Casserole puodai

24 items total
Puodas MAMI 24 cm, sidabrinis, Alessi
169 €
ALSG10124
Žemas puodas PRO 20 cm, Zwilling
120,69 €
ZW65122200
Žemas puodas EDO 24 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALPU10224
Žemas puodas EDO 28 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALPU10228
Žemas puodas SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
49,99 €
FS40123160000
Žemas puodas PROFESSIONAL "S" 20 cm, su dangčiu, Zwilling ZW71082200
Žemas puodas PROFESSIONAL "S" 24 cm, su dangčiu, Zwilling ZW71082240
Žemas puodas PRO 16 cm, su dangčiu, Zwilling
87 €
ZW65122160
Žemas puodas MAMI 28 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALSG10228
Puodas MAMI 16 cm, nerūdijantis plienas, Alessi
120 €
ALSG10116
Puodas EDO 20 cm, 4,9 l, nerūdijantis plienas, Alessi ALPU10120
Puodas EDO 24 cm, 5 l, nerūdijantis plienas, Alessi ALPU10124
Puodas EDO 16 cm, 1,3 l, nerūdijantis plienas, Alessi ALPU10116
Troškinimo puodas MAMI 24 cm, nerūdijantis plienas, Alessi ALSG10224

Puodai - maži, bet būtini puodai kiekvienai virtuvei

Kas yra troškinimo puodai?

Puodai - tai žemi puodai, kuriuos paprastai galima naudoti ir ant viryklės, ir orkaitėje. Jie yra platesni nei aukšti, paprastai turi dangtį ir dvi nedideles rankenas. Dažnai jie vadinami žemais puodais, troškintuvais, prancūziškomis orkaitėmis arba olandiškomis orkaitėmis.

Kam naudojate puodą troškinimui?

Puodai yra labai universalūs ir turi būti kiekvienoje virtuvėje. Juos galima naudoti:

  • sriubų, troškinių, kepsnių, padažų virimas
  • vieno puodo patiekalų gaminimas orkaitėje
  • pašildyti nedideles maisto porcijas
  • ruošti maistą vienam ar dviem žmonėms

Kurį puodą pasirinkti?

Svetainėje Kulina siūlome platų žemų puodų asortimentą, pagamintą iš įvairių medžiagų, patikimų prekės ženklų ir pritaikytą skirtingiems interjero stiliams. Jei nežinote, kokį puodą pasirinkti, perskaitykite mūsų pagrindinį pirkinių vadovą apie puodus čia ir peržiūrėkite mūsų puodus iš WMF, Zwilling, Tefal arba Smeg.

Mūsų patarimas: jei ieškote mažų žemų puodų, išbandykite "Mini" kolekciją iš WMF, kurios žemi puodai pagaminti iš aukštos kokybės ir labai patvaraus "Cromargan®" (18/10 nerūdijančiojo plieno) ir turi universalų "TransTherm®" pagrindą, tinkantį visų tipų viryklėms. O blizgi apdaila tikrai suteiks jūsų virtuvei elegancijos!

Kaip prižiūrėti puodus?

Ar žinote, kad dauguma žmonių per savo gyvenimą naujus puodus perka tik du ar tris kartus? Kartais esame linkę pirkti automobilį dažniau nei puodus! Todėl verta investuoti į aukštos kokybės puodus ir džiaugtis jų funkcionalumu daugelį metų ir kiekvieną kartą gaminant maistą. Jei investuojate pinigus į aukštos kokybės indus, taip pat turėtumėte pasirūpinti tinkama puodų priežiūra. Kaip prižiūrėti puodus?

  • prieš pirmą kartą naudodami visada perskaitykite gamintojo instrukcijas ir įsitikinkite, kad nededate puodų į indaplovę, jei tai nerekomenduojama,
  • nenaudokite metalinių įrankių, kurie gali subraižyti puodų paviršių, naudokite medinius arba silikoninius virtuvės įrankius,
  • nepalikite nešvarių puodų per naktį arba ilgai juos mirkykite (ypač nerūdijančio plieno puodus),
  • jei norite atsikratyti dėmių ant nerūdijančio plieno puodų paviršiaus, valykite juos nerūdijančio plieno valymo priemone,
  • venkite valyti keramine danga padengtus puodus plienine vata,
  • geležinius puodus valykite iš karto po naudojimo ir nenaudokite muilo, nes metalas yra porėtas ir gali sugerti cheminių medžiagų skonį,
  • venkite temperatūrinio šoko, nedėkite karštų puodų į šaltą vandenį ir t. t,
  • ketaus induose nekepkite rūgščių maisto produktų (pvz., pomidorų),
  • nedėkite dengtų puodų ir keptuvių vienas ant kito, nes tai gali sukelti įbrėžimų ir įskilimų. Pakabinkite juos ant kabliukų arba padėkite ant šono.