Kiaurasamčiai
Šaukšteliai - patogus kepimas
Kam naudojami šaukštai su grioveliais?
Šaukštai su plyšiais - tai virtuvės reikmenys, kurių dubenyje yra plyšiai arba skylės, skiriantys juos nuo įprastų arba maišymo šaukštų. Šaukštus su antgaliais galima naudoti įvairioms kulinarinėms užduotims, pvz
- maisto gabalėliams iš skysčio (sultinio, verdančio vandens, padažo ir pan.) ištrinti, todėl jie vadinami durtuvais
- kepti - kepti maistą giliai įkaitintame aliejuje
- makaronų nusausinimas - jei norite išpilti makaronus iš verdančio vandens, juos galima išimti šaukštu su skylutėmis, kad karštas vanduo nutekėtų
Svetainėje Kulina, siūlome įvairių dantytų ir duriamųjų šaukštų, kurie puikiai tiks tirštesniems ar plonesniems padažams nusausinti, iš pirmaujančių gamintojų, pvz de Buyer ir WMF.
Kuo skiriasi dantytas ir perforuotas serviravimo šaukštas?
Tiek perforuotas serviravimo šaukštas, tiek šaukštas su skylutėmis yra šaukštų, naudojamų maistui nusausinti arba patiekti, tipai, tačiau jie skiriasi savo konstrukcija ir funkcijomis. Iš esmės jie skiriasi pagal angų dydį ir formą.
Šaukštas su skylutėmis turi didesnes skylutes, todėl juo patiekiamas tirštesnis padažas ir mažesnės maisto dalelės gali nutekėti. Perforuotame serviravimo šaukšte yra mažesnės skylutės sulčių, sirupo ar vandens pertekliui nutekėti.
Būtinai peržiūrėkite mūsų virtuvės reikmenų rinkinius, sietelius ir sietelius, kad jūsų kulinariniai eksperimentai būtų kuo geresni.