pašluostės

25 items total
215579 uterka 45 x 70 cm cervena bavlna humdakin HUM5713391025440
215582 uterka 28 x 28 cm cervena bavlna humdakin HUM5713391025464
180188 180188 sada uterek wipe perla blomus mysi seda 3 ks BM64236
Up
More products

Arbatos rankšluosčiai - privaloma tekstilės priemonė kiekvienoje virtuvėje

virtuvinis rankšluostėlis - tai minkštas audinys, paprastai dekoruotas įspaustu arba išaustu raštu ir pagamintas iš lino arba medvilnės. Arbatos rankšluosčiai, kurie yra maždaug rankinio veido rankšluostisdydžio, naudojami nuo XVIII a. ir pirmiausia buvo naudojami brangiam porcelianui džiovinti per arbatos gėrimo ceremonijas.

Arbatos rankšluosčiai yra naudingas ir svarbus įrankis kiekvienoje virtuvėje, o Kulina siūlome fantastišką spalvingų arbatos rankšluosčių pasirinkimą iš tokių pripažintų prekių ženklų kaip Blomus, Hübsch, ir Rosendahl. Daugiau virtuvės tekstilės gaminių, pavyzdžiui, prijuosčių ir orkaitės pirštinių, taip pat galite įsigyti svetainėje Kulina.

Kam naudojami arbatiniai rankšluosčiai?

Šiandien arbatinių rankšluosčių galima rasti namuose ir virtuvėse visame pasaulyje. Jie atlieka įvairias funkcijas - nuo karštų patiekalų apsaugos ir tvarkymo iki maisto produktų uždengimo. Štai keletas įprastų arbatinių rankšluosčių naudojimo būdų:

  • Indų džiovinimas: Po plovimo indams, stiklinėms ir stalo įrankiams džiovinti dažnai naudojami arbatiniai rankšluosčiai. Palyginti su įprastais popieriniais rankšluosčiais, jie geriau sugeria drėgmę ir gali būti valomi bei naudojami pakartotinai.
  • Karštų patiekalų tvarkymas: Karštus indus, puodus ir keptuves galima nešioti, kai juos reikia perkelti.
  • Maisto danga: Maistą galima uždengti rankšluosčiais, kol jis vėsinamas arba ilsisi. Tai padės išlaikyti maistą šiltą ir neleis jam užsiteršti dulkėmis ir kitomis dalelėmis.
  • Dekoratyviniais tikslais: Mūsų siūlomus įvairių atspalvių ir raštų rankšluosčius galite naudoti kaip virtuvės akcentą. Juos taip pat galima naudoti kaip stalo padėkliukas ar servetėles.

Kokie raštai naudojami arbatiniams rankšluosčiams?

Arbatos rankšluosčiai dažnai puošiami įvairiais raštais, raštais ir motyvais. Kai kurie iš tipinių arbatinių rankšluosčių raštų yra šie:

  • Dryžiai: Dryžuoti rankšluosčiai yra klasikinis ir universalus pasirinkimas, galintis papildyti įvairius virtuvės dekoro stilius.

  • Patikrinimai: Dar vienas populiarus variantas - languoti rankšluosčiai.

  • Gėlių: gėlių raštai yra populiarus arbatos rankšluosčių pasirinkimas - nuo mažų raštų iki didesnių, drąsių raštų.

  • Geometrinis: Geometriniai raštai, pvz., rombai, trikampiai ar ševronai, gali suteikti virtuvei modernumo.

  • Naujoviškumas: arbatiniai rankšluosčiai su naujoviškais raštais ar paveikslėliais, pavyzdžiui, gyvūnų, vaisių ar humoristinių frazių, gali suteikti virtuvei linksmo ir nuotaikingo elemento.

  • Siuvinėjimas: Kai kurie rankšluosčiai yra išsiuvinėti, o tai gali suteikti rankšluosčiui įmantresnį ir rankų darbo akcentą.

Apskritai arbatinių rankšluosčių raštai gali būti labai įvairūs, nes galima rinktis įvairius asmeninius stilius ir pageidavimus atitinkančius variantus.

Kaip palaikyti virtuvinis rankšluostėlis higieną?

Yra keletas dalykų, kuriuos galite padaryti, kad virtuvinis rankšluostėlis būtų higieniškas:

  • Reguliariai skalbkite: Arbatinius rankšluosčius reikėtų dažnai plauti, ypač jei jie naudojami valyti po žalios mėsos gaminimo, sutepti išsiliejusius skysčius ar nusausinti rankas.
  • Naudokite karštą vandenį: Kad pašalintumėte bet kokias galimas bakterijas ar mikrobus, rankšluosčius skalbkite karštame vandenyje (ne mažiau kaip 60 °C).
  • Naudokite dezinfekavimo priemonę: kad atsikratytumėte galimų bakterijų, į skalbimo ciklą taip pat galite įpilti dezinfekavimo priemonės. Įsitikinkite, kad laikotės gaminio etiketėje pateiktų nurodymų.
  • Venkite skalbti kartu su kitais skalbiniais: siekiant išvengti kryžminio užteršimo, arbatinius rankšluosčius geriau skalbti atskirai nuo kitų skalbinių.
  • Visiškai išdžiovinkite: Po skalbimo rankšluosčius reikia visiškai išdžiovinti. Juos galite pakabinti, kad išdžiūtų natūraliai, arba džiovinti džiovyklėje, nustatę aukštą temperatūrą.