odpocet
3 dienos
5 už valandų
7 už minučių
29 už sekundžių

Peiliai

Kaip išsirinkti mėsininko peilį tobulam drožinėjimui TEST

Mėsininko peilis yra bekompromisis įrankis, skirtas sunkiam darbui. Su juo mėsą išpjaustysite chirur...

Kaip pasirinkti trumpą peilį: išsamus vadovas

Kai reikia nulupti obuolį, susmulkinti žoleles ar tiksliai apdoroti mėsą, ilga virėjo peilio geležtė...

Galąstuvai, šlifuokliai ir šlifavimo akmenys: kaip pasirinkti tinkamą įrankį

Ar žinojote, kad teisingai pagaląstas peilis galite sutaupyti iki 50 proc. maisto ruošimo laiko? Ne ...

Smaigstomasis peilis - mažas ir didelis pagalbininkas atliekant daugelį užduočių

Tikslus, aštrus ir daugiafunkcinis. Šiuo iešmeliu ne tik supjaustysite mėsą, bet ir nuvalysite daržo...

Kumpio peilis: kodėl jį reikia turėti?

Ar jums tikrai reikia specialaus kumpio peilio, ar galite išsiversti su tuo, ką turite po ranka? Jei...

Kaip išsirinkti mėsininko peilį tobulam drožinėjimui

Mėsininko peilis yra bekompromisis įrankis, skirtas sunkiam darbui. Juo chirurgiškai tiksliai pjaust...

Peiliai pjaustymui ir drožinėjimui: pasirinkimo vadovas

Tikslus ir lengvas mėsos ir žuvies pjaustymas - tam ir buvo sukurti pjaustymo ir drožinėjimo peiliai...

Sūrio peilis: kodėl jį reikia turėti?

Minkšti sūriai prilimpa, kieti trupa, o kai kurie reikalauja daug jėgos - pjaustyti sūrį paprastu pe...

Mėsos smulkintuvai - galia ir tikslumas viename

Kai reikia pjaustyti mėsą ir kapoti kaulus, neužtenka paprasto peilio, todėl čia praverčia kapoklis....

Lupimo peilis: nepakeičiamas apdorojant vaisius ir daržoves

Jokių atliekų, jokio slydimo ir rankų įtempimo - taip dirbama su nulupimo peiliu. Jis sukurtas taip,...