Nors taip neatrodo, išsirinkti tinkamą indukcinę keptuvę gali būti gana sudėtinga, nes rinkoje jų yra labai daug. Todėl apžvelgsime pagrindinius veiksnius, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti rinkdamiesi, supažindinsime su kai kuriomis populiariomis galimybėmis ir pateiksime rekomendacijų, kaip tinkamai prižiūrėti indukcines keptuves.
Geriausios indukcinės keptuvės: tipai ir naudojimo būdai
Indukcinė keptuvė Wok
Wok - tai gilios keptuvės, kuriose galima greitai ir tolygiai gaminti maistą aukštoje temperatūroje. Jos puikiai tinka ruošti azijietiškus patiekalus, maišyti ir kepti.
"Ox eye" indukcinė keptuvė
Speciali keptuvė su atskiromis sekcijomis kiekvienam kiaušiniui, kad kiaušiniai nesuliptų ir liktų atskirti. Taip pat tinka kaip indukcinė keptuvė.
Indukcinė blynų keptuvė
Tipiška plokščia keptuvė žemais kraštais, kurioje lengva apversti blynus. Ji tinka ne tik blynams, bet ir kitiems patiekalams su plona tešla gaminti.
Indukcinės kepimo ant grotelių keptuvės
Ši keptuvė turi briaunuotą paviršių, todėl ant maisto atsiranda būdingos grilio juostelės. Ji puikiai tinka mėsai, daržovėms ir žuviai kepti namuose.
Nelimpančios ir keraminės indukcinės keptuvės
Jie turi nelimpančio paviršiaus, todėl ne tik lengviau gaminti maistą, bet ir valyti. Jos ypač tinka žuviai ar kiaušiniams ruošti.
Ketaus keptuvės indukcijai
Tvirta ir tvirta keptuvė, kuri tolygiai įkaista ir ilgai išlaiko šilumą. Puikiai tinka kepti, skrudinti ir kepti orkaitėje.
Plieninės indukcinės keptuvės
Jie vertinami dėl savo patvarumo ir dėl to, kad yra universalūs įrankiai, kuriais galima ruošti įvairius patiekalus.
Nerūdijančio plieno indukcinės keptuvės
Jie populiarūs dėl savo ilgaamžiškumo ir lengvos priežiūros. Jos puikiai tinka tiek kepti ir skrudinti, tiek gaminti padažus.
5 maisto gaminimo naudojant indukciją privalumai
Maisto gaminimas naudojant indukcinę kaitlentę - tai tarsi superherojus virtuvėje, nes ši kaitlentė užtikrina greitį, tikslumą ir, kas ne mažiau svarbu, taupo energiją:- Indukcinės kaitlentės žaibiškai įkaitina keptuves (ir kitus indus), o tai taupo laiką. ir leidžia greičiau paruošti maistą.
- Kiekvienam taupiam žmogui bus malonu žinoti, kad indukcinės kaitlentės yra iki 40 % ekonomiškesnis nei keraminiai. Todėl gaminti maistą su jomis ne tik greičiau, bet ir ekonomiškiau.
- Indukcinės kaitlentės paviršius įkaista tik po indų paviršiumi, o likusi kaitlentės dalis išlieka gana vėsi. Tai didina saugumą, ypač namų ūkiuose, kuriuose yra vaikų..
- Dėl tikslios temperatūros kontrolės sumažina perkepimo ar sudegimo riziką. maistas, kurį ypač įvertinsite gamindami sudėtingesnius patiekalus.
- Palyginti su dujinėmis viryklėmis, indukcinės kaitlentės yra gerokai lengviau valyti.
Geriausios indukcinės keptuvės pagal klientų atsiliepimus
Vokiečių kalba keptuvės Fissler išsiskiria aukščiausia kokybe, o svarbiausia - daugiasluoksniu dugnu, kuris optimaliai paskirsto šilumą ir užtikrina puikius kepimo rezultatus.
Vokietijos įmonė Woll išgarsėjo savo nepridegančiomis keptuvėmis, ypač "Diamond Lite" serija, kuri vertinama dėl išskirtinio patvarumo ir tolygaus įkaitimo.