12 priežasčių, kodėl pamilsite ketaus indus

Kokybiški ketaus indai

yra pagalbininkas, kuris niekada jūsų nenuvils. Jis yra tvirtas, tarnauja ilgai ir gali būti naudojamas ant visų tipų šilumos šaltinių, įskaitant indukcinį ar atvirą liepsną. Pereikime tiesiai prie 12 priežasčių, kodėl jūsų virtuvėje turėtų būti ketaus.

Image
1. Universalumas

Ketaus indai yra tarsi virtuvės šveicariškas peilis - tinka viskas. Jį galite naudoti ant viryklės, orkaitėje ar net ant grotelių ar atviros ugnies. Jis puikiai tinka kepti, skrudinti, troškinti ir kepti ant grotelių.

Nesvarbu, ar ruošiate sultingą kepsnį, traškią duoną, ar daržovių ratatujų, ketaus keptuvė gali tai padaryti. Jo atsparumas aukštai temperatūrai ir gebėjimas ją tolygiai paskirstyti paverčia jį nepakeičiamu daiktu kiekvienam aistringam virėjui.

Image
2. Natūraliai nelimpančiu paviršiumi

Tinkamai išdegti ketaus pasididžiavimai natūraliai nelimpančiu paviršiumi, todėl maistas prie jo nelimpa. Degimo procesas apima keptuvės paviršiaus padengimą plonu aliejaus sluoksniu, kuris vėliau įkaitinamas, kad paviršius taptų lygus ir nelimpanti.

Kiekvieną kartą naudojant ši danga tampa vis geresnė, tai reiškia, kad kuo daugiau kepsite, tuo geresnė bus jūsų keptuvė. Valyti ją taip pat labai paprasta - tiesiog nuplaukite ją šiltu vandeniu ir švelniai nušluostykite.

Image
3. Mažesnis riebalų vartojimas

Dėl nepridegančio paviršiaus galite gaminti sveikiau, nes reikia mažiau aliejaus ar sviesto. Tai puiki žinia tiems, kurie stengiasi sumažinti suvartojamų riebalų kiekį neaukojant maisto skonio ir kokybės.

Gamindami maistą ketaus ketaus keptuvėje galite gaminti lengvus, bet skanius patiekalus, nesileisdami į kompromisus.

Image
4. Natūralus geležies šaltinis

Kepimas ant ketaus suteikia maistui papildomų savybių.išskiria nedidelį kiekį geležieskurie gali būti naudingi jūsų sveikatai.

Ypač žmonėms, kenčiantiems nuo geležies trūkumo, gaminimas ant ketaus gali būti natūralus būdas iš dalies papildyti šio svarbaus mineralo atsargas.

Geriausios ketaus keptuvės pagal klientų atsiliepimus

Image
5. Puikus šilumos laidumas

Ketaus keptuvės turi didelis gebėjimas tolygiai paskirstyti šilumą. Tai reiškia, kad jūsų maistas visada bus puikiai paruoštas.

Nesvarbu, ar kepate, kepsite, ar troškinate, galite pasikliauti ketaus geležis išlaiko stabilią temperatūrą.o tai svarbu siekiant puikių kepimo rezultatų.

Daugiau jokių nevienodai iškepusių gabalėlių - su ketaus keptuve viskas bus teisingai iškepta.

Image
6. Puikus šilumos išlaikymas

Ketaus indai įkaista lėčiau, bet pasiekus norimą temperatūrą, ji ilgai išsilaiko. Tai idealiai tinka patiekalams, kuriems reikia ilgesnio virimo ar kepimo laiko.

Pavyzdžiui, kepdami duoną ar gamindami troškinį įvertinsite tai, kad ketaus keptuvė palaiko stabilią temperatūrą viso kepimo proceso metu., kuri užtikrina tolygų apkepimą ir puikų skonį.

Image
7. Lengva priežiūra

Tinkamai išdegtus ketaus indus lengva prižiūrėti.

Po kiekvieno naudojimo keptuvę tereikia nuplauti šiltu vandeniu (jokių ploviklių nereikia, nebent tikrai būtina), nusausinti ir patepti plonu aliejaus sluoksniu, kad nelimpančio paviršiaus danga išliktų tokia pati.

Reguliariai kartkartėmis degdami užtikrinsite, kad jūsų keptuvė ar puodas išliktų puikios būklės ir tarnautų jums daugelį metų. Be to, kuo dažniau naudojate ketaus keptuvę, tuo geresnė ji tampa.

Mūsų patarimas
Skaityti Taip pat
->
Image
Ketaus keptuvių ilgaamžiškumo paslaptis
Kaip prižiūrėti savo ketaus keptuvę, kad ji būtų ilgaamžė ir puikiai tarnautų daugelį metų?
Image
8. Sauga ir sveikata

Skirtingai nei teflono keptuvėse, ketaus induose nėra jokių cheminių medžiagų, kurios gali patekti į maistą. Taigi gaminkite maistą nebijodami galimo užteršimo.

Ketaus geležis yra grynai natūrali medžiaga, todėl galite būti ramūs, kad maistą ruošiate saugiuose ir sveikuose induose.

Image
9. Ilgaamžiškumas ir patikimumas

Ketaus indai yra tvirtas ir atsparus pažeidimams. Galite naudoti metalinius įrankius ir nesijaudinti dėl įbrėžimų ar kitų pažeidimų.

Jis atsparus aukštai temperatūrai ir mechaniniam dilimui. Dėl savo tvirtumo ir ilgaamžiškumo idealiai tinka kasdieniam intensyviam naudojimui.

Image
10. Ilgas tarnavimo laikas

Tinkamai prižiūrimi ketaus indai gali tarnauti visą gyvenimą ir net būti perduodami iš kartos į kartą. Todėl verta investuoti į kokybiškus ketaus indus, nes jie gali tarnauti dešimtmečius.

Dėl šio aspekto jis yra ne tik praktiškas, bet ir ekonomiškas pasirinkimas kiekvienam namų ūkiui. Turėti ketaus keptuvę virtuvėje - tai tarsi šeimos lobis, kurį galima perduoti kitiems.


tmp

Honza Hajný, "Chefparade" maisto gaminimo mokyklos šefas

Maisto gaminimas kokybiški ketaus indai yra ne tik efektyvus, bet ir sveikas bei ekonomiškas. Jei ieškote indų, kurie būtų ilgaamžiai ir pasižymėtų puikiomis savybėmis, ketaus indai yra tinkamas pasirinkimas. Nepamirškite, kad tinkama ketaus indų priežiūra užtikrins, kad jie tarnaus jums daugelį metų, todėl taps neatsiejama jūsų maisto gaminimo nuotykių dalimi, nesvarbu, ar gaminate maistą virtuvėje, ar lauke ant atviros ugnies ar grilio, ar naudojate ketaus indus kepimui orkaitėje. Ketaus indus galima tik rekomenduoti ne tik dėl jų universalumo.

Image
11. Įperkamumas

Nepaisant aukštos kokybės, ketaus indai yra palyginti nebrangūs ir puikus kainos ir kokybės santykis. Įvertinus ketaus ilgaamžiškumą ir universalumą, akivaizdu, kad tai puiki investicija.

Ketaus indų galima rasti įvairių kainų, todėl kiekvienas gali rinktis pagal savo finansines galimybes. Tai tiesiog investicija, kuri atsipirks daugybę kartų.

Lietuvos keptuvės
Image
12. Naudojimas gerėja

Kuo dažniau naudojate ketaus indus, kuo geresnis paviršius, tuo geresni kepimo rezultatai. Susidaro vis storesnė nelimpanti danga, kuri pagerina bendrą indų funkcionalumą. Tai reiškia, kad kuo dažniau ją naudosite, tuo labiau įvertinsite puikias jos savybes.

Kiekvienas maisto ruošimas prisideda prie keptuvės tobulinimotodėl laukiame vis geresnių ir geresnių kulinarinių patirčių.

Geriausi ketaus puodai pagal klientų atsiliepimus

Ketaus geležis - tai ne tik keptuvės. Kietas ketaus puodas su dangčiu suteiks jums dar daugiau gastronominių patirčių virtuvėje, nesvarbu, ar norite gaminti, ar kepti.

Mūsų patarimas
Skaityti Taip pat
->
Image
Pamirškite tendencijas, ketus yra amžinas
Ketaus keptuvės, kuri jūsų nenuvils, pasirinkimo vadovas.