Geriausios kepsnių keptuvės

Kodėl jūsų naminis kepsnys nėra toks pat skanus kaip mėgstamo restorano kepsnys? Paslaptis gali slypėti keptuvėje. Sultingas vidus ir tobula plutelė? Vienintelis būdas tai pasiekti - tinkama keptuvė. Dauguma profesionalių virtuvės šefų rekomenduoja kepsniams kepti keptuvę iš plieno arba ketaus. Paaiškinsime, kodėl, ir apžvelgsime kitų medžiagų privalumus ir trūkumus.

Palyginkite
panve na steak ocel
panev na steak litina
panev na steaky nerez
panev na steaky neprilnava
Plieninė keptuvė kepsniams
Ketaus keptuvė kepsniams
Nerūdijančio plieno keptuvė kepsniams
Neprideganti keptuvė kepsniams
Šilumos laidumas
Aukštas
Didelė, ilgai išsilaikanti šiluma
Aukštas
Geras
Svoris
Sunkus
Labai sunkus
Vidutinis
Lengvas
Techninė priežiūra
Reiklus, reikalauja reguliarios priežiūros
Reiklus, reikalauja reguliaraus tepimo
Lengva, galima plauti indaplovėje
Lengva, galima plauti indaplovėje
Kaina
Vidutinis
Paprastai didesnis
Vidutinė ir aukštesnė
Vidutinė arba žemesnė
steakove panvicky
Kepsnių keptuvės:
Detalesnė informacija apie medžiagas

Plienas:Jis lengvesnis už ketaus, bet vis dar gana sunkus. Jo privalumas tas, kad jis greitai įkaista ir tolygiai paskirsto šilumą visame paviršiuje, todėl yra idealus įrankis mėsai ruošti. Tačiau net ir naudojant plieninę kepsnių keptuvę reikia laikytis tam tikrų valymo ir priežiūros taisyklių. Skaityti viskas apie plienines keptuves.

Ličio:
Ji sunki, bet kartu labai patvari ir, svarbiausia, gali ilgai palaikyti stabilią aukštą temperatūrą, kuri labai svarbi kepsniams ir kitai mėsai ruošti. Naudodami ketaus keptuves kepsniams, turite atsižvelgti į tai, kad joms reikia specialios priežiūros. Sužinokite daugiau apie ketaus keptuves.

Nerūdijantis plienas: Nerūdijančio plieno kepsnių keptuvė yra puikus pasirinkimas visiems patogiems virėjams, nes ji pasižymi greito ir tolygaus įkaitimo, palyginti lengvo valymo ir nereikalaujančios didelės priežiūros privalumais. Norite sužinoti daugiau apie nerūdijančio plieno keptuves?

Nelipnūs paviršiai: Jeigu mėgstate nelimpančius paviršius, rinkitės, pavyzdžiui, titaninę kepsnių keptuvę. Ji garantuotai patiks, nes yra lengva ir lengvai valoma, o dauguma gamintojų netgi nurodo, kad ją galima plauti indaplovėje. Tačiau tiesa ta, kad nepridegančios keptuvės netinka labai aukštai temperatūrai, kuri būtina norint iškepti tobulus kepsnius. .Žinokite, kaip elgtis su nelimpančiomis keptuvėmis.


Geriausios keptuvės kepsniams pagal mūsų klientų atsiliepimus

Mūsų patarimas
Taip pat skaitykite
->
jak pripravit steak
Kaip paruošti tobulą kepsnį
Puikiam kepsniui paruošti reikia kokybiškų ingredientų, tinkamos keptuvės, tinkamos technikos ir kantrybės. Laikydamiesi šių žingsnių pasieksite rezultatą, kuris patiks ne tik jums, bet ir kiekvienam gurmanui prie jūsų stalo.
jak vybrat panev na steak
Rinkdamiesi kepsnių keptuvę nepamirškite:
  • Dydis: Dydžio pasirinkimas priklauso tik nuo to, kiek žmonių ruošiatės ruošti maistą. Atminkite, kad kuo mažesnė keptuvė, tuo ji bus lengvesnė, tuo lengviau ją bus valyti ir laikyti.
  • Suderinamumas: Nepamirškite patikrinti, ar kepsnių keptuvė tinka jūsų kaitlentės tipui.
  • Briaunos: Jei įsigysite kepsnių keptuvę, jos dugnas bus su tipiškais briaunelėmis, kad kepant mėsa mažiau priliptų.

mytí steakové pánve

Kaip išvalyti keptuvę po kepsnių kepimo ant grotelių?

Ličio: Atvėsus nuvalykite popieriniu rankšluosčiu arba nušveiskite standžiu šepečiu, kad pašalintumėte maisto likučius. Nenaudokite ploviklių. Tada išdžiovinkite ir patepkite keptuvę aliejumi.

Plienas: Atvėsus nuvalykite popieriniu rankšluosčiu, jei to nepakanka, valykite šiltu vandeniu ir minkšta kempine, venkite abrazyvinių medžiagų. Tada nusausinkite ir galite įtrinti aliejumi.

Nerūdijantis plienas: Atvėsę pašalinkite didesnius maisto likučius, tada minkšta kempine nuplaukite šiltu vandeniu su trupučiu ploviklio. Galiausiai kruopščiai išdžiovinkite.

Nelipnus paviršius: Naudokite minkštą kempinę ir švelnų ploviklį arba įdėkite į indaplovę. Venkite visų abrazyvinių valiklių. Kruopščiai išdžiovinkite.

Valydami kepsnių keptuvę visada laikykitės gamintojo nurodymų.

steakove panve de buyer
Kokios yra geriausios kepsninės

Garsiosios kepsnių keptuvės "De Buyer anglies plienas - tai prancūziška klasika, kuri išlieka iš kartos į kartą.

Kepsnių keptuvės WMFYpač PROFI RESIST asortimente dera aukščiausios kokybės vokiška kokybė, novatoriškas dizainas ir ilgaamžiškumas.

Prancūzų ketaus milžinas Staub

Ji gali atlikti net sudėtingiausias maisto gaminimo užduotis ir idealiai tinka tiems, kurie ieško kepsnių keptuvės visam gyvenimui.

DUK
Dažniausiai užduodamas klausimas
Kokia yra geriausia keptuvė kepsniams kepti?
Geriausias pasirinkimas kepsniams ruošti - ketaus arba plieno keptuvė.
Kiek laiko kepsnių keptuvė turi būti įkaitinta?
Žinoma, tai priklauso nuo medžiagos, bet paprastai kepsnių keptuvę reikėtų įkaitinti 5-10 minučių. Jei abejojate, ar keptuvė pakankamai įkaitusi, galite ant jos užlašinti nedidelį lašelį vandens. Jei jis iš karto išgaruos, keptuvė paruošta.
Ar galima naudoti kepsnių keptuvę ant indukcinės kaitlentės?
Taip, daugelis kepsninių keptuvių yra suderinamos su indukcinėmis viryklėmis. Visada patikrinkite gamintojo pateiktą suderinamumo informaciją.
Kiek laiko kepsnys turėtų būti kepamas?
Kepimo trukmė priklauso nuo kepsnio storio ir norimo kepsnio iškepimo laipsnio. Apskritai:
  • Retai: 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Vidutiniškai iškeptas: po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Vidutinio sunkumo: po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
  • Gerai iškeptas: 5 minutės ar daugiau iš vienos pusės.
Kaip nustatyti, kada kepsnys jau paruoštas?
Paspauskite mėsą pirštu, jei ji minkšta kaip pirštas, vadinasi, mėsa iškepusi, jei kietesnė kaip nosis, vadinasi, vidutinio kietumo.