Prancūzų prekės ženklas de Buyer yra keptuvių specialistas. Jie gamina ikonines plienines keptuves nuo 1830 m. Ir ne tik jas. Atraskite prancūzų gastronomijos pasaulį su de Buyer.
Kurios keptuvės man tinkamiausios?
Jie tikrai ištobulino de Buyer keptuvių gaminimo meną. Plieninė keptuvė yra kaip vynas, kuo ilgiau ir dažniau ją naudosite, tuo geresnė ji bus.
Jei norite tinkamos keptuvės visam gyvenimui, rinkitės plieninę. Magiškas prancūziško maisto gaminimo ingredientas yra sviestas, tačiau sėkmės paslaptis – tinkama keptuvė.
Kokybiškos keptuvės liejamos iš lengvo aliuminio su itin patvaria nepridegančia danga.
Choc Resto Induction kolekcija sukurta optimaliam šilumos laidumui ir akumuliacijai. Dėl itin storo aliuminio sluoksnio (5 mm) ir specialaus feromagnetinio dugno ji idealiai tinka indukcinei viryklei. Tačiau taip pat tinka ir visų tipų kaitriems paviršiams.
Choc B Bois kolekcijoje su patogia rankena iš buko, padengta bičių vašku, kas apsaugo rankeną nuo karščio (pvz., ant dujinės viryklės) ir supaprastina sukibimą.
Choc Extreme kolekcija sukurta profesionalioms virtuvėms. Keptuvė turi 7 mm tvirtą magnetinį dugną, itin kietą paviršių ir ilgą gaminio tarnavimo laiką.
Keptuvės nelipniu dugnu yra gana populiarios Jas lengva prižiūrėti ir dažnai ji yra „antroji keptuvė“ virtuvėje. Dažniausiai jas tenka keisti gana dažnai, pigias – kas vienerius ar dvejus metus ar net po kelių mėnesių. De Buyer keptuvės nelipniu dugnu jums tarnaus daug ilgiau. Dėl puikių savybių jos yra lengvesnės nei plieninės keptuvės, bet šiek tiek sunkesnės už pigias aliuminio keptuves.