Orkaitės indai
Orkaitės indai - privaloma jūsų virtuvės įranga
Kas yra puikus orkaitės patiekalas?
Orkaitės indas, dažnai vadinamas troškintuvu, tikriausiai iš archajiško prancūziško žodžio casse, reiškiančio mažą puodą, yra didelis, gilus indas, naudojamas ir orkaitėje, ir kaip serviravimo indas (dėl šios priežasties jis kartais turi mažas rankenas). Tai vienas iš svarbiausių virtuvės įrankių, kurį galima naudoti įvairiais tikslais. Kepimo indą galite naudoti saldiems ir pikantiškiems patiekalams, desertams ir vakarienei, daržovių, mėsos ar vaisių patiekalams. Jis gali atstoti kepimo ar net kepimo skardą, todėl įsitikinkite, kad įsigijote aukštos kokybės orkaitės indą, kuris jums tarnaus ilgai ir gerai atrodys ant virtuvės stalviršio.
Orkaitės indai gaminami iš karščiui atsparių medžiagų, pvz., stiklo, metalo ar molio, kurios gali atlaikyti 250 °C temperatūrą ir yra tinkamos naudoti orkaitėje.
Kam galima naudoti orkaitės indą?
Kepimo indus galima naudoti įvairiems kulinariniams eksperimentams, todėl kokybiškas orkaitės indas jums tarnaus ne tik daugelį metų, bet ir gana dažnai. Kepimui galite naudoti troškinimo indą:
- apkepai (makaronų arba daržovių)
- bulvės au gratin
- enčilados ir kepsniai
- vaisių trupiniai
- lasagnas
- mėsa
Svetainėje Kulina daugiausia rasite keraminių, porcelianinių ir akmens masės orkaitės indų. Jei ieškote puikaus orkaitės indo, turėtumėte patikrinti, ką siūlo " Revol" prekės ženklas. Garantuojame, kad jus nustebins jų keramikos formos ir spalvos! Legendiniai prancūzų prekės ženklo kepimo indai Emile Henry pagaminti iš HR® (High Resistance) keramikos, kuri užtikrina tolygų šilumos sklidimą, todėl maistas iškepa tobulai iki pat vidurio. Jų retro išvaizda ir gražios spalvos puikiai atrodys kiekvienoje virtuvėje, be to, jomis galėsite lengvai patiekti patiekalus tiesiai iš orkaitės ant stalo ir į šaldytuvą.
Nepamirškite nenaudoti metalinių indų, nes jie gali įskelti arba subraižyti išorinį keraminių indų sluoksnį!