odpocet
1 diena
22 už valandų
28 už minučių
4 sekundės

Casserole puodai

Rodyti filtrus
Rodyti filtrus
Rūšiuoti pagal
44 iš viso prekių
Sidarbrinė Išvalyti filtrus
Žemas puodas CON CUORE 24 cm, sidabro spalvos, varis, Ruffoni RUFCRA2412XL
Žemas puodas MAMI 28 cm, nerūdijantis plienas, Alessi
179 €
ALSG10228
Žemas puodas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 4,6 l, Fissler FS84138240000
Žemas troškintuvas CON CUORE 28 cm, sidabro spalvos, varis, Ruffoni RUFCRB2809XL
Žemas puodas PRO 24 cm, su dangčiu, Zwilling
130 €
ZW65122240
Žemas puodas PRO 20 cm, Zwilling
105 €
ZW65122200
Žemas troškintuvas CON CUORE 24 cm, sidabro spalvos, varis, Ruffoni RUFCRB2408XL
Žemas puodas CON CUORE 22 cm, sidabro spalvos, varis, Ruffoni RUFCRA2210XL
Troškinimo puodas CON CUORE 18 cm, sidabro spalvos, varis, Ruffoni RUFCRA1807XL
Žemas puodas PRO 16 cm, su dangčiu, Zwilling
92 €
ZW65122160
Žemas puodas PICO 12 cm, su dangčiu, Zwilling
31,74 €
ZW66652120
Žemas puodas CON CUORE 16 cm, sidabro spalvos, varis, Ruffoni RUFCRA1607XL
Žemas puodas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 16 cm, 1,4 l, Fissler FS84138160000
Žemas puodas SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
52,40 €
FS40123160000
Žemas puodas CONVIVIO 28 cm, 3,7 l, nerūdijantis plienas, Alessi ALDC10228
Troškinimo puodas MAMI 24 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALSG10224
Puodas EDO 24 cm, 5 l, nerūdijantis plienas, Alessi
125 €
ALPU10124
Žemas puodas SAN FRANCISCO 20 cm, 2,1 l, Fissler
62,86 €
FS40123200000
Žemas puodas CONVIVIO 24 cm, 5,4 l, nerūdijantis plienas, Alessi ALDC10124
Aukštas puodas PURE 16 cm, sidabro spalvos, nerūdijantis plienas, Fissler FS86114160000
Puodas EDO 16 cm, 1,3 l, nerūdijantis plienas, Alessi
85 €
ALPU10116
Up
Daugiau produktų

Puodai - maži, bet būtini puodai kiekvienai virtuvei

Kas yra troškinimo puodai?

Puodai - tai žemi puodai, kuriuos paprastai galima naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje. Jie yra platesni nei aukšti, paprastai turi dangtį ir dvi nedideles rankenas. Dažnai jie vadinami žemais puodais, troškintuvais, prancūziškomis orkaitėmis arba olandiškomis orkaitėmis.

Kam naudojate puodą troškinimui?

Puodai yra labai universalūs ir turi būti kiekvienoje virtuvėje. Juos galima naudoti:

  • sriubų, troškinių, kepsnių, padažų virimas
  • vieno puodo patiekalų gaminimas orkaitėje
  • pašildyti nedideles maisto porcijas
  • ruošti maistą vienam ar dviem žmonėms

Kurį puodą pasirinkti?

Svetainėje Kulina siūlome platų žemų puodų asortimentą, pagamintą iš įvairių medžiagų, patikimų prekės ženklų ir pritaikytą skirtingiems interjero stiliams. Jei nežinote, kokį puodą pasirinkti, perskaitykite mūsų pagrindinį pirkinių vadovą apie puodus čia ir peržiūrėkite mūsų puodus iš WMF, Zwilling, Tefal arba Smeg.

Mūsų patarimas: jei ieškote mažų žemų puodų, išbandykite "Mini" kolekciją iš WMF, kurios žemi puodai pagaminti iš aukštos kokybės ir labai patvaraus "Cromargan®" (18/10 nerūdijančiojo plieno) ir turi universalų "TransTherm®" pagrindą, tinkantį visų tipų viryklėms. O blizgi apdaila tikrai suteiks jūsų virtuvei elegancijos!

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių per savo gyvenimą naujus puodus perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Todėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir džiaugtis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. Jei investuojate pinigus į aukštos kokybės indus, taip pat turėtumėte pasirūpinti tinkama puodų priežiūra. Kaip prižiūrėti puodus?

  • prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir įsitikinkite, kad nededate puodų į indaplovę, jei tai nerekomenduojama,
  • nenaudokite metalinių įrankių, kurie gali subraižyti puodų paviršių, naudokite medinius arba silikoninius virtuvės įrankius,
  • nepalikite nešvarių puodų per naktį arba ilgai juos mirkykite (ypač nerūdijančio plieno puodus),
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodų paviršiaus, valykite juos nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • venkite valyti keramine danga padengtus puodus plienine vata,
  • geležinius puodus valykite iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra porėtas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūrinio šoko, nedėkite karštų puodų į šaltą vandenį ir t. t,
  • ketaus induose nekepkite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų),
  • nedėkite dengtų puodų ir keptuvių vienas ant kito, nes tai gali sukelti įbrėžimų ir įskilimų. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šono.