lėkštutės tortui
Torto lėkštės - sukurtos visoms jūsų saldžioms svajonėms išpildyti
Kas yra torto lėkštės?
Tortinės lėkštės - tai lėkštės, specialiai skirtos tortams ir desertams patiekti. Jos dažnai turi plokščią paviršių, ant kurio galima dėti pyragą, ir yra mažesnės už įprastas pietų lėkštes. Torto lėkštės gali būti stiklinės, keraminės, akmens masės arba plastikinės.
Kam naudojamos torto lėkštės?
Tortų lėkštės naudojamos tortams ir kitiems kepiniams ar saldumynams, pavyzdžiui, pyragaičiams, sausainiams ar keksiukams, patiekti. Dėl savo elegantiškos išvaizdos ir patogaus dydžio, puikiai tinkančio visų rūšių pirštų maistui, jie taip pat dažnai naudojami pusryčiams, sumuštiniams, pietums ir ypatingiems renginiams, pavyzdžiui, gimtadieniams, vestuvėms ir šventėms.
Kaip patiekti desertą kaip virtuvės šefas?
Nesvarbu, ar esate namų šefas, ar "Michelin" žvaigždės šefas, turėtumėte atkreipti dėmesį į kiekvieną detalę ir desertus patiekti elegantiškai. Tai keletas bendrų gairių, padėsiančių jums patiekti desertą kaip profesionalui:
- Pasirinkite tinkamą desertinė lėkštė: Pradėkite nuo švarios lėkštės, kuri papildytų deserto spalvas ir tekstūrą (žr. MIJ lėkščių pasiūlą, kurioje rasite didelį spalvų ir glazūrų pasirinkimą)
- Įvertinkite bendrą deserto dizainą ir nuspręskite, kur išdėstyti įvairius komponentus. Pasidarykite popierinį dizaino eskizą, kad būtų lengviau jį įsivaizduoti.
- Prieš dėdami desertą, lėkštę patepkite padažu. Sukurkite raštą ar dizainą naudodami šaukštą arba išspaudžiamą buteliuką. Jūsų desertas bus skanesnis ir geriau atrodys lėkštėje, jei naudosite padažą.
- Pridėkite traškumo: Tai puiku, jei desertas turi skirtingas tekstūras. Norėdami desertui suteikti traškumo, naudokite traškią pabarsto dalį, pavyzdžiui, migdolus arba sausainių trupinius. tolygiai paskirstykite pabarsto dalį ant deserto.
- Naudokite kontrastingas spalvas: Naudokite kontrastingas spalvas, kad desertas būtų vizualiai patrauklus. Pavyzdžiui, jei desertas yra baltas, naudokite ryškų padažą ar garnyrą, kad suteiktumėte jam patrauklumo.
- Atkreipkite dėmesį į porcijos dydį: Porcijos dydis yra svarbus desertų patiekimui. Norėdami pagaminti tokio pat dydžio porcijas, naudokite puodelį arba samtelį.
- Ant pyrago lėkštės uždėkite šiek tiek puošybos, kad jis būtų užbaigtas ir pagerėtų bendras pateikimas. Tai gali būti vaisiaus gabalėlis, pabarstytas kakavos milteliais arba mėtos lapelis.
Mūsų tortų lėkštės yra aukščiausios kokybės produktai, pagaminti tokių pripažintų gamintojų kaip Blomus ir Revol. Taip pat siūlome puikius tortų stovus ir elegantiškus tortų padėkliukus. Taip pat galite atkreipti dėmesį į desertinių šakučių ir konditerinių peilių rinkinius.