Drožimo peiliai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
19 iš viso prekių
215804 spikovaci nuz all star 10 cm cerne logo zwilling
Naujiena
33,45 €
ZW1020437
Platus peilis PROFESSIONAL "S 10 cm, Zwilling
65,45 €
ZW31020101
Platus peilis CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
94 €
WU408609
Platus peilis CLASSIC 10 cm, Wüsthof
78,90 €
WU406610
Platus peilis GOURMET 12 cm, Wüsthof
31,70 €
WU1035048112
Platus peilis CLASSIC 9 cm, Wüsthof
72,56 €
WU406609
Platus peilis FOUR STAR 10 cm, Zwilling
52,53 €
ZW31070101
Platus peilis TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
11,70 €
ZW38720100
Platus peilis TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
11,70 €
ZW38601090
Platus peilis IKON 12 cm, Wüsthof
167 €
WU498612
210928 6 d764 10 white GUDED76410
Platus peilis 12 cm, juodas, Victorinox
27,49 €
VN5200312
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
94 €
GUDEE76413
Platus peilis TWIN GRIP 9 cm, geltonas, Zwilling
10,12 €
ZW38091081
210976 m764 10 GUDEM76410
Platus peilis GOURMET 10 cm, Zwilling
37,09 €
ZW36110101
Platus peilis CLASSIC LINE 10 cm, WMF
27,49 €
WM1874536030
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
80 €
GUDE76410

Maitinimo peiliai - lengvai pjaustykite mėsos gabalėlius

Kas yra peilis šoninei plutelei gaminti?

Lardavimo peilis, dar vadinamas pjaustymo peiliu, yra plonas, glotnus, puikiai pjaustantis peilis su smailia 17 cm ilgio geležte. Šis peilis puikiai tinka:

  • pjaustydami raudoną mėsą arba paukštieną griežinėliais
  • smulkiai pjaustyti žalią arba virtą filė
  • pjaustyti vienodo storio griežinėliais
  • larding

Kulina, rasite profesionalius Zwilling, Wusthof arba WMF, pagamintų iš patvaraus aukštos kokybės nerūdijančio plieno.

Kaip gaminami masalai?

Smarginimas - tai kulinarinis metodas, naudojamas dideliems mėsos gabalams ruošti. Į mėsą specialiu peiliu, vadinamu " larding knife", įpjaunamos ilgos riebalų juostos. Kadangi kepimo metu riebalai išsilydo, kepsnys ar šonkauliukai bus drėgnesni, minkštesni ir aromatingesni.

Nupjovę riebalų juosteles, prieš pradėdami dėti lašinius, įdėkite juos į šaldiklį - sustingusias juosteles bus lengviau įkišti į mėsą.

Kaip prižiūrėti peilį, kuriuo tešla ištepama taukais?

Virtuviniai peiliai yra nemaža investicija, todėl jei norite, kad jūsų peilis tarkuotojui tarnautų ilgai, būtinai laikykitės šių paprastų peilių valymo ir laikymo taisyklių:

  • peilius dažnai galima plauti indaplovėje, tačiau rekomenduojame peilį valyti rankomis, nes indaplovės plovikliai gali pažeisti plieninių ašmenų paviršių
  • jei peilis turi medinę rankeną, nedėkite jo į indaplovę
  • kad medinės rankenos neišdžiūtų, reguliariai tepkite jas sėmenų aliejumi arba bičių vašku
  • peilius laikykite atskirai, kad jų ašmenys nenutrupėtų. Naudokite peilių bloką arba peilių dėklą
  • reguliariai galąskite peilį naudodami peilių galąstuvą

Jei savo virtuvėje dažnai ruošiate mėsą, taip pat galite išbandyti iškaulinėjimo ir filė peilių pasirinkimą.