Kepimo skardos
Kepimo lakštai ir kepimo kilimėliai - privalomi pyragų mėgėjų virtuvėje
Kepimo skardos, dar vadinamos kepimo skardomis, sausainių skardomis, lakštinėmis keptuvėmis, yra plokšti, stačiakampiai metaliniai padėklai, naudojami maistui kepti orkaitėje. Šiuolaikiniai kepimo padėklai taip pat gali būti pagaminti iš silikono arba stiklo pluošto ir taip pat gali būti naudojami tešlai minkyti arba lygiai tokio paties dydžio sausainiams kepti.
Kam galite naudoti kepimo skardą?
Kepimo lakštai yra labai naudingi įrankiai, jei mėgstate kepti pyragus arba esate namų konditeris. Šiuolaikinės kepimo skardos siūlo daug daugiau nei tradicinės metalinės kepimo skardos ir jas galite naudoti:
- kepti įvairaus dydžio pyragus ir sausainius tiesiai ant kepimo skardos (ypač jei naudojate kepimo rėmus)
- minkykite tešlą, kad virtuvės stalviršiai būtų švarūs
- tešlos (pyragui, picai, koldūnams)
- kepkite skirtingų dydžių meringue viršūnėles
- šveicariškų pyragaičių kepimas
- keptos daržovės
- kepkite saldžius arba pikantiškus suktinukus
Kokios yra lakštinių keptuvių rūšys?
Kepimo lakštai, kuriuos galima rasti Kulina, turi daug praktinių savybių. Čia rasite:
- klasikiniai aliuminio padėklai,
- įvairių dydžių ir formų nepridegantys kepimo kilimėliai
- sausainių lakštus be kraštų,
- silikoniniai kepimo lakštai su matricomis, skirti tobuliems pyragams ar Pavlovo pyragėliams gaminti, ir
- specialūs silikoniniai kilimėliai macarons kepimui
Visas jas rasite Kulina, o jei nežinote, kurią pasirinkti, čia rasite mūsų geriausiai parduodamų kepimo skardų, o kai apsispręsite, taip pat peržiūrėkite mūsų kepimo smeigtukus, kepimo reikmenis ir prijuostes, kad pyragų kepimas būtų tobulas.