odpocet
5 už x dienų
7 už valandų
38 už minučių
8 už sekundžių

lėkštutės tortui

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
61 iš viso prekių
Desertinė lėkštė NORDIC KITCHEN 17 cm, juoda, keramika, Eva Solo ES502789
Desertinė lėkštė LEGIO NOVA 19 cm, Eva Solo
19,95 €
ES887219
Desertinė lėkštė SKY BLUE 15 cm, mėlynos spalvos, keramikinė, MIJ MIJC0702
Tapas užkandžių lėkštė ICE BLUE 16,5 cm, mėlynos spalvos, MIJ MIJC2694
215696 dezertni talir legio nova 19 cm cerna kamenina eva solo ES787217
Tapas užkandžių lėkštė ICE GREEN 16,5 cm, žalios spalvos, MIJ MIJC2685
Tapas užkandžių lėkštė ICE BLUE 13 cm, mėlynos spalvos, MIJ MIJC2693
Desertinė lėkštė GRAND CRU SOFT 19,5 cm, balta, Rosendahl
Outlet –34 %
41,65 €
63,80 €
RSD20540
Desertinė lėkštė RHOMBE, 21 cm, rožinė, Lyngby
32,60 €
LY201930
127349 dezertni talir mio kremova blomus
12,75 €
BM63693
Desertinė lėkštė ALASKA TABLE 19 cm, REVOL
10,49 €
RV615337
Tapas užkandžių lėkštė ICE GREEN 13 cm, žalios spalvos, MIJ MIJC2684
Desertinė lėkštė SEKKI 18,5 cm, kreminė, akmens masė, tvirta LIVING FERM100583209
Tapas užkandžių lėkštė KIZAMI 17 cm, pilkos spalvos, keramika, MIJ MIJC4089
Desertinė lėkštė FLOW 15 cm, balta, akmens masė, ferm LIVING
Outlet –23 %
15 €
19,49 €
FERM1104264633
Desertinė lėkštė LEGIO 19 cm, Eva Solo
19,95 €
ES886219
Desertinė lėkštė RHOMBE 23 cm, tamsiai mėlyna, Lyngby
–26 %
27 €
36,95 €
LY201936
Desertinė lėkštė HAMMERSHOI 19 cm, balta, Kähler
–8 %
24,70 €
26,95 €
KHL692212
Up
Daugiau produktų

Torto lėkštės - sukurtos visoms jūsų saldžioms svajonėms išpildyti

Kas yra torto lėkštės?

Tortinės lėkštės - tai lėkštės, specialiai skirtos tortams ir desertams patiekti. Jos dažnai turi plokščią paviršių, ant kurio galima dėti pyragą, ir yra mažesnės už įprastas pietų lėkštes. Torto lėkštės gali būti stiklinės, keraminės, akmens masės arba plastikinės.

Kam naudojamos torto lėkštės?

Tortų lėkštės naudojamos tortams ir kitiems kepiniams ar saldumynams, pavyzdžiui, pyragaičiams, sausainiams ar keksiukams, patiekti. Dėl savo elegantiškos išvaizdos ir patogaus dydžio, puikiai tinkančio visų rūšių pirštų maistui, jie taip pat dažnai naudojami pusryčiams, sumuštiniams, pietums ir ypatingiems renginiams, pavyzdžiui, gimtadieniams, vestuvėms ir šventėms.

Kaip patiekti desertą kaip virtuvės šefas?

Nesvarbu, ar esate namų šefas, ar "Michelin" žvaigždės šefas, turėtumėte atkreipti dėmesį į kiekvieną detalę ir desertus patiekti elegantiškai. Tai keletas bendrų gairių, padėsiančių jums patiekti desertą kaip profesionalui:

  • Pasirinkite tinkamą desertinė lėkštė: Pradėkite nuo švarios lėkštės, kuri papildytų deserto spalvas ir tekstūrą (žr. MIJ lėkščių pasiūlą, kurioje rasite didelį spalvų ir glazūrų pasirinkimą)
  • Įvertinkite bendrą deserto dizainą ir nuspręskite, kur išdėstyti įvairius komponentus. Pasidarykite popierinį dizaino eskizą, kad būtų lengviau jį įsivaizduoti.
  • Prieš dėdami desertą, lėkštę patepkite padažu. Sukurkite raštą ar dizainą naudodami šaukštą arba išspaudžiamą buteliuką. Jūsų desertas bus skanesnis ir geriau atrodys lėkštėje, jei naudosite padažą.
  • Pridėkite traškumo: Tai puiku, jei desertas turi skirtingas tekstūras. Norėdami desertui suteikti traškumo, naudokite traškią pabarsto dalį, pavyzdžiui, migdolus arba sausainių trupinius. tolygiai paskirstykite pabarsto dalį ant deserto.
  • Naudokite kontrastingas spalvas: Naudokite kontrastingas spalvas, kad desertas būtų vizualiai patrauklus. Pavyzdžiui, jei desertas yra baltas, naudokite ryškų padažą ar garnyrą, kad suteiktumėte jam patrauklumo.
  • Atkreipkite dėmesį į porcijos dydį: Porcijos dydis yra svarbus desertų patiekimui. Norėdami pagaminti tokio pat dydžio porcijas, naudokite puodelį arba samtelį.
  • Ant pyrago lėkštės uždėkite šiek tiek puošybos, kad jis būtų užbaigtas ir pagerėtų bendras pateikimas. Tai gali būti vaisiaus gabalėlis, pabarstytas kakavos milteliais arba mėtos lapelis.

Mūsų tortų lėkštės yra aukščiausios kokybės produktai, pagaminti tokių pripažintų gamintojų kaip Blomus ir Revol. Taip pat siūlome puikius tortų stovus ir elegantiškus tortų padėkliukus. Taip pat galite atkreipti dėmesį į desertinių šakučių ir konditerinių peilių rinkinius.