Padažinės

19 items total
Sojos padažo indelis AQUA BLUE 360 ml, mėlynas, MIJ
27,49 €
MIJC2605
Padažinė HAMMERSHOI 660 ml, balta, Kähler
48,50 €
KHL690115
Indelis padažui WHITE FADE 8,5 cm, 100 ml, MIJ
6,59 €
MIJC0677
Sojos padažo indelis BLACK SCROLL 8,5 cm, MIJ
21,99 €
MIJC1380
Sojos padažo indelis MODERN WHITE, 110 ml, MIJ
24,99 €
MIJC9008
Indelis padažui TRIPLE POD, balta, keramika, MIJ
17,99 €
MIJC4166
Indelis padažui TRIPLE POD 3 x 40 ml, juoda, keramika, MIJ MIJC4165
Indelis padažui PEACOCK 20 ml, 8 cm, netaisyklingos formos, MIJ MIJC1829
Netaisyklingos formos indas padažui SAND FADE MIJ 8 cm, 20 ml MIJC0679
Indelis padažui SAKURA, keramika, MIJ
5,49 €
MIJC3195
Padažų dubuo Fade 8 cm smėlio MIJ
5,49 €
MIJC0669
Indelis padažui RIDGED ALABASTER 8 cm, MIJ
4,39 €
MIJC2259
Indelis padažui GREEN FADE 100 ml, 8,5 cm, MIJ
6,59 €
MIJC4006
Indelis padažui RIDGED ALABASTER 9 cm, 20 ml, MIJ
4,39 €
MIJC2267
Indelis padažui RIDGED INDIGO 10,5 cm, 160 ml, MIJ
5,49 €
MIJC2293
Indelis padažui GREEN FADE8 cm, 20 ml, MIJ
5,49 €
MIJC4007

Padažo dubenėliai ir padažo ąsočiai - maži indai, kurie turi didelę reikšmę

Kas yra padažo indas?

Padažo dubenėlis - tai mažas dubenėlis, kuris dažnai naudojamas padažams ir užpilams patiekti. Paprastai jie būna įvairių dydžių ir formų, pagaminti iš keramikos arba porceliano. Jie paprastai naudojami restoranuose, kavinėse ir namų ūkiuose kečupui, garstyčioms, sojų padažui, salsai ir kitiems padažams patiekti prie pagrindinių patiekalų.

Padažų ąsočiai - tai maži ąsočiai su rankena, naudojami karštiems arba šaltiems padažams patiekti. Paprastai jie gaminami iš porceliano, o šiuolaikiniai padažo ąsočiai gali būti pagaminti ir iš nerūdijančio plieno.

Svetainėje Kulina taip pat rasite padažinių arba sosjerų - žemų ąsočių su rankena ir valties formos ąsočių, kuriuose patiekiamas padažas arba padažas. Jie labai elegantiški ir paprastai naudojami oficialiomis progomis. Galite naudoti padažo valtį su padažo serviravimo šaukštu.

Jei ieškote kitokio tipo indų, būtinai apžiūrėkite mūsų užkandžių serviravimo dubenėlius, pieno ąsočius ir užkandžiams skirtus indus.

Kodėl prie patiekalo reikia padažo?

Padažas - tai skystas arba pusiau skystas gėrimas, kuris patiekiamas su maistu arba dedamas į jį gaminant. Padažai suteikia patiekalui skonio ir drėgmės, pagerina patiekalo tekstūrą ir pagražina lėkštę.

Kokios yra skirtingos padažų rūšys?

Yra kelių rūšių padažų, kurių kiekvienas pasižymi ypatingu skoniu, tekstūra ir sudedamosiomis dalimis. Toliau pateikiamos kelios populiariausios padažų kategorijos:

  • Pomidorų padažai: Jiems priskiriami makaronų padažai, picų padažai ir marinara padažai, kurių pagrindinė sudedamoji dalis yra pomidorai.
  • Grietininiai padažai, pavyzdžiui, Alfredo, bešamelio ir sūrio padažai, gaminami naudojant grietinėlę, pieną ar kitus pieno ingredientus.
  • Padažai, kurių pagrindą sudaro padažas: Jiems priskiriami jautienos, kiaulienos, vištienos ir kalakutienos padažai.
  • Pesto padažai, pavyzdžiui, rukolos, saulėje džiovintų pomidorų ir bazilikų pesto, gaminami naudojant šviežias žoleles, sūrį, riešutus ir česnakus.
  • Aštrūs padažai: Tai Sriracha padažas, Tabasco padažas ir Habanero padažas, gaminami iš aitriųjų paprikų.
  • Sojų padažai: Teriyaki padažas, hoisin padažas ir sojų imbierų padažas - tai sojų padažų, gaminamų iš sojos, pavyzdžiai.
  • Vaisių pagrindu pagaminti sūreliai: Mango padažas, obuolių padažas ir spanguolių padažas - tai keli vaisių padažų pavyzdžiai.
  • Olandiški padažai, tokie kaip olandiškas, baravykų ir majonezo, gaminami naudojant kiaušinius ir sviestą.

Galiausiai yra keletas padažų rūšių, kurių kiekviena pasižymi savitu skoniu ir paskirtimi. Nuo konkrečių jūsų poreikių ir gaminamo maisto priklausys, kokį padažą pasirinksite, o tinkamą padažo indą rasite Kulina. Siūlome patikimų prekės ženklų, tokių kaip MIJ, padažų ąsočius ir dubenėlius.