Ekologiški prieskonių mišiniai FLAMING DUST 50 g, Mill & Mortar

Code: MM13116
9 €
Pardavime (47 pcs)

Ar jūsų patiekalai skanūs, tačiau manote, kad jiems dar kažko trūksta, kad būtų tobuli? "Mill & Mortar"...

  • prieskonių mišinys, suteikiantis intensyvų ir ugningą skonį
  • idealiai tinka kepti ir pagardinti ant grotelių keptą mėsą, žuvį ar daržoves
  • sertifikuoti ekologiški produktai - ingredientai užauginti nenaudojant pesticidų, cheminių trąšų ir genetiškai modifikuotų organizmų

Detailed information

Product detailed description

Pagrindiniai privalumai:

  • prieskonių mišinys, suteikiantis intensyvų ir ugningą skonį
  • derinami aštrūs ingredientai, tokie kaip aitriosios paprikos, paprikos, pipirai ir kiti aromatiniai prieskoniai, kad patiekalams suteiktų išskirtinio aštrumo ir gyvybingumo
  • idealiai tinka kepti ir pagardinti ant grotelių keptą mėsą, žuvį ar daržoves
  • aštrus skonis suteikia patiekalams išraiškingumo ir sustiprina natūralų ant grotelių keptų ingredientų skonį
  • "Flaming Dust" Danijos BBQ čempionate laimėjo pirmąją vietą "Geriausio grilio tepalo" kategorijoje
  • sertifikuoti ekologiški produktai - ingredientai užauginti nenaudojant pesticidų, cheminių trąšų ir genetiškai modifikuotų organizmų
  • galite būti tikri, kad vartojate tik sveikus ir ekologiškus ingredientus
  • stilinga ir hermetiškai uždaryta pakuotė, kuri apsaugo turinį ir išlaiko jo šviežumą - prieskoniai išliks kupini skonio ir aromato, paruošti naudoti, kai tik jums jų prireiks

Papildoma informacija:

  • sudėtis: pankolis*, imbieras*, saldymedžio milteliai*, anyžius*, aitrioji paprika*, raudonėlis*, rūkyta paprika*, kajeno pipirai* (* = ekologiški)
  • grynasis svoris: 50 g
  • kilmė: ES / ne ES
  • sertifikavimas: DK-ØKO-100
  • laikymas: laikyti sausoje, tamsioje ir sandarioje vietoje

Additional parameters

Category: Pipirai ir prieskoniai
Weight: 0.102 kg
Vnt. skaičius rinkinyje: 1 ks
Produkto tipas: Prieskoniai
Medžiaga: Metalas
Margin: C
K překladu: CZ AUTO
Gamintojas: Mill & Mortar
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: