Elektrinės lauko kepsninės

6 items total

Lauko elektrinės kepsninės - paprastas būdas kepti lauke

Kas yra lauko elektrinės kepsninės? Kokie yra elektrinių kepsninių privalumai?

Lauko elektrinės kepsninės - tai maisto gaminimo prietaisai, skirti naudoti lauke, maitinami elektra. Tai mėgstama alternatyva žmonėms, kurie gyvena butuose ar daugiabučiuose ir neturi galimybės naudotis dujinėmis ar medžio anglių kepsninėmis. Jas taip pat renkasi maisto entuziastai, kurie nežino, kaip naudotis kepsninė su anglimis , arba mano, kad tai pernelyg sunku ar užima daug laiko.

Elektrinio grilio kepimo paviršius įkaitinamas naudojant elektrinį kaitinimo elementą. Vėliau maistas dedamas ant kepimo paviršiaus, ant kurio sklinda kaitinimo elemento skleidžiama šiluma.

Elektrinės kepsninės yra ekologiškai naudingas pasirinkimas, nes jos neišskiria jokių dūmų. Juos taip pat paprasta naudoti ir valyti, be to, jie greitai įkaista.

Jei svarstote, kokią kepsninę pasirinkti, galite perskaityti mūsų išsamų apsipirkimo vadovą ir sužinoti konkrečių kepsninių tipų privalumus ir trūkumus. Taip pat galite susipažinti su mūsų siūlomomis kontaktinėmis kepsninėmis ir stalinėmis elektrinėmis kepsninėmis.

Kuo skiriasi elektrinis grilis nuo kepsninė su anglimis?

Elektrinis grilis ir kepsninė su anglimis iš esmės skiriasi šilumos generavimo būdas. Skirtingai nei anglių kepsninėse, kuriose šiluma gaunama naudojant ugnį ir anglis, elektrinėse kepsninėse šiluma gaunama naudojant elektrinį kaitinimo elementą. Skirtingi šilumos šaltiniai daro įtaką skoniui ir gaminimo patirčiai.

Maisto gaminimo lauke mėgėjai dievina dūmo skonį, kurį sukuria anglimi kūrenamos kepsninės. Anglies dūmai suteikia patiekalui būdingą skonį, o išorėje susiformavusi plutelė suteikia mėsai išskirtinę tekstūrą. Medžio anglimi kūrenamos kepsninės ne tik labai karštos, bet ir puikiai tinka picoms kepti ir mėsai kepti.

Kita vertus, elektrinės kepsninės nesuteikia tokio pat dūmo skonio kaip anglių kepsninės. Nepaisant to, jie vis tiek gali užtikrinti skanų ir tolygiai paruoštą maistą. Elektrinių kepsninių privalumas yra tas, kad jas paprasta eksploatuoti ir prižiūrėti. Be to, jose galima tiksliau reguliuoti temperatūrą, o tai naudinga ruošiant specifinius maisto produktus, pavyzdžiui, delikatesinę žuvį ar daržoves.

Dar vienas skirtumas yra laikas, per kurį elektrinis grilis įkaista, palyginti su kepsninė su anglimis . Elektrinės kepsninės gali būti paruoštos naudoti vos per kelias minutes, o medžio anglių kepsninės gali įkaisti per 20-30 minučių. Todėl elektrinės kepsninės yra praktiškas pasirinkimas žmonėms, kurie nori gaminti maistą lauke, ilgai nelaukdami, kol kepsninė įkaista, ir kurie neturi galimybės naudotis dujomis ar medžio anglimis.