valdyti pilant jį į taurę. vyno piltuvėlis dažnai sudaro į snapelį panašus priedas, kuris uždedamas ant vyno butelio kaklelio ir padeda apsaugoti staltiesę ir stalviršį nuo išsiliejimų, lašų ir dėmių. Tam tikros vyno pilstymo talpyklos yra pagamintos taip, kad pilant vyną jį vėdintų ir taip sustiprintų jo skonį ir kvapą.
- Antra,.. vyno uždarymo kamštis tai įrankis, naudojamas atidarytam vyno buteliui uždaryti, kad būtų išsaugotas vyno skonis ir kvapas. Vyno kamščiai būna įvairių dydžių ir formų, tinkantys skirtingiems buteliams, ir gali būti pagaminti iš įvairių medžiagų. vyno uždarymo kamštis paprastai naudojamas po to, kai butelis buvo atidarytas arba kai vynas nebuvo visiškai suvartotas ir jo liko butelyje.
- Dekanteriai vynuiyra indai, į kuriuos vynas supilamas prieš patiekiant. Paprastai jie turi didelį pagrindą ir mažą kaklelį, yra pagaminti iš stiklo. Pagrindinė vyno dekanterių paskirtis - atsikratyti nuosėdų, kurios ilgainiui galėjo susikaupti butelyje ir kurios gali pabloginti vyno skonį ir tekstūrą.