Nukaulinimo peiliai

1 items total
Atskyrimo peilis PINK SPIRIT 9 cm, rožinis, F.DICK
50,58 € –11 %
44,69 €
FDCK817470979

Iškaulinėjimo peiliai - būtent tai, ko reikia mėsai iškaulinėti

Kas yra iškaulinėjimo peilis?

Atkaulinėjimo peilis - tai virtuvinis peilis su ilga, plona, lanksčia geležte ir aštriu smaigaliu. Jis naudojamas mėsos, žuvies ir paukštienos gabalams iškaulinėti, mėsos ir žuvies odai pašalinti. Iškaulinėjimo peiliai turi būti itin aštrūs, ir kuo ilgiau jie išlieka aštrūs, tuo ilgaamžiškesni.

Kaip prižiūrėti iškaulinėjimo peilį?

Nepaisant to, kad dauguma iškaulinėjimo peilių pagaminti iš nerūdijančio plieno, kuris yra pakankamai atsparus rūdims, vanduo vis tiek gali paveikti ašmenis arba medines rankenas. Todėl iškart po naudojimo iškaulinėjimo peilius patartina išvalyti ir išdžiovinti rankomis, kaip ir daugumą virtuvinių peilių. Po valymo taip pat turėtumėte tinkamai laikyti peilį, įdėję jį į peilių bloką arba ant magnetinio stovo.

Kaip išlaikyti iškaulinėjimo peilį aštrų?

Norėdami išlaikyti iškaulinėjimo peilio ašmenų aštrumą, turite nepamiršti dviejų dalykų.

  • naudoti peiliams pritaikytus peilius pjaustymo lenta kuri neuždengtų peilio. Geriausias pasirinkimas - medinė ar bambuko pjaustymo lenta arba pjaustymo lenta, pagaminta iš aukštos kokybės plastiko Kulina
  • reguliariai galąskite iškaulinėjimo peilį. Jo neaštrius ašmenis galite pagaląsti naudodami peilių galąstuvą, kurį galima įsigyti Kulina
  • niekada nedėkite iškaulinėjimo peilio į indaplovę. Nuplaukite geležtę šiltu muiluotu vandeniu, briauną perbraukite minkšta šluoste ir nedelsdami nusausinkite

Kuo skiriasi peilis filė nuo iškaulinėjimo peilio?

Filetavimo peiliai garsėja savo lankstumu ir aštriais ašmenimis, jie skirti žuvims pjaustyti ir kaulams šalinti. Atkaulinimo peiliai geriau tinka kietesnei mėsai, pavyzdžiui, kiaulienai, jautienai ar vištienai, iškaulinėti.

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite įsigyti aukščiausios kokybės iškaulinėjimo peilių iš tokių gamintojų kaip F. DIKCK, Wusthof ir Dellinger. Jei virtuvėje ruošiate daug mėsos, turėtumėte atkreipti dėmesį į tvirtesnius peilius, įskaitant mėsininko ir kapoklės peilius, ir perskaityti mūsų pirkinių vadovą apie virtuvinius peilius čia.