Druska

13 items total
Porcinijų druska 80 g, dribsniai, Mill & Mortar
7,55 €
MM19909
Arktinė druska 250 g, dribsniai, skardinėje, Nordur Salt NS5694110047953
Citrusinė druska 70 g, dribsniai, Mill & Mortar
7,55 €
MM19907
Ekologiška druska 60 g, Mill & Mortar
9 €
MM19918
Pagardinimo druskos 3 vnt. rinkinys, Mill & Mortar
28,50 €
MM30087
Piramidinė druska 70 g, dribsniai, Mill & Mortar
8,49 €
MM19902
Arktinė druska 100 g, lava, dribsniai, skardinėje, Nordur Salt NS5694230367160
Juodoji druska 80 g, dribsniai, Mill & Mortar
7,49 €
MM19904
Arktinė druska 125 g, dribsniai, skardinėje, Nordur Salt NS5694230367016
Arktinė druska 100 g, rūkyta, dribsniai, skardinėje, Nordur Salt NS5694230367078
Ekologiška rožinė druska 70 g, Mill & Mortar
8,99 €
MM19919
Raudonojo vyno druska 80 g, dribsniai, Mill & Mortar
7,49 €
MM19906
Rūkyta druska 80 g, dribsniai, Mill & Mortar
8,49 €
MM19903

Gurmaniškos ir aromatizuotos druskos - maža dovanėlė jūsų virtuvei ar draugui...

Druska - ar ji svarbi gaminant maistą?

Druska, kaip ir pipirai, yra vienas populiariausių prieskonių, kuriuo patiekalai gardinami jau tūkstančius metų. Kiekvienas virtuvės šefas tikriausiai net pasakytų, kad druska yra viena didžiausių žmonijos draugių! Dėl jo buvo kariaujama, juo galėjo būti mokami atlyginimai, jis padėjo žmonėms išsigydyti žaizdas ir net galėjo atnešti laimę!

Kokie yra pagrindiniai druskos vaidmenys virtuvėje? Ar tai sveika?

Druska suteikia daugiau skonio, yra pagrindinė maistinė medžiaga ir maisto konservantas. Nors per didelis druskos kiekis patiekaluose gali būti nesveikas, druska yra žmogaus gyvybei būtina maistinė medžiaga - ji subalansuoja skysčius kraujyje, palaiko sveiką kraujospūdį, reguliuoja raumenų funkciją ir nervinius impulsus.

Druska - kuo ją galima pagardinti ir kaip patiekti?

Atminkite, kad druska sustiprina natūralų ingredientų skonį, tačiau jei bijote į maistą dėti per daug druskos, galite sūdyti tik šiek tiek ir ant stalo patiekti aukštos kokybės, grynos arba aromatizuotos druskos. Druska - skirtingai nei pipirai, ji neturi būti šviežiai malta (joje nėra lakiųjų junginių, kurie išsiskiria malant, ir ji nesensta), tačiau galite naudoti malūnėlį arba trintuvą, kad gautumėte tinkamo dydžio druską savo patiekalui.

Svetainėje Kulina siūlome įdomų natūralių ir sveikų gurmaniškų druskų ir prieskonių pasirinkimą. Jie puikiai atrodo tiek ant virtuvės lentynos ar stalviršio, tiek ant stalo, suteikdami svečiams reikiamą aromatą patiekalams ir pasiūlydami naujų skonių.

Kokie ingredientai paprastai naudojami druskai aromatizuoti?

  • džiovintos žolelės
  • džiovinti citrusiniai vaisiai arba pomidorai
  • kiti prieskoniai

Kam galima naudoti aromatinę druską?

Naudokite mūsų druskos mišinius visiems, net ir patiems paprasčiausiems patiekalams pagardinti! Galite naudoti aromatizuotą druską:

  • visų rūšių salotos ir žalumynai
  • ant mėsos ir žuvies
  • ant keptų daržovių ir bulvių
  • makaronų patiekalai
  • aukštos kokybės duona su... pomidorų griežinėliais
  • desertai (druska su džiovintomis aitriosiomis paprikomis ypač tinka su šokoladu!)