Malkiniai ir anglies griliai

2 items total
Montavimo komplektas CONE griliui, Höfats
906 €
HO010501
Kepsninė su anglimis CONE, Höfats
799 €
HO010101

Medienos, medžio anglių kepsninės ir priedai - kepkite kaip šefas

Kepimas ant grotelių visų pirma yra socialinė patirtis, tačiau tai taip pat yra būdas paruošti maistą ir parodyti meilę savo draugams ir šeimai. Todėl svetainėje Kulina siūlome įvairių rūšių ir dydžių anglių kepsnines, atitinkančias jūsų gyvenimo būdą, šeimos ir kitus specialius poreikius, įskaitant stalo anglių kepsnines, kurias gamina LotusGrill (nešiojamas ir kompaktiškas), ir viso dydžio profesionalias kepsnines, kurias gamina tokie garsūs prekių ženklai kaip Outdoorchef arba " Hofats".

Kodėl turėtumėte rinktis kepsninė su anglimis?

Naudojant kepsninė su anglimis (vietoj elektrinė lauko kepsninė ) suteikia unikalią maisto gaminimo patirtį ir išskirtinį skonį. Štai keletas aspektų, dėl kurių medžio anglies kepsninės yra ypatingos:

  • Skonis: Medžio anglių kepsninės suteikia maistui išskirtinį dūmo skonį. Degančios medžio anglys skleidžia dūmus, kurie suteikia maistui sodrų ir autentišką skonį, kurį sunku atkartoti naudojant kitus kepimo būdus.

  • Universalumas: Medžio anglių kepsninėse galima kepti ir tiesiogiai (maistą ruošiant tiesiai virš žarijų), ir netiesiogiai (maistą ruošiant atokiau nuo žarijų, uždengus dangtį), todėl jos yra universalios ir tinka įvairiems patiekalams ruošti.

  • Didelis karštis: Medžio anglių kepsninės gali pasiekti aukštesnę temperatūrą nei kai kurios dujinės kepsninės. Toks didelis karštis idealiai tinka mėsai kepti ir išgauti trokštamą apanglėjusią plutelę išorėje, o viduje mėsa išlieka sultinga ir minkšta.

  • Kontrolė: Šiek tiek pasipraktikavę, galite išmokti reguliuoti kepsninė su anglimis kaitrą, reguliuodami medžio anglies kiekį ir oro srautą per ventiliacijos angas. Tai suteikia galimybę tiksliai sureguliuoti kepimo procesą įvairių rūšių maistui.

  • Autentiška patirtis: Daugeliui žmonių patinka uždegti medžio anglis, laukti, kol jos užpelkės, ir prižiūrėti kepsninę. Palyginti su dujinėmis kepsninėmis, jos suteikia daugiau praktinės ir įtraukiančios gaminimo patirties.

  • Tradicinis apeliacinis skundas: Kepimas ant grotelių su anglimi kelia tradicijų ir nostalgijos jausmą, nes tai iš kartos į kartą populiarus maisto gaminimo būdas. Jis gali sukurti klasikinę ir patrauklią atmosferą per lauko susibūrimus.

  • Pernešamumas: Medžio anglių kepsninės yra įvairių dydžių, įskaitant nešiojamus modelius. Dėl to jie tinka iškyloms, stovyklavimui, iškyloms lauke ir kitai veiklai lauke.

  • Įperkamumas: Medžio anglių kepsninės dažnai yra prieinamesnės nei kai kurios aukštos klasės dujinės kepsninės ar kitų tipų lauko maisto gaminimo įranga.

  • Bendruomenės ir socialinis aspektas: Kepimas ant žarijų gali būti socialinė veikla. Draugai ir šeima dažnai susirenka prie kepsninės ir, laukdami, kol maistas iškeps, mėgaujasi pokalbiais.

  • Eksperimentavimas: Medžio anglimi kūrenamos kepsninės skatina eksperimentuoti su skirtingomis anglių rūšimis, medžio drožlėmis ir rūkymo būdais, kad sukurtumėte unikalius ir aromatingus patiekalus.

Verta paminėti, kad naudojant kepsninė su anglimis reikia papildomo pasiruošimo ir kantrybės, palyginti su dujinėmis kepsninėmis. Reikia uždegti medžio anglis, palaukti, kol jos įkais ir perkais, ir rankiniu būdu reguliuoti temperatūrą. Tačiau daugelis entuziastų mano, kad šis procesas yra naudingas, ir džiaugiasi rezultatais, kuriuos galima pasiekti naudojant šį tradicinį maisto gaminimo lauke būdą.

Kuo skiriasi anglių ir dujinės kepsninės?

Pagrindinis skirtumas tarp medžio anglių/medžio kepsninės ir dujinė kepsninė yra kepimo kuras. Dujinėse kepsninėse kaip kuro šaltinis naudojamas propanas arba gamtinės dujos, o medžio anglių ir malkų kepsninėse - mediena arba medžio anglis.

Skirtingų rūšių kepsninės taip pat labai skiriasi savo skoniu. Dujinės kepsninės negali suteikti dūmo skonio maistui taip, kaip anglių ir medžio kepsninės. Dūmo skonį sukuria dūmai ir degimo dujos, išsiskiriančios deginant medieną ar medžio anglis.

Temperatūros reguliavimas - dar vienas skirtumas tarp šių dviejų rūšių kepsninių. Jei anglių ir malkų kepsninėse reikia daugiau laiko ir pastangų norint sureguliuoti temperatūrą, tai dujinėse kepsninėse yra tiksli temperatūros kontrolė, leidžianti tai padaryti greitai ir lengvai.

Tačiau kai kurie teigia, kad medžio ir medžio anglių kepsninės suteikia tikresnę kepimo ant grotelių patirtį, nes jas reikia labiau kontroliuoti rankiniu būdu ir jos užtikrina ypatingą skonį, kurį gali suteikti tik kepimas ant medžio anglių. Tačiau jei vis dar nežinote, kokią kepsninę pasirinkti, peržiūrėkite mūsų išsamų vadovą, kaip įsigyti geriausią kepsninę savo šeimai.