Akmens padas picai kepti 35,5 cm, Eva Solo

Code: ES571104
Brand: Eva Solo
49,95 € –20 %
Akmens padas picai kepti 35,5 cm, Eva Solo
49,95 € –20 % 39,93 €
Pardavime (17 pcs)

Ar žinojote, kad picą galite kepti tiesiai ant grotelių? Jei esate kepsnių ir picų mėgėjai, jums patiks galimybė gaminti ant grotelių. Tam pakanka kepsninės ir kepimo akmens. Puikiai iškeptą itališką picą galima kepti orkaitėje arba ant kepimo akmens. Kepimo ant akmens paslaptis yra ta, kad akytas akmens paviršius ištraukia iš tešlos visą drėgmę. Ši kepimo technologija sukuria traškų kraštą, be kurio pica nebūtų pica. Ant Eva Solo kepimo akmens taip pat galite kepti pyragus, sausainius ir duoną. Jei kepant ant grotelių jus nustebintų blogas oras, akmenį taip pat galite naudoti virtuvės orkaitėje.

Detailed information

Product detailed description

Ar žinojote, kad picą galite kepti tiesiai ant grotelių? Jei esate kepsnių ir picų mėgėjai, jums patiks galimybė gaminti ant grotelių. Tam pakanka kepsninės ir kepimo akmens. Puikiai iškeptą itališką picą galima kepti orkaitėje arba ant kepimo akmens. Kepimo ant akmens paslaptis yra ta, kad akytas akmens paviršius ištraukia iš tešlos visą drėgmę. Ši kepimo technologija sukuria traškų kraštą, be kurio pica nebūtų pica. Ant Eva Solo kepimo akmens taip pat galite kepti pyragus, sausainius ir duoną. Jei kepant ant grotelių jus nustebintų blogas oras, akmenį taip pat galite naudoti virtuvės orkaitėje.

Kepimo akmuo trumpai:

  • Picoms ir kepiniams ant grotelių kepti
  • Naudokite lauke kepimui ant grotelių ir namuose orkaitėje
  • Galima naudoti ir ant anglių, ir ant dujinių grilių
  • Skersmuo 35,5 cm
  • Neglazūruota keraminė medžiaga kordieritas, pasižyminti išskirtiniu šilumos laidumu
  • Po naudojimo plaukite karštu vandeniu

Taip pat siūlome picų kastuvą, kad picas būtų lengva ir profesionalu tvarkyti.

Additional parameters

Category: BBQ indai
Weight: 1.05 kg
Vnt. skaičius rinkinyje: 1 ks
Produkto tipas: Priedai griliui
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: Eva Solo
Margin-category: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: